نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree432Likes

موضوع: غذاهای هندی

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 114
صفحه 9 از 15 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    زیتون جون خوشحال میشیم دستورای بیشتری از غداهای هندی و پاکستانی برامون بزارین..راستش من خیلی دوست دارم جوجه حیدر ابادی رو درست کنم ی بار هم اینکارو کردم اما خودم همش احساس میکردم ی چیزاییش کمه...چون شنیدم خیلیییییییی خوشمزس و اونی که من درست کردم خیلی معمولی بود...میشه لطفا اگه دستوری ازش دارین برامون با فوت و فنش بزارین..ممنونم
    سلام.خودم قصد دارم ایشالا فرصت مناسبی بشه به ترتیب دستور یه سری غذا و دسر رو بذارم اما متاسفانه من جوجه حیدر ابادی رو بلد نیستم یعنی دوره ای که دیدم غذاهای کلی رو اموزش دادند .این مرغ حیدرابادی مثل مثلا شله ی مشهدی هاست یعنی غذای خاص یه شهره و من غذاهای مرسوم مثل قورمه سبزی خودمون که تقریبا همه جای ایران با کمی تفاوت اما یک شکل درست میشه یاد گرفتم نه غذاهای محلی رو.بازهم سعی میکنم براتون دستور اصلی رو به زبان اردو پیدا کنم و ترجمه کنم.
    متاسفانه تو اموزش غذاهای هندی یه مشکل وجود داره و اون اینه که الان اکثر این غذاها تو خود هند و پاکستان با ادویه های اماده ی کارخانه ای درست میشه و این ادویه ها اینجا در دسترس نیست و نهایتا هرچه تلاش کنیم نمیشه دقیقا همون طعمی رو بدست بیاریم که خودشون تو رستوران یا خونه هاشون دارن.البته اینجا هم به سختی پیدا میشه این ادویه ها ولی هزینه ی زیادی دارن .من سعی می کنم غذاهایی رو اموزش بدم که کمتر این طور ادویه ها رو داره.
    hengamehh, aydaa, khale leila و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    علی الحساب بریم سراغ یه غذای نسبتا ساده و مناسب برای شام.1/از سری غذاهای نانی
    اسم غذا: آلو انده=آلو یعنی سیب زمینی/انده یعنی تخم مرغ
    این روش کمی عجیبه برای خوردن تخم مرغ ولی من ازش لذت بردم.دفعه ی اول مقدار کم درست کنید تا اگه نپسندیدید اصراف نشه موادتون.
    مقدار فراوانی پیازداغ اماده کنید و سعی کنید برشته باشه نه نرم و روغنش رو جدا کنید.بعد پیازداغ رو داخل غذا ساز بریزید یا مثلا آسیاب و کاملا نرم کنید.یه پودر پیازداغ بدست میاد.روغن رو داغ کنید و سه تا دانه هل سبز رو که کمی پوستش رو شکاف دادید و سه تا دونه فلفل سیاه رو داخل روغن بندازید کمی تفت بدهید با حرارت کم بعد ماست را که بهتر است کم آب باشد به اندازه ی یک کاسه داخل روغن بریزید.پس از کمی زمان آب ماست جدا شده بعدپودر فلفل -دیگی مرچ :این نوع فلفل تندی کمتری داره اما رنگ بیشتری به غذا میده-پیازداغ ها ،پودر سیر و پودر زنجبیل به ماست اضافه کنید.اصولا به این ماده ی اولیه ی طعم دار غذا، سالون یا مصالحه می گویند بعد از کمی سرخ شدن مکعب های درشت سیب زمینی رابا کمی آب و نمک اضافه کنید تا سیب زمینی ها خوب بپزد و نرم شود.تخم مرغ را که از پیش آب پز کرده ایدو پوست کنده اید برای چند دقیقه به مواد اضافه کنید تا سفیده ی تخم مرغ لایه ای رنگ بگیرد.غذا حاضر است و با نان لواش ما خوشمزه تر است.توجه کنید که اون سالون یا مواد اولیه که سرخ شده است طعم اصلی غذاست و باید به طور مشخص بوی هل بدهد و نمک و فلفل و رنگش اشتها بر انگیز باشد.و نکته ی مهمی که علم امروز ثابت کرده:سر انگشتان دست انزیمی از خود تولید می کنند که باعث هضم بهتر غذا و لذیذ شدن طعم آن می شود.اکثر مردم هند و پاکستان وقتی غذای نانی می خورند بسیار هنرمندانه با خود نان خورش را میگیرند و از قاشق استفاده نمی کنند.یه وقتی که خودتون هستید و مهمان ندارید و راحتید امتحان کنید.واقعا در طعم غذا اثر عجیبی دارد.لازم نیست بگم که دستاتون رو قبلش بشورین

    کنار اکثر غذاهای هندی پیاز سرو میشود که هم به هضم غذا کمک می کند و هم فواید زیادی دارد.اما نه مثل پیازی که ما با آبگوشت و کباب می خوریم.
    پیاز را که بهتر است قرمز باشد حلقه های بسیار نازک کنید(حلقه ی کامل) و کمی قبل از سرو غذا روش نمک بپاشید.اگر دوست داشته باشید گشنیز تازه ی خرد شده روش بریزید.طعمش عالی میشه.فقط لطفا قبل از خروج از منزل مسواک فراموش نشه (پیاز قرمز بوی کمتری نسبت به پیاز سفیددارد)
    Maryam53, lady of shalott, aydaa و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    سلام.یه دستور برای کسانی که دلشون چیکن تکه میخواد ولی ادویه اش رو ندارن! البته قطعا اون چیزی که خود هندی ها میخورن از آب در نمیاد ولی شباهت زیادی داره.مرغ برای جوجه کباب آماده کنید وترجیحا بدون استخوان و چربی.البته در هند و پاکستان استخوان دار استفاده می شه اما مرغ های اونها هورمونی نیست مثل جوجه است و روی آتیش براحتی می پزه .جوجه های آماده رو باید توی مواد بخوابانید تا نرم بشه.این مواد عبارتند از: پاپایای رنده شده-پاپایا میوه ای است شبیه خربزه ولی دانه هاش مثل خاویاره در فصلی که هنوز پوستش سبزه دانه ها خارج میشه و با پوست مثل رنده شده داخل فریزر می گزارن.اگر پوست پاپایا زرد بشه مقدار مصرفش زیاد میشه ولی از کیفیت طعمش کم می کنه.پاپایا مثل انجیر خشک یا کیوی گوشت رو نرم میکنه اما طعمش رو فوق العاده می کنه.دوستانی که دسترسی به خرید از هند دارند میتونن "کچری پادر "بخرند که خشک شده ی پاپایای زرد رنگ هست- اگر پاپایا ندارید کیوی استفاده نکنید کمی پودر انجیر بریزید.پاپایای رنده شده(2 قاشق غذاخوری برای نیم کیلو مرغ)+(پودر سیر+پودر زنجبیل +پودر فلفل قرمز این سه طعم طعم های غالب هستند)+(هل سبز،تخم گشنیز،دانه ی فلفل سیاه،رازیانه،زیره سبز،سیاه دانه+دارچین=این مواد همه باید هم اندازه باشند و مقدار بسیار کم وخوب باهم پودر شوند این ترکیب بعد از پودر شدن حدود 2 قاشق غذاخوری باشد کافی است توجه کنید بعد از پودر شدن نباید بوی یکی از ادویه ها غالب بر دیگری باشد یعنی خوب هم اندازه بریزید)+3 قاشق ماست+نمک+یک قاشق روغنخوب حالا همه ی ادویه ها رو بریزید داخل ماست و خوب هم بزنید و مرغهاتون رو در این ترکیب برای دو سه ساعت بخوابونید.*رنگ این ترکیب باید مایل به نارنجی پررنگ باشد .در ادویه ی کارخانه ای علاوه بر فلفل قرمز رنگ خوراکی هم میریزند.اگر دوست دارید کمی رنگ خوراکی اضافه کنید ولی این فقط برای ظاهر غذاست از ریختن رب گوجه جدا پرهیز کنید !بعد از دو سه ساعت باید جوجه ها رو به سیخ بکشید و روی گاز کباب کنید.اما در حین کباب کردن از مایع ماست و ادویه مثل سس کم کم روی سیخ ها بریزید اگر پاپایا استفاده کردید ظرف کمتر از ده دقیقه گوشت می پزد .بعداز پخت تمام فن غذا تمومه اما یه فوت اساسی داره این غذا!!!!.....این غذا روی ذغال طبخ میشه و در خونه تقریبا امکانش کمه.برای همین کافیه جوجه ها رو از سیخ دربیارید و داخل یک ماهیتابه بریزید وسط ماهیتابه برای یه نعلبکی جا باز کنید یه ذغال کوچک رو روی آتش اجاق گازتون خوب داغ کنید بعد بزارید توی نعلبکی وسط جوجه ها و روش یه قاشق روغن مایع بریزید و سریع درب ماهیتابه رو ببنیدید و اگر درز داره با پارچه دور درب رو بگیرید چون ذغال دود میکنه .5 تا 10 دقیقه صبر کنید و درب رو بردارید.حالا چکن تکه اماده است.این روش ذغالی کردن رو برای هر چیزی که با طعم ذغالی خوشمزه است میتونین استفاده کنید حتی اگر به سیب زمینی دو پیازه هم فلفل بزنید و این روش رو استفاده کنید محشر میشه.کنار این غذا سالاد: پیاز+گشنیز خرد شده+گوجه فرنگی حلقه ای+ خیار حلقه ای سرو میشه.با نان عالیه ولی ما ایرانی ها با برنج هم می پسندیم.*** دوستانی که ادویه کارخانه ای هند یا پاکستان دارند از ادویه ی chicken tikka با نام تجاری shan استفاده کنند اما نمک اضافه نکنند***
    ویرایش توسط zeitoon2 : ۱۳۹۲/۱۰/۰۵ در ساعت ۰۹:۲۸ قبل از ظهر
    *nasim* و lady of shalott این نوشته را پسندیده.

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1568
    پسند کرده
    1362
    منم تصمیم گرفتم غذای هندی درست کنم!
    چیکن ویندالو با کاری پلو هندی از روی دستوری که ماناسهیل جون توی این صفحه گذاشتن:
    غذاهای هندی
    من از همون تمر هندی توی دستور استفاده کردم که مرغو خیلی ترش کرد و از اونجا که ما خیلی ترش دوست نداریم یکم شربت سکنجبین چاشنی اش کردم! امیدوارم توی دستور اصلی غذا خیلی دست نبرده باشم!کلا باید این غذا ترش باشه؟
    به جز این ترشی که حلش کردم! خیلی خوشمزه بود و برای ما که این ادویه ها رو خیلی دوست داریم خیلی عالی بود.

    نام: 201401186546.jpg نمایش: 1013 اندازه: 35.1 کیلو بایت

    نام: 201401186544.jpg نمایش: 1067 اندازه: 39.9 کیلو بایت
    zeitoon2 و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط lady of shalott نمایش پست ها
    شرمنه بابت اسپم اما ماهی جون کلا طعم غالب اکثر غذاهای هندی تندیه فلفل و طعم مخلوط ادویه های خوشبو و خاص خودشون..هندیا غذاهای ترش و شیرین مثل ما زیاد ندارن..
    بله درسته اصلا ترش دوست ندارند.و جالبه که غذاهای کم ترشی و معمول ما که احیانا کمی رب داره هم به نظرشون ترش میاد!اصلا براشون عجیبه ما آب لیمو ترش تابستونها می گیریم !!! یا ابغوره رو اصلا نمیشناسن!یا گرد لیمو عمانی،گرد غوره !! غذای شیرین هم دارند اما حکم دسر داره براشون.حتی آلبالو پلو اگر شیرین باشه وعده غذایی به حساب نمیاد مثلا باید چند تا قاشق بعد از غذای اصلی بخورند.
    -------
    اینقدر کسی به این تایپیک سر نزد منم دل و دماغ نوشتن دستور غذاهای جدید رو از دست دادم
    Mahi site, lady of shalott و aydaa این نوشته را پسندیده.

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    یه پیش غذای شیرین هندی:
    البته به نظر اونها پیش غذاست یا سر افطار مصرف میشه اما به نظر من میتونه یه وعده ی ساده برای شب باشه.
    اول معرفی یکی از مواد اولیه:
    پاپری : یا چینی پاپری یک نوع خمیر هست خمیر ساده با نمک و زیره که به صورت پولکی میریزن توی روغن و سرخ می کنند.این پاپری اماده در بازار وجود داره و من ندیدم خانم های هندی پاکستانی خودشون درست کنند.البته کار سختی نیست.روغن زیاد میخواد و خمیر شلی که نمک و زیره اش اندازه باشه و سرخ و کریسپی بشه(خشکیش مثل چیپس می مونه و ما وقتی پاپری مون تمام بشه از چیپس به جاش استفاده می کنیم اما سایزش به کوچکی دکمه سردست آستینه).
    نخودی که از قبل خیس کرده اید رو بریزید خوب بپزه اما خیلی نرم نشه و ابش کاملا تموم بشه.یک کاسه بزرگ ماست رو با شکر بزنید شیرینی اش باید به اندازه ای باشه که وقتی در اخر کمی نمک هم بهش اضافه شد طعمش خراب نشه.یعنی شیرین اما نه خیلی شیرین مثل دسرها.
    پیاز خام نگینی خرد شده+سیب زمینی پخته نگینی خرد شده+گوجه فرنگی نگینی خرد شده +پاپری(یا چیپس)+مقدار بسیار کمی نمک+فلفل قرمز(پودر)+کمی اب تمبرهندی خیس خورده(کم کم اضافه کنید که خیلی ترش نشه)+نخود های پخته شده رو داخل ماست بریزید و خوب مخلوط کنید.این مواد همه باید هم اندازه باشند و پیاز آن کمتر باشد.ماست نباید سفت باشد و اگر ماستتان غلیظ است با کمی آب رقیق کنید.خوب غذا حاضره.
    اسم این پیش غذا چولا پاپری با طعم املی هست(چولا=نخود ،پاپری=پاپری چیپسی شکل،املی=تمبر هندی)
    توجه کنید که پاپری اگر یک ربع داخل ماست بمونه مثل چیپس خیس میخوره و حالت کریسپی رو از دست میده بنابراین نزدیک به سرو غذا پاپری رو میریزن داخلش.نمک رو هم میتونید هنگام پخت نخودها بهش اضافه کنید که مغز نخود هم طعم دار باشه اما زیاد نریزید.
    این غذا بیشتر به صورت عصرانه یا اول افطارهای رمضان مصرف میشه.طعم جالب و متفاوتی داره و برای دو کاسه ی سوپخوری از این غذا از هر کدام مواد اولیه (پیاز،سیب زمینی،گوجه فرنگی)یکدونه کافیه.
    امتحان کردید نتیجه رو گزارش بدید.
    helia59, lady of shalott, aydaa و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahi site نمایش پست ها
    دوستان غذاش تند و پرادویه بود و فوق العاده خوش طعم!
    پس یعنی این نوع خورشت مرغ (چیکن ویندالو) با تمر هندی پخته نمیشه یا من زیاد ریختم احیانا؟
    این غذا به نظر من غذای محلیه و من آشنایی باهاش ندارم اما تمبر هندی توی این مدل غذاها استفاده می کنند بیشتر تمبر هندی هاشون بدون نمک و ملس هست .شما کمتر بریزید فکر کنم درست دربیاد.
    Mahi site و aydaa این نوشته را پسندیده.

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347

    بریانی پلوی هندی

    مرغ رو از شب قبل با ماست+آبلیمو+سیر+ادویه(زیره. خم گشنیز.میخک.زنجبیل.فلفل قرمز و سیاه) خوابوندم.فرداش پیازداغ درست کردم.مایه رو اضافه کردم.
    نام: P1270178.jpg نمایش: 1332 اندازه: 96.7 کیلو بایت
    گاهی هم زدم تا آبش خشک شه.
    نام: P1270179.jpg نمایش: 1172 اندازه: 98.5 کیلو بایت
    بعد برنجو با ادویه جات درسته(چوب دارچین.هل.زیره.تخم گشنیز.فلفل سیاه درسته)و نمک جوشوندم و آبکش کردم.ادویه ها رو درآوردم.
    مایه رو لابلای برنج ریختم و با کمی زعفرون دم کردم.قبل از خوردن کره آب شده روش دادم و روی دیسو با سیب زمینی نگینی سرخ شده و پیاز داغ تزئین کردم.
    نام: P1270181.jpg نمایش: 2022 اندازه: 96.6 کیلو بایت
    اصل دستور از کتاب مستطاب آشپزی استاد دریابندری بود.
    sama18, m1361, نسترن نگارین و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 15 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما