نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree432Likes

موضوع: غذاهای هندی

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 114
صفحه 8 از 15 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    482
    پسند شده
    22323
    پسند کرده
    14687

    Re: غذاهای هندی

    بریانی مرغ
    پیاز رو رنده میکنیم به همراه کره سرخ میکنیم سیررنده شده بهش اضافه میکنیم و زرچوبه میزنیم و کمی تفت میدیدم وبعد هم بقیه ادویه هارو اضافه میکنیم :
    دارچین -فلفل قرمزو سیاه-میخک-زنجبیل-زیره سیاه
    یه مقدار زعفرون میریزیم و دو سه عدد هل درسته میندازیم رب میزنیم و تفت میدیدم و بعد مرغهامون رو بهش اضافه میکنیم و یکمی توش تفت میدیم و ماست رو میریزیم روش تا با ماست بپزه
    ماست خودش آب میندازه
    اینبار ماست سون ریختیم روش که باعث شد شبیه فسنجوون بشه اخه اینجور ماستها انقدر توشون نشاسته و شیرخشک دارن که ........
    بریانی رو باید لابلای برنج دم کرد ولی ما اینجوری مثل خورش درست میکنیم

    sama18, aydaa, مانی بهار و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. #58
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: غذاهای هندی

    کتلت ساگو ... موادش مث کتلت معمولی 4 تا سیب زمینی متوسط + 1 پیاز + گوشت چرخکرده + 3 تخم مرغ + ادویه و جعفری و آویشن خشک ... همه رو مخلوط کردم ... ساگو رو گذاشتم تو آبجوش 10-15 دقیقه موند و قاطی مواد کردم و سرخیدم! خیلی خوشمزه شد ... در حقیقت میشه گفت اولین کتلت موفق من بود:)


    sama18, مانی بهار و Andrew این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  3. #59
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11485
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    کباب هندی

    با این دستور: غذاهای هندی
    با روغن کم و تو ماهیتایه چدنی سرخ کردم، فقط این دفعه بجای رنده کردن، فلفل دلمه ای رو خرد کردم..



    دورچینش هم سیب زمینی سوخاری و سالاد جوانه شبدر هست.
    fateme67, aydaa, parand.co88 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    سلام بچه ها.من همسرم پاکستانیه و اصلیتشون هندیه.اون چیزی که اینجا به اسم چیکن تکه آموزش دادن در واقع چکن کارایی هست.چکن تکه اصلا پخته نمیشه بلکه به سیخ روی ذغال کبابی میشه و در نهایت مثل خورش آب نداره.
    اما الان فصل اسفناج هست.کسانی که اسفناج دوست ندارن با این دستور عاشق اسفناج می شن.
    غذا اسمش آلو پالک هست با دستوری که قبلا اینجا گذاشتن کمی فرق داره.
    مکعب های سیب زمینی نسبتا درشت رو نیم سرخ کنید.پودر سیر،پودر زنجبیل،پودر فلفل قرمز بسته به ذائقه تون اضافه کنید و کمی تفت بدید .اسفناج ها رو که نسبتا خوب خرد کردید اضافه کنید.کمی آب،چند تا فلفل قرمز درسته،و کمی نمک اضافه کنید و بذارید اسفناجها خوب پخته بشن.نباید خیلی آبکی باشه و نه خیلی سفت.توی همین ترکیب می تونید از پنیر پیتزاهای زرد رنگ ورقه ای که برای ساندویچ سرد هست هم خرد کنید.واقعا خوشمزه میشه.حتی اگر پنیر نداشتید بعد از طبخ با کمی پنیر صبجانه هم خوشمزه میشه.این غذا حتما با نان سرو میشه.
    به زبان اردو آلو یعنی سیب زمینی و پالک یعنی اسفناج(بگذریم گاهی بجای اسفناج از برگ چغندر هم استفاده می کنند!)
    ویرایش توسط zeitoon2 : ۱۳۹۲/۰۹/۲۶ در ساعت ۱۲:۰۷ قبل از ظهر
    p_mahnoosh, مينوش*, aydaa و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *nasim* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    112
    نقل قول نوشته اصلی توسط zeitoon2 نمایش پست ها
    سلام بچه ها.من همسرم پاکستانیه و اصلیتشون هندیه.اون چیزی که اینجا به اسم چیکن تکه آموزش دادن در واقع چکن کارایی هست.چکن تکه اصلا پخته نمیشه بلکه به سیخ روی ذغال کبابی میشه و در نهایت مثل خورش آب نداره.
    اما الان فصل اسفناج هست.کسانی که اسفناج دوست ندارن با این دستور عاشق اسفناج می شن.
    غذا اسمش آلو پالک هست با دستوری که قبلا اینجا گذاشتن کمی فرق داره.
    مکعب های سیب زمینی نسبتا درشت رو نیم سرخ کنید.پودر سیر،پودر زنجبیل،پودر فلفل قرمز بسته به ذائقه تون اضافه کنید و کمی تفت بدید .اسفناج ها رو که نسبتا خوب خرد کردید اضافه کنید.کمی آب،چند تا فلفل قرمز درسته،و کمی نمک اضافه کنید و بذارید اسفناجها خوب پخته بشن.نباید خیلی آبکی باشه و نه خیلی سفت.توی همین ترکیب می تونید از پنیر پیتزاهای زرد رنگ ورقه ای که برای ساندویچ سرد هست هم خرد کنید.واقعا خوشمزه میشه.حتی اگر پنیر نداشتید بعد از طبخ با کمی پنیر صبجانه هم خوشمزه میشه.این غذا حتما با نان سرو میشه.
    به زبان اردو آلو یعنی سیب زمینی و پالک یعنی اسفناج(بگذریم گاهی بجای اسفناج از برگ چغندر هم استفاده می کنند!)
    زیتون جون من توی رستوران تاج محل خورش پالاک خوردم ولی توش مرغ هم داشت خیلی خوشمزه بود
    میشه دستور اون رو هم بذاری؟یا همینجوری درست میشه؟

  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    خورش دال عدس

    زنجبیل -میخک- دارچین -هل سبز درسته - فلفل سبز تند -فلفل قرمز-سیر خرد شده و پیاز رو داخل تابه کمی تفت دادم تا عطرش دربیاد.
    تکه های گوشت رو به همراه برگ بو اضافه کردم و گذاشتم بپزه.
    درانتها دال عدس رو اضافه کردم وزمان دادم تا خوب پخت .

    یک قاشق تمر هندی رو داخل آبگرم حل کردم و به خورشت اضافه کردم زیرش رو کم کردم تا خورش جا بیفته

    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط *nasim* نمایش پست ها
    زیتون جون من توی رستوران تاج محل خورش پالاک خوردم ولی توش مرغ هم داشت خیلی خوشمزه بود
    میشه دستور اون رو هم بذاری؟یا همینجوری درست میشه؟
    نسیم جون همینه دستورش اصولا غذاهای هندی اسمشون با موادشون ایجاد میشه
    به اونی که شما خوردین میگن پالک مرغی.گاهی سیب زمینی داره گاهی نداره.ولی نکته ی طبخش اینه که هندی ها غذاهایی رو که توش مرغ باید تفت بخوره روی حرارت زیاد اینقدر تفت می دن که فقط رنگ مرغ سفید بشه.بعد تو این غذا اسفناج رو اضافه می کنن.با این نوع تفت دادن آب داخل مرغ زیاد تبخیر نمیشه و مرغ توی غذاشون نرم میمونه.اگه مرغ ریختید داخلش کمی زنجبیلش رو بیشتر بریزید تا طعم واقعی غذای هندی داشته باشه.
    aydaa این نوشته را پسندیده.

  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط پارمیس66 نمایش پست ها
    سلام دوستان منم دال عدس رو بدون گوشت وکمی رب می پزم
    دال عدس رو بدون گوشت بیشتر می خورن.و روش مثل آش رشته ما تزیین داره که طعمش رو هم فوق العاده می کنه.زیره سبز داغ(زیره درسته رو تو روغن تفت می دن تا رنگش کمی تغییر کنه،پیاز داغ فراوان،سیر داغ و البته کمی برگ گشنیز یا برگ نعناع).طعمش محشره امتحان کنید.
    aydaa این نوشته را پسندیده.

صفحه 8 از 15 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما