نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree432Likes

موضوع: غذاهای هندی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 114
صفحه 3 از 15 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    خورش مرغ هندی:



    4عدد پیازمتوسط رو ریز ریز خرد کردم همرا با 1 عدد فلفل دلمه ای کوچیک اون هم ریز خرد کردم و تو روغن تفتشون دادم. ادویه ها ( شامل: زردچوبه - فلفل سیاه- فلفل قرمز- سماق- پودر گشنیز- پودر خردل-پودر هل-نمک- ادویه کاری- ادویه خوش طعم و ادویه خوش عطر(این دو تا ادویه رو همسری از اهواز آورده بود) پودر زنجبیل از همشون 1 قاشق مربا خوری) رو اضافه کردم و کمی تفت دادم دو تا سینه مرغ رو( نمی خواستم خیلی مزه ی تندی بگیره واسه همین خیلی خوردشون نکردم ) تو ادویه ها کمی سرخشون کردم و 1 قاشق مربا خوری رب توش ریختم و کمی هم زعفرون آب کرده دو تا لیوان هم آب ریختم سرش و گذاشتم مرغم خوب بپزه و به روغن بیفته. اواخر پخت کمی خیلی کم آبلیمو ترش و 2-3 قاشق گشنیز تازه خرد شده ریختم توش و گذاشتم 10 دیقه دیگه بپزه.

    بی نهایت لذیذ و خوشمزه شده بود. خیلی خیلی خوش عطر و طعم بود.

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsajjad
    شبنم جون، منظورتون اینه که فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری و فلفل سیاه هم یک قاشق مرباخوری ؟؟؟
    اونوقت خیلی تند نشد ؟ تونستین بخورینش ؟
    آره گلم از همه ی ادویه هایی که بالا نوشتم یک قاشق مربا خوری باید بریزید.

    خب غذای هندی باید تند باشه دیگه همه ی خوشمزگیش به همون تندیشه.خردل و زنجبیل و فلفل قرمز همه ی اینها تندش میکنه.

    قاشق اولو که می خورید آتیش می گیرید:دی قاشق دوم سومو که می خورید دهنتون بی حس میشه از شدت سوزش و دیگه چیزی متوجه نمیشید:))))))))))))))
    آخرش که غذاتون تموم شد ته گلوتون شروع می کنه به سوختن و ملتهب شدن:دی
    مهگلی و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    پاکورای پنیر

    مواد لازم:

    پنیر: 250 گرم
    آرد نخود: 8 قاشق غذاخوری
    پودر فلفل قرمز: دو و نیم قاشق چای*خوری
    پودر انبه: یك و یك چهارم قاشق چای*خوری
    جوش شیرین: یك چهارم قاشق چای*خوری
    آب: به مقدار لازم
    نمك:* به میزان دلخواه
    روغن: جهت سرخ كرد

    طرز تهیه:
    • ابتدا پنیر را به شكل مكعب*های كوچك و ضخیم تقسیم كنید.
    • پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.[درمان سردرد با فلفل قرمز]
    • درون یك كاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمك را با هم مخلوط كنید.[معجون نخود برای ساخت داروهای تقلبی ]
    • به مخلوط درون كاسه مقداری آب اضافه كرده و از آن*ها مایه غلیظی تهیه كنید.
    • هر كدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو كرده، سپس درون روغن سرخ كنید.
    • در صورت تمایل می*توانید پاكورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل كنید.

    *********

    من پودر انبه نداشتم ...همه چی خوب عالی بود ... وقتی سرخ میکردم همه مواد از دور پنیر میریخت چون پنیر خودش اب میشد ... پنیر من فتا بود... باید از پنیرای سفت استفاده کنید ...

    اما خیلی خوشمزه بود مخصوصا داغش
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  4. #19

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    کتلت ساگو




    این هم یک پیش غذای گیاهی هندی (ترد و کرانچی)

    *ساگو 1/2 پیمانه

    سیب زمینی متوسط 3 عدد

    گشنیز خرد شده 3 قاشق غذاخوری

    پودربادام زمینی تفت داده شده 1/4 پیمانه

    نمک فلفل زردچوبه و ادویه


    من کتلت ها رو با مواد بالا+ ادویه سبزیجات که از هند برام آورده بودند درست کردم اما در رسیپی های مختلف از فلفل سبز تند خرد شده ، پیاز خرد شده ، ادویه زیره هم استفاده شده بود

    ساگو رو به مدت 4-5 ساعت در یک پیمانه آب خیس می کنیم ( این کار رو می تونید از شب قبل انجام بدید)

    ساگوهای خیس خرده را آبکشی کنید تا تمام آب آن خارج شود

    سیب زمینی ها رو پخته و با رنده ریز رنده کنید


    ساگوی خیس خرده + سیب زمینی پوره شده+ بادام زمینی پودر شده + گشنیز خرد شده+ نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه رو با هم مخلوط می کنیم

    در صورت تمایل فلفل سبز و زیره و پیاز را هم اضافه کرده مخلوط می کنیم

    از مخلوط تکه هایی به اندازه یک گردو برداشته و در دست حالت می دهیم

    کتلت ها را در روغن سرخ می کنیم

    در صورت تمایل کتلت ها را قبل از سرخ کردن در پودر سوخاری بغلطانید و سپس سرخ کنید

    نوش جان





    * ساگو (سیاگو )چیست

    ساگو(Sagu Metroxylon) یک نشاسته بدست آمده از مغز میوه از ساقه درخت نخل ساگو است. این ماده غذایی بسیاری از مردم در گینه نو و جزایر مولوکو از آن است به نام Saksak و Sagu نام می*برند. طرز تهیه آن به طور سنتی است،پخته و خورده می*شود. شکل های مختلف مانند مخلوط با آب جوش به صورت یک خمیر، یا به عنوان یک کلوچه از آن استفاده می*گردد.





    ساگو مانند بسیاری از نشاسته دیگر، و هم ساگو و هم نشاسته کاساو (یا مانیوک) به صورت دانه دانه تولید می*شوند. دانه ساگو در ظاهر شبیه به دانه کاساو (یا مانیوک) است، و هر دو ممکن است در بعضی از خوراکی ها بجای هم استفاده شوند. این تشابه باعث سردرگمی در برخی از نامهای خوراکی ها ساخته شده با دانه*های آن دو است.

    صد گرم ساگوی خشک 355 کالری تولید می*کند، از جمله به طور متوسط 94 گرم کربوهیدرات، 0.2 گرم پروتئین، 0.5 گرم فیبر غذایی، 10 میلی گرم کلسیم، 1.2 میلی گرم آهن، و مقادیر ناچیز از چربی، ویتامین ب، کاروتن(ویتامین آ) و ویتامین ث. ساگو می*تواند برای هفته*ها و ماه*ها در بدن ذخیره شود، هر چند پس از آن که در دستگاه گوارش هضم و جذب شد، به طور کلی سریعاً جذب بدن می*شود
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطیما 361 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۸
    محل سکونت
    ايران / آبادان
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    310
    پسند کرده
    186

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    پلو با سبزیجات نوعی غذای هندی

    مواد لازم:
    هویج حلقه حلقه شده ۴ عدد
    گل کلم ریز شده:۲ پیمانه
    فلفل دلمه باریک خرد شده : ۲عدد
    قارچ چهار قاچ شده :۴عدد
    پیاز بزرگ خلال شده :۱ عدد
    سیب زمینی متوسط مکعبی خرد شده ۱ عدد
    سیر رنده شده : ۱ قاشق مربا خوری
    گوجه فرنگی خرد شده: ۴ عدد متوسط
    شنبلیله خرد شده :۱ قاشق غذا خوری
    زرد چوبه ۱ قاشق مربا خوری
    پودر زیره سبز -از عطاری تهیه کنید- ۱ قاشق مربا خوری
    پودر تخم گشنیز :۱ قاشق مربا خوری
    ادویه مخلوط :ا قاشق مربا خوری
    نخود فرنگی : ۱لیوان
    برنج : ۵ پیمانه
    روغن به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    هویج و گل کلم و قارچ و سیب زمینی را جداگانه در روغن تفت میدهیم و آنها را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم. سیر و پیاز را در روغن تفت مدیهیم تا طلایی شود و گوجه فرنگی های خرد شده را به آن میافزاییم.
    شنبلیله تازه و نمک و فلفل و زردچوبه و زیره و پودر گشنیز و ادویه و نخود فرنگی را به سبزیها اضافه کرده و تفت میدهیم.مخلوط اولیه را به این مخلوط اضافه کرده و بعد از چند دقیقه حرارت خاموش میکنیم.برنج را آبگش کرده و میگذاریم دم بکشد.هنگام سرو غذا مخلوط را لابلای برنج میریزیم
    لازانیا
     
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ما اولین بار است که بندگی می کنیم ولی او قرن هاست که خدایی می کند

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطیما 361 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۸
    محل سکونت
    ايران / آبادان
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    310
    پسند کرده
    186

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    طرز تهیه کوفته کباب هندی
    مواد لازم:
    گوشت چرخ*كرده نيم كيلوگرم
    پياز سه عدد
    آرد يك قاشق غذاخوري
    هويج پخته دو عدد
    نخودسبز و لوبيا سبز پخته شده يك فنجان
    گوجه*فرنگي و فلفل*قرمز هندي از هركدام يك عدد
    كره 50 گرم
    آب يك فنجان
    تخم*مرغ يك عدد
    نمك و روغن به ميزان لازم
    سير رنده شده به ميزان لازم
    ادويه شامل: پودر تخم*گشنيز، زنجبيل، پودرسير، زردچوبه و كاري به ميزان لازم

    طرز تهيه :
    ابتدا گوشت را با آرد و يكي از پيازهاي رنده شده و ادويه كه از قبل مخلوط كرده*ايم، به همراه نمك و تخم*مرغ ورز داده و آن را به شكل كباب*هاي كوچك و گرد درمي*آوريم و مي*گذاريم نيم*ساعت بماند، سپس در روغن سرخ مي*كنيم. يكي ديگر از پيازها و سير رنده شده را با زردچوبه و روغن* سرخ مي*كنيم، سپس درون گوجه*فرنگي رنده شده آب و نمك مي*ريزيم، وقتي جوشيد كوفته*ها را در آن ريخته، مي*گذاريم بپزد تا آب آن كشيده شود.
    هويج*ها را خرد كرده و با لوبياسبز، نخودسبز و پياز نگيني خرد شده به همراه كره سرخ مي*كنيم، آن*گاه فلفل*قرمز را حلقه*اي خرد كرده روي آن مي*ريزيم و بعد از سه دقيقه گاز را خاموش مي*كنيم. ابتدا كوفته*ها را در ظرف چيده، آنگاه مخلوط سبزي*هاي آماده شده را كنار آن ريخته و سرو مي*كنيم.

    __________________
    لازانیا
     
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ما اولین بار است که بندگی می کنیم ولی او قرن هاست که خدایی می کند

  7. #22
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    خورش مرغ با دستور شبنم با والک پلو ... فکر میکردم مرغ خیلی تند بشه ولی نشد! در حقیقت طعم خاصی نداشت .... دوستش نداشتم:(

    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  8. #23

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    نقل قول نوشته اصلی توسط chinben
    ساگو تو ایران پیدا میشه ؟
    بله من از شیراز گرفتم و می دونم توی شهرهای جنوبی هم پیدا می شه
    امسال باید خودم بیارم تهران پخش کنم :دی
    نقل قول نوشته اصلی توسط dana_n10
    با سلام به همگی.ببخشید می خوام بدونم آرد نخود همون آرد نخودچیه؟
    از سوپر مارکتها میشه تهیه اش کرد؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستین
    آرد نخود از نخود خام درست میشه .
    آرد نخود چی از نخود بو داده .
    دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن ، بیشترراهنمایی کنن .
    آرد نخود با نخودچی فرق می کنه...
    در ضمن نخودچی خام هم داریم و نخود کلا با نخودچی فرق می کنه!
    من از شیراز گرفتم و تهران شنیدم می تونید توی بازار بهجت آباد پیدا کنید
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    چیکن تیکا غذای هندی که از روی مجله هنر اشپزی درست کردم و خیلی خیلی خوشمزه بود

    فیله مرغ نیم کیلو
    تندوری ماسالا نصف غ چ
    گرام ماسالا نصف ق چ
    نمک و فلفل به میزان لازم
    زیره سبز نصف ق چ
    روغن مایع به مقدار لازم
    پیاز متوسط 1 عدد نگینی
    سیر رنده شده 1 ق چ
    زنجفیل رنده شده 1 ق چ
    زردچوبه به میزان لازم
    پودر دارچین نصف ق چ
    رب گ.جه 1 ق س
    ابلیموی تازه 1-2 ق س
    گ.چه فرنگی نیم کیلو رنده شده

    فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

    خامه 3 ق س
    گشنیز تازه 1 پیمانه خرد شده
    فلفل سبز تازه 2-3 عدد

    فیله مرغ را به شکل چهارگوش متوسط بریده بل تندوری ماسالا گرام ماسالا و مقداری نم و فلفل مخلوط کرده کنار بگذارید.
    زیره سبز را در روغن تفت دهید بعداز تغییر رنگ پیاز را اضافه کرده و قبل از طلایی شدن سیر و زنجفیل را ریخته بعداز اینکه طلایی شد زردچوبه را ریخته سپس مرغ را افزوده و بقیه مواد به جز گشنیز خامنه و فلفل سبز را افزوده تفت دهید و صبر کنید تا مرغ بپزد.
    پس از پختن مرغ و کشیده شدن اب ان خامه گشنیز و فلفل سبز را اضافه کرده و 5 دقیقه صبر کنید تا کاملا جا بیفتد.

    من زنجفیل نریختم چون دوست ندارم.مرغ هم فیله نیود جوجه کبابی بود ولی خیلی خوشمزه شده بود.


صفحه 3 از 15 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما