نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2078Likes

موضوع: لوبیا پلو

نمایش نتایج: از 257 به 264 از 470
صفحه 33 از 59 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  1. #257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1235
    پسند شده
    20144
    پسند کرده
    12942
    لوبیا پیاز پوره گوجه دارچین زیره فلفل آب مرغ
    ...
     
    taniya, somayeh-b, آهو مشکی پوش و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  2. بانک بند ناف
  3. #258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دلبر آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    417
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    568
    پسند کرده
    372
    من اینجوری درست میکنم گوشت خورشتی را با پیازداغ تفت میدم میذازم بپزه بعد لوبیاسبزوگوشتها را با پیاز داغ تفت میدم نمک فلفل زردچوبه کمی هل سائیده شده و رب گوجه تفت میدم بعد هم برنج را با اب گوشت دم میذارم ووقتی ابش کشیده شدمواد میان اون دم میذارم
    sama18 و آهو مشکی پوش این نوشته را پسندیده.
    مایوس مباش زیرا ممکن است اخرین کلیدی که
    در جیب داری قفل را بگشاید.......

  4. #259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    دوستان ما تا حالا لوبیاهای ریز را برای لوبیا پلو انتخاب میکردیم و ریز هم خوردش میکردیم.البته نه خیلی ریزها! میگفتیم اینجوری مجلسی تره!
    اما چند روز پیش رفتیم خونه یه نوعروس سی ساله! ایشون لوبیا پلوی خوشمزه ای درست کرده بودن که لوبیا ها را اندازه بند انگست و به صورت اریب برش داده بودن.خیلی خوشگل شده بود اما مجبور شده بودن مقدار کمتری لوبیا نسبت به ما بریزن تو پلو!
    حالا من دچار دوگانگی شدم که کدوم لوبیا بهتره؟ریز و نگینی یا بلند و اریب؟
    میشه نظر شما را هم بدونم که کدوم تو دیس مجلسی به نظرتون شکیلتره؟!ممنون
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anar1390 آواتار ها
    صبا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۵
    محل سکونت
    ایران 16!
    نوشته ها
    962
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    2069
    پسند کرده
    3638
    فافا جان منظورت این شکلیه که المیراجون کرده؟؟؟؟؟

    http://mamisite.com/forum/t2071-32.html


    بنطر منهم اریب خیلی شکیلترو مجلسی تره!
    ولی خیلی سخته خورد کردنش!!
    من چند روز پیش لوبیا گرفته بودم میخواستم اینجوری خورد کنم ولی خیلی سخت بود!!!!!پشیمون شدمو همینجور معمولی خوردکردم!!!
    البته شاید هم من روش درستشو بلد نبودم که بنظرم خیلی سخت اومد!
    ولی بازهم بنظرم اریب شکیلتره!!
    fafa2 این نوشته را پسندیده.
    صبرم از کاسه دگر لبریز است

    اگر این جمعه نیاید چه کنم ؟!

    آنقدر من خجل از کار خودم

    اگر این جمعه بیاید چه کنم ؟!

  6. #261
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,882
    میزان امتیاز
    589
    پسند شده
    47478
    پسند کرده
    49571

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2 نمایش پست ها
    دوستان ما تا حالا لوبیاهای ریز را برای لوبیا پلو انتخاب میکردیم و ریز هم خوردش میکردیم.البته نه خیلی ریزها! میگفتیم اینجوری مجلسی تره!
    اما چند روز پیش رفتیم خونه یه نوعروس سی ساله! ایشون لوبیا پلوی خوشمزه ای درست کرده بودن که لوبیا ها را اندازه بند انگست و به صورت اریب برش داده بودن.خیلی خوشگل شده بود اما مجبور شده بودن مقدار کمتری لوبیا نسبت به ما بریزن تو پلو!
    حالا من دچار دوگانگی شدم که کدوم لوبیا بهتره؟ریز و نگینی یا بلند و اریب؟
    میشه نظر شما را هم بدونم که کدوم تو دیس مجلسی به نظرتون شکیلتره؟!ممنون
    عزیزم منم اریب خرد میکنم ولی اریبش در حد چند سانت میشه. خودش رو بلند خرد نمیکنم. یعنی ارتفاع لوبیا در حد نیم سانت یا کمتر میشه فقط چون اریب برش میدم بلند دیده میشه. من خودم اریب رو دوست دارم ولی خب زمانبره خرد کردنش. چون لوبیاها رو دونه دونه باید خرد کنی دیگه نمیشه یه دسته کنی.

    اینم عکسش بعد خرد کردن:
    اولین پستم عکس سومی.

    پشت صحنه آشپزخــــــــــــــــــــــــــانه!!


    ارتفاع بلند و اریب رو برای سرخ کردن کنار مرغ خرد میکنم من.
    fafa2 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  7. #262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora55 آواتار ها
    مریم پ
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    تبریز/تهران
    نوشته ها
    352
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1013
    پسند کرده
    804
    لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده من بهش علاوه بردارچین پودر گل محمدی هم میریزم این دفعه ته دیگش سیب زمینی بود که خوب در نیومد

    خوراک مرغ
     
    sama18 و آهو مشکی پوش این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یاصاحب الزمان


  8. #263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    محل سکونت
    اندیشه.کرج
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    2595
    پسند کرده
    1604
    لوبیا پلو
    گوشت چرخکرده پیاز داغ- لوبیا وادویه با رب قاطی کردم وبعد لابه لای برنج ریختم تا دم بکشه

    sama18 و آهو مشکی پوش این نوشته را پسندیده.
    دیگران برای خوابیدن قصه می گویند.
    ما قصه خود می گوییم تا دیگران بیدار شوند.

  9. #264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehrnushi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    411
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    2225
    پسند کرده
    1599
    گوشت چرخ کرده + لوبیا + دارچینم حتما میزنم.خییییییلی خوشمزه میشه.عطر فوق العاده ای داره

    آهو مشکی پوش این نوشته را پسندیده.

صفحه 33 از 59 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما