نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree432Likes

موضوع: غذاهای هندی

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 114
صفحه 7 از 15 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    46
    پسند کرده
    15

    Re: غذاهای هندی

    مرغ سوخاری به روش هندی



    این دستور رو از یه خانم هندی یاد گرفتم... ایشون به این غذا میگفتن "چیکن تیکّا" اما با سرچی که در اینترنت کردم, متوجه شدم "چیکن تیکّا" بعد از مارینِد شدن کباب میشه نه سرخ... پس ایشون اسم رو اشتباهی به من گفته بودن هر قدر هم جستجو کردم نتونستم اسم واقعی این غذا رو بیابم... نتیجه اینکه غذای ما بی اسم موند

    مواد لازم:

    ران مرغ 3-4 عدد
    دوغ ترش 1 پیمانه
    سرکه سفید 1/2 پیمانه
    خمیر سیر (پوره سیر) 1 قاشق سوپخوری
    خمیر زنجبیل (پوره زنجبیل تازه) 1 قاشق چای خوری
    خمیر فلفل سبز تند 1 قاشق چای خوری
    پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
    ادویه کاری 1 قاشق چای خوری
    پودر فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
    زردچوبه 1 قاشق چای خوری
    برگ بو 3 عدد
    نمک به مقدار لازم

    همه مواد فوق الذکر رو با هم مخلوط کرده, ران های مرغ رو به مدت 3-4 روز داخل آن قرار میدهیم... در طی این مدت مواد را در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری میکنیم.... هر از گاهی مرغ ها را زیر و رو میکنیم.

    بعد از 3-4 روز مرغ ها رو (بدون اینکه خشک کنیم) ابتدا در آرد گندم میغلتونیم... سپس در مخلوط تخم مرغ ( 1 عدد تخم مرغ رو با کمی نمک و 2-3 قاشق شیر مخلوط کرده, با چنگال کمی هم میزنیم)... بعد در پودر سوخاری...

    روی مرغ ها رو میپوشونیم... در دمای آشپزخانه ..... تا زمانی که رویه مرغ حالت خمیری پیدا کنه ( رطوبت تخم مرغ در آرد نفوذ کنه)

    حالا روغن سرخ کردنی رو در تابه ریخته روی حرارت قرار میدیم.... روغن که داغ شد, مرغ ها رو در اون میچینیم و حرارت رو خیلی کم میکنیم.... اگر حرارت زیاد باشه, مغز ران ها حتما خام میمونه
    میتونیم از سینه مرغ هم استفاده کنیم....که خیلی بهتر میپزه.... اما از نظر ظاهری ران مرغ خوشکلتره خوب....

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *fariba* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2066
    پسند کرده
    2263

    Re: غذاهای هندی

    آلو پالک



    یکی از غذاهای ساده هندیه که مواد اصلیش اسفناج و سیب زمینی است.

    اسفناج را کمی تفت میدم. بعد تو غذا ساز یا مخلوط کن میریزم
    پیاز خرد شده و یک گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده (بهتره گوجه فرنگیش نارس باشه) را تفت میدم و اسفناج ها را اضافه میکنم. بعد هم که سیب زمینی ها رو کمه درشت خرد شده را اضافه میکنم تا بپزد و غذا جا بیفته.
    مسلمه که باید ادویه هنودی داشته باشه اما من بدون این ادویه ها درست میکنم.

    هندی ها این غذا را با نان میخورند

    هندی ها یه غذای دیگه مشابه این دارند که به جای سیب زمینی توش پنیر توفو میریزند و اسمش پنیر پالک است
    معبد خداوند فقط به روی دلی شاد و آوازخوان و رقصان باز است

  3. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    92

    پاکورا لپه

    پاکورا لپه
    1 پ لپه رو چند ساعت خیس می کنیم بعد آبکش میکنیم و با غذا ساز درشت خرد می کنیم پودر رازیانه 1.4 ق چ سپس 1.2 پ نعناع تازه خرد شده و 1.4 پ گشنیز تازه خرد شده نمک و یک عدد فلفل سبز خرد شده و یکعدد پیاز متوسط خرد شده رو با لپه ها مخلوط می کنیم و با دست ورز میدیم از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در روغن داغ سرخ می کنیم
    مزه این غذا تقریبا شبیه فلافل است

  4. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاهای هندی

    چیکن ویندالو (کاری مرغ گو آیی)

    این غذا خیلی خوشمزه ست با ذائقه ما خیلی جور بود .

    مرغ خرد شده -پیاز کوچک - سیر یک حبه - هل سبز -
    فلفل سبز تند -شیره تمر هندی (لواشک خیس خورده)

    تخم گشنیز پودر شده - پودر زیره - فلفل سیاه -
    زنجبیل - دارچین - میخک - زردچوبه

    *تمام ادویه ها رو داخل یک تابه کوچک تفت دادم تا عطرش در بیاد.

    * مرغها رو با ادویه ها و سیر خرد شده و فلفل سبز تند آغشته کردم و حدود نیم ساعت کنار گذاشتم.

    * میخک و هل سبز شکسته رو داخل روغن تفت دادم و یه پیاز کوچک رو اضافه کردم و تفت دادم تا طلایی شد و مرغها رو به همراه یه تیکه لواشک کوچیک خیس خرده (به جای تمر هندی ) به مواد اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعت پخت .



    اگه شما مثل من غذاهای تند و ادویه دار رو دوست داشته باشین عاشق این غذا میشید .



























    منبع : مجله هنر آشپزی شماره 81
    .............
     
    aydaa, * الهه *, Mahi site و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاهای هندی

    خورش کاری مرغ

    مرغ خرد شده-سیر یک حبه - پیاز -
    ماست - هل سبز - دارچین - پاپریکا - فلفل قرمز - فلفل سیاه
    رب گوجه - پودر کاری -زنجبیل- میخک
    شیر نارگیل (من پودر نارگیل رو داخل استکان دم کردم و شیر نارگیل گرفتم )

    *پیاز رو روی حرارت تفت دادم تا کمی طلایی شد و سیر و دو قاشق سوپخوری پودر کاری دارچین - فلفلها و زنجبیل رو اضافه کردم همینطور میخک و پاپریکا و تموم مواد رو دو دقیقه تفت دادم .

    * تیکه مرغ رو به همراه نمک - سه قاشق ماست - یک قاشق رب - یک لیوان شیر نارگیل اضافه کردم و نیم ساعت زمان دادم تا بپزه


    * در اواخر پخت کمی دارچین و آبلیمو اضافه کردم


    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاهای هندی

    کاری پلوی هندی

    برنج ایرانی
    پودر تخم گشنیز
    هل
    کره
    ادویه کاری
    چوب دارچین
    برگ بو
    فلفل قرمز

    فلفل سیاه

    * چوب دارچین و برگ بو رو به آب در حال جوش برنج اضافه کردم بعد ازینکه برنج پخته شد ادویه ها به همراه کره رو اضافه کردم و چوب دارچین و برگ بو رو برداشتم .


    .............
     
    Mahi site این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: غذاهای هندی

    چیکن ویندالو برای مهمونی



    دستورش رو مفصل دو تا پست بالاتر گذاشتم.
    .............
     
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857

    Re: غذاهای هندی

    پاکورا
    یک بسته آرد نخود خام250 گرمی +1 تخم مرغ درشت+ نصف قاشق چایخوری جوش شیرین+زردچوبه +فلفل +نمک+تره خورد کرده و حدودا 2 لیوان آب یا تا موقعی که مخلوط شبیه ماست بشه نه زیاد غلیظ نه زیاد رقیق!
    بعد توی یه ظرف کوچیک رو روغن زیادی میریزم میزاریم حسابی داغ بشه بعد از مایه با ملاقه میریزیم سریع میپزه و اونو وارو کنید تا حسابی سرخ بشه .
    sama18, aydaa و * الهه * این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

صفحه 7 از 15 نخستنخست ... 45678910 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما