نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree432Likes

موضوع: غذاهای هندی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 114
صفحه 2 از 15 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    Corn Pulao


    ۳ عدد فلفل سبز

    ۱ قاشق چایخوری سیر له شده

    ۱ قاشق چایخوری زنجبیل له شده

    ۱ عدد گوجه فرنگی که پوست آنرا کنده و با ماشین غذاساز آنرا له می کنیم

    ۲ عدد پیاز خورد شده

    ۱ پیمانه کنسرو ذرت

    ۲ پیمانه برنج باسماتی

    ۱ پیمانه ماست چکیده

    ۴/۱قاشق چایخوری زردچوبه

    ۴/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

    ۱ قاشق چایخوری نمک

    ۴/۱ قاشق چایخوری گرم ماسالا

    ۳ قاشق سوپخوری روغن مایع یا روغن زیتون

    ۱ قاشق سوپخوری روغن حیوانی یا کره

    ۳ پیمانه آب

    ۳ عدد برگ بو

    ۳ عدد میخک

    ۳ عدد هل سبز

    ۴/۱ قاشق چایخوری زیره سبز

    ۴/۱ قاشق چایخوری رازیانه

    روغن را در ماهیتابه می ریزیم تا گرم بشه . برگ بو و میخک و هل و زیره و رازیانه را در روغن برشته می کنیم وقتی بوی ادویه بلند شد پیاز رو اضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی بشه. فلفل سبز رو که ربز کردیم به پیاز اضافه می کنیم.سپس سیر و زنجبیل و زرد چوبه و پودر فلفل قرمز و گرم ماسالا را نیز به مواد اضافه می کنیم. همه مواد را هم می زنیم.بعد گوجه را اضافه می کنیم.وقتی سس به روغن افتاد دانه ذرت را اضافه می کنیم و سرخش می کنیم.در پلوپز یا یک قابلمه برنج شسته شده را به همراه سس آماده شده و ماست و آب و نمک باهم مخلوط می کنیم . و مانند کته دم می کنیم. وقتی برنج دم کشید روغن حیوانی یا کره رو به برنج اضافه می کنیم. این غذا را به همراه ریتا که قبلا دستورش را نوشتم میل می کنیم
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  2. #10
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    Cucumber Raita

    بیشتر غذاهای هندی به همراه انواع سسهای متنوع خورده میشه . ریتا میشه گفت چیزی شبیه ماست خیار خودمون هست ولی نوع هندیش .

    طرز تهیه برای ۲ نفر

    ۱/۲-۱ قاشق چایخوری زیره سبز

    ۱ فنجان یا ۲۵۰ گرم ماست

    ۱ عدد خیار درشت که ریز خرد شده

    نمک و فلفل به میزان لازم

    ۱/۴ فنجان برگهای گشنیز تازه که ریز خرد شده

    روی شعله ملایمی ماهیتابه کوچکی می ذاریم و زیره رو برای مدت کمی در ماهیتابه برشته می کنیم ، تا حدی که بوش در بیاد و کمی تغییر رنگ بده . باید مواظب باشیم که زیره نسوزه. بعد از اینکه زیره خنک شد به کمک ماشین آسیاب زیره را پودر می کنیم. در یک کاسه ماست رو کمی هم می زنیم و خیار و زیره و نمک و فلفل و گشنیز رو با ماست قاطی می کنیم و به همراه غذا میل می کنیم.
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    دم کی مرغی

    این غذارو از مجله هنر آشپزی شماره68 پختم.خوشمزه بود.
    مواد لازم
    ران و سینه مرغ 1کیلو
    پیاز متوسط 2عدد سرخ شده
    ماست نبم کیل.
    زنجبیل 1 ق م رنده شده
    سیر 1 ق م
    گرم ماسالا 1.5 ق م
    زردچوبه.فلفل سیاه.قرمز و نمک کمی
    گوجه فرنگی 3 عدد رنده شده
    برگ نعنا 1/4 پیمانه
    گشنیز تازه 2 ق غ خرد شده
    فلفل سبز قلمی 3 تا 4 عدد
    پودر بادام یا گردو 3 ق غ
    اب ليمو ترش 3 عدد
    لیمو ترش 1 عدد برای تزیین
    محلول زعفران به مقدار لازم
    پیاز 1عدد حلقه شده

    طرز تهیه
    ابتدا ران و سینه مرغ را به تکه های درشت بریده با پیاز ماست زنجبيل سیر گرم ماسالا فلفل قرمز و سیاه مخلوط کرده و 2-3 ساعت استراحت دهید اگر شب قبل اماده کنید خوش طعم تر خواهد شذ.
    مخلوط مرغ را ا حرارت متوسط بپزید و هنگام پختن مرغ گوجه رنده شده کمی نعنا گشنیز و فلفلل سبز قلمی درسته پودر گردو را اضافه کرده و هم بزنید.
    پس از تبخیر اب مرغ برگ نعنا اب لیمو ترش محلول زعفران و نمک را افزوده در قابلمه را بگذارید.حرارت را کم کنید و بعد از جا افتادن خورش را در ضرفی کشیده با برگ نعنا پیاز و لمو تزیین کنید.
    مهگلی و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    نوشته ها
    174
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    mango lassi لاسی انبه ( دستور از وبلاگ شف طیبه عزیز )

    مواد لازم :

    انبه خورد شده 1 ليوان

    ماست 1 ليوان

    شكر 4 ق غ

    شير 2/1 ليوان

    پودر هل 1 ق چ
    براي درست كردن لاسي كافيه همه مواد رو توي مخلوط كن بريزيد و يالا


    من خودم معمولا از ماست خامه اي 10 در صد استفاده ميكنيم كه خيلي خوشمزه تر ميشه. ولي با ماست نيم در صد هم ساختم ( و بقیه ماستها ) خوب ميشه اما ماست خامه اي از همه بهتر جواب داده


    شير رو هم ميتونيد كمتر بريزيد، اگه ميخوايد لاسي تون سفت تر باشه. اگه كلا شير رو حذف كنيد ديگه نوشيدني نيست و بايد با قاشق بخوريد. ولي با ماست خامه اي 10 در صد و با نيم ليوان شير كه رسپي اصليشه، معمولا يه نوشيدني غليظ و خوشمزه بدست مياد.


    شكرش رو با ذائقه و به نسبت شيريني انبه هاتون ميتونيد كم و زياد و يا حذف كنيد.


    هل رو ميگن اختياريه ولي من شديدا توصيه ميكنم. چون هنديش ميكنه و اصالت بهش ميده و البته يه طعم تند ملايم و يه عطر عالي هم بهش ميده. من بعضي از روزها خيلي هل ميريزم ( گفتم كه هر روز واسه خودم درست ميكنم. آخه عاشق انبه هستم و تا روزي 4 تاش رو هم راحت ميرم بالا! ولي لاسي انبه خيلي از انبه خشك و خالي خوشمزه تره)

    و لینک شف طیبه عزیز : http://cheftayebeh.********.com/2010/07 ... st_02.html
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    You only live once, but if you do it right, once is enough

  5. #13
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6738
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    لاسی انبه


    بسی حال بردم (البته من هل رو خیلی کم ریختمآخه زیاد از طعم هل لذت نمی برم!)
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #14
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6738
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    بازم لاسی انبه



    یه دفعه دیگه لاسی انبه!



    طیبه جون عاشقتم!! منم هر روز دارم میخورمش ولی نمی دونم چرا خیلی افراد کمی دوسش دارن! (البته من هل نمیریزم یا خیییییلی کم میریزم!)
    بهداد, مهگلی و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #15
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    اسم این غدا مرغ ماکانی هست البته برای گیاه خوارها پنیر ماکانی درست میشه که جفتش عالیه منتها تو پنیر ماکانی جای مرغ تیکه های پنیر میریزن

    مواد لازم
    سینه مرغ سه عدد یا بسته به تعداد
    فلفل قلمی قرمز 2 تا
    سیر له شده 4 پر خامه غلیظ 150 گرم
    ماست 150 گرم
    ابلیموی تازه به اندازه یه قاشق پر غذا خوری
    گارام ماسالا 1 قاشق
    زیره سبز یه قاشق
    پودر تخم گشنیز که نمی دونم گیر میارید یا نه یه قاشق کره 50 گرم
    نمک 1 و نیم قاشق گوجه فرنگی رسیده یک کیلو
    تمام ادویه ها قاشقش واسه ما ایراتی ها چای خوری باشه لطفا

    مراحل
    مرغ ها رو به قطعه های سه سانتی خرد میکنیم بعد
    فلفل ها رو تخمشونو در میاریم و خیلی ریزشون میکنیم در حدی که زیر دندون نیاد بعد سیر له شده رو اضافه میکنیم بعد هم زیره و بعد گارام ماسالا و خوب بهم میزنیم حالا ماست اضافه کرده و پودر گشنیز و ابلیمو رو هم اضافه میکنیم اگه میکسر دارید که بهتر و اگر نیست با دست خوب هم میزنیم تا یکنواخت بشه بعد در یک کاسه پیرکس مرغ و مایه رو خوب قاطی کرده نوشته بود کاسه فلزی نباشه
    حالا این ترکیبو سه ساعت میزاریم یخچال بمونه
    در این فرصت گوجه ها رو که هر کدومو به چهار قسمت خرد کردیم توی یه ماهیتابه میزاریم و میگذاریم اب بندازه وقتی له شدند از یه صافی ترجیحا فلزی رد میکنیم تا پوستو تخمشون گرفته شه بعد دوباره میزاریم رو گاز تا به شکل یه سس غلیظ در بیاد در این مرحله 50 گرم کره رو اضافه کرده و نمک رو نیز اضافه میکنیم
    حالا به ارومی خامه رو اضافه کرده و یه حرارت سر تاسری و سریع میدیم سس رو از رو حرارت بر داشته
    حالا نوبت مرغه که تو یه ماهیتابه با 3 قاشق روغن مایع بزاریم رو حرارت متوسط حرفی از اب نبود ولی فکر کنم بعد از اینکه تفت خورد لازمه 10 دقیقه با اب بپزه بعد که ابش ور چید سس رو اضافه میکنیم این بود قصه ما دوستان حتما بزارید اب مرغ ورچینه و دوباره یکم تفتش بدید

    از سفره خونه

    نقل قول نوشته اصلی توسط saba_srk_rani
    آرااااااااااااااااااااااا م :دی خوب بعد اینکه گذاشتیم یخچال چی کارش میکنیم ؟؟
    اخر سر این مواد رو نگفته کی استفاده می کنیم ... این منو گیجیده !!
    صبا ننه جان قربونت برم بخووووووووووووون درست:دی نوشته که حالا نوبت مرغ میرسه که با روغن سرخش کنیم ... خوب مرغ رو با مواد مخلوط کردیم و گذاشتیم تو یخچال 3 ساعت بمونه .... بعد در آخر که سسش حاضر شد اونم سرخ میکنیم
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  8. #16

    Re: دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه هندی ...

    دم کی مرغی از هنر آشپزی




    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsajjad
    نجما جان، مرغو میذاری با همون نیم کیلو ماست بپزه ؟
    بله عزیزم
    مهگلی و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 2 از 15 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما