نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree432Likes

موضوع: غذاهای هندی

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 114
صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 41112131415 آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    واییییییییییییییییی مهر افروز جون من مدتها بود دنبال این دستور بودم ممنونم
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۵
    محل سکونت
    دامغان
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    890
    پسند کرده
    128

    پاکورا

    پاکورا برای اولین بار
    همسری فکر کرد کوکو درست کردم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    elham_vahid و m1361 این نوشته را پسندیده.

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    نان پرشده با نخودسبز( هندي)

    http://www.funfoodfrolic.com/2015/03...l#.VP0zFHAwpI8
    مواد نان:

    • 2 فنجان آرد گندم کامل يا آردسنگک
    • 1/4 ق چ نمک
    • 2 ق غ روغن
    • آب سرد براي درست کردن خمير
    • روغن براي سرخ کردن نان ها

    مواد داخل نان:

    • 1 فنجان نخود سبز
    • 1 ق چ دانه زيره
    • 1 عدد فلفل سبز خورد شده
    • 2 پر سير خوردشده
    • 1 ق چ پودر زيره
    • نمک
    • 1 ق چ پودر انبه
    • 1 ق چ ادویه گارام ماسالا يا هر ادويه اي مثل ادويه کاري

    براي درست کردن خمير نان آرد و نمک و روغن رو مخلوط مي کنيم.
    آب يخ رو کم کم اضافه مي کنيم و با انگشتامون خمير رو مخلوط مي کنيم تا خمير لطيفي به دست بياد. زياد خمير رو ورز نميديم.
    روي خمير رو مي پوشونيم و 15 دقيقه استراحت مي ديم.
    براي درست کردن مواد داخلي کمي روغن در تابه ميريزيم و روي حرارت متوسط ميذاريم.
    دانه هاي زيره رو اضافه مي کنيم و صبر مي کنيم تا دانه ها شروع به پريدن کنند.
    فلفل سبز و سي رو اضافه مي کنيم تا عطر سير بلند شه. 2-3 دقيقه
    نخودسبز و نمک و ادويه ها رو اضافه مي کنيم و در ظرف رو مي بنديم تا نخود سبز بپزه.
    حرارت رو خاموش مي کنيم و صبر ميکنيم ماسالا خنک بشه.
    مخلوط نخود رو وقتي سرد شد در مخلوط کن يا غذاساز خورد مي کنيم طوري که کمي زبر باشه.

    مخلوط رو در ظرفي مي ريزيم.
    از خمير گلوله هايي درست مي کنيم و کف دستمون پهن مي کنيم بعد به شکل کاسه درمياريم 1 قاشق از مخلوط نخود رو داخلش ميريزيم و دوباره به صورت گوله درمياريم و کنار ميذاريم.
    گوله هاي پرشده رو قبل از پهن کردن 3-4 دقيقه در همون حالت استراحت مي ديم.
    مقدار زيادي روغن براي سرخ کردن طوري که نان ها در روغن غوطه ور بشن در قابلمه ميريزيم و روي حرارت متوسط - کم ميذاريم.
    گلوله هارو با وردنه يا دست پهن مي کنيم ولي نبايد زياد فشار بياريم تا نان با مواد داخلي مخلوط نشه.
    نان ها رو داخل روغن داغ ميندازيم و وقتي پف کرد برمي گردونيم.
    اگر نان ها با حرارت زياد سرخ بشن ترد نمي شن.
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    m1361 و samane0101 این نوشته را پسندیده.
    ?

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    نان پرشده با سیب زمینی -پراتای سیب زمینی Aloo Paratha (هندی)

    بد نیست بدونید که آلو Aloo در زبان هندی یعنی سیب زمینی و این نان هم از خوراکی هاییه که تو فیلم های هندی زیاد می خورند و من میخوام امشب درست کنم!!
    البته من ترکیب سیب زمینی آبپز با زردچوبه و پیازداغ و فلفل قرمز رو ترجیح میدم ولی خوب این یه مزه متفاوته.
    How to Make Aloo Paratha: 12 Steps - wikiHow
    و
    Aloo Paratha Recipe - Make Best Stuffed Punjabi Alu ka Paratha


    1 و ۱/۲ فنجان آرد ( ترجیحا" آرد کامل)
    2 عدد سیب زمینی متوسط پخته و پوست گرفته
    4 ق غ گشنیز تازه خوردشده
    1 ق چ آبلیمو
    1 ق چ شکر
    2 عدد فلفل سبز تند خوردشده
    1 ق چ گرام ماسالا یا پودر زیره و زردچوبه
    1 ق چ پودر فلفل قرمز
    1 ق چ زنجبیل رنده شده یا ۱/۴ ق چ پودر زنجبیل
    کره
    2 ق غ روغن
    نمک
    آب
    اول یک فنجان آرد رو با یک قاشق چایخوری روغن و کمی نمک با کمی آب مخلوط می کنیم و ورز میدیم. آب رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر چسبندگی پیداکنه.

    روی خمیر رو می پوشونیم و ۲۰ دقیقه تا نیمساعت در دمای اتاق استراحت می دیم.

    سیب زمینی آب پز رو له و با بقیه مواد مخلوط می کنیم.


    خمیر و مخلوط سیب زمینی رو هرکدوم به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به صورت گلوله درمیاریم.



    خمیر رو با وردنه به صورت گرد پهن می کنیم و گلوله سیب زمینی رو وسطش میگذاریم.


    لبه های خمیر رو میاریم بالا و به صورت بقچه بالاش رو می پیچیم.
    و دوباره به صورت گلوله درمیاریم.



    خمیر روی تخته میگذاریم و بادست فشار میدیم تا کمی پهن بشه.



    روش آرد می پاشیم و با وردنه دوباره پهن می کنیم.



    نان ها رو روی تابه یا ساج داغ شده می گذاریم و با حرارت متوسط می پزیم تا حبابهای کوچکی روی نان دیده بشه.
    نان رو برمیگردونیم و حرارت رو کم می کنیم.



    ۱/۲ قاشق چایخوری روغن رو روی لبه های نان با کمک کفگیر پهن می کنیم. ۳۰ تا ۴۰ ثانیه می پزیم:



    نان رو برمیگردونیم و مجددا" ۱/۲ قاشق چایخوری روغن می ریزیم و ۳۰-۴۰ ثانیه می پزیم.
    ممکن است چندین بار نان رو زیر و رو کنیم تا کاملا" طلایی بشه ولی فقط بار اول هر طرف روغن می ریزیم.




    نان ها رو توی ظرف میگذاریم و درصورت تمایل کمی کره روی اونا میزنیم و پخش می کنیم.











    - - - Updated - - -

    کاری گل کلم و سیب زمینی Aloo Gobi (Potato Cauliflower) Masala Curry

    1 عدد گل کلم بزرگ
    3 عدد سیب زمینی بزرگ
    2 عدد پیاز خورد شده
    3 عدد گوجه فرنگی
    1/2 ق چ زنجبیل له شده
    4 پر سیر له شده
    4 ق غ روغن
    1 ق غ گشنیز خورد شده
    1 ق غ دانه زیره
    1 ق غ زردچوبه
    1 ق غ نمک
    2 ق غ گرام ماسالا یا ادویه کاری
    1 ق چ پودر تخم گشنیز
    1/2 ق چ فلفل قرمز

    سیب زمینی ها رو پوست می گیریم و اونها رو و گل کلم رو به تکه های بزرگ خورد می کنیم.روعن رو در تابه داغ می کنیم و پیاز ریز خورد شده و زیره رو داخلش سرخ می کنیم.کمی که پیاز نرم و سرخ شد سیر و زنجبیل له شده رو اضافه می کنیم. تفت می دیم تا کاملا" طلایی بشن.گوجه فرنگی ریز خوردشده رو اضافه می کنیم و انقدر سرخ می کنیم تا به صورت سس دربیاد.ادویه ها و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم.وقتی عطر سس بلند شد و طعمش جا افتاد سیب زمینی و گل کلم رو اضافه می کنیم . کمی هم می زنیم تا سیب زمینی ها به کف تابه نچسبه.کمی آب روی خوراک می ریزیم و در ظرف رو میگذاریم تا خوراک روی حرارت ملایم بپزه.خوراک رو در ظرف می کشیم و با گشنیز خورد شده تزیین می کنیم.
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    رخند, m1361 و samane0101 این نوشته را پسندیده.
    ?

  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    خوراک سیب زمینی و شنبلیله (هندی)

    Aloo Methi Recipe - With Spicy Garlic Flavored Besan Gravy
    ۱ و نیم فنجان سیب زمینی آبپز و درشت خوردشده
    ۲ و نیم فنجان شنبلیله خوردشده
    1/2 ق چ زیره
    1 عدد پیاز نگینی خوردشده
    5 پر سیر ریز خوردشده
    1 ق چ زنجبیل رنده شده
    1 گوجه فرنگی ریز خوردشده
    1 ق چ فلفل قرمز
    2 ق چ پودر تخم گشنیز
    1/4 ق چ زردچوبه
    2 ق چ آرد نخودچی
    1 ق چ آبلیمو
    1 ق چ شکر ( اختیاری)
    ۱ و نیم ق غ روغن
    نمک
    آب
    شنبلیله هارو می شوییم و وقتی خشک شد خورد می کنیم

    روغن رو در تابه داغ می کنیم و دانه های زیره رو داخل اون می ریزیم .وقتی زیره ها شروع به پریدن کردن پیاز رو اضافه می کنیم و تفت می دیم تا شفاف بشه. سیر و زنجبیل رو اضافه می کنیم و ۳۰-۴۰ ثانیه تفت می دیم.

    گوجه فرنگی خوردشده رو اضافه می کنیم و سرخ می کنیم حدود ۲ دقیقه.


    فلفل قرمز و زردچوبه و تخم گشنیز رو اضافه می کنیم



    سیب زمینی های پخته و خوردشده رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.



    هم می زنیم و ۱ دقیقه می پزیم



    شنبلیله خوردشده و نمک رو اضافه می کنیم



    ۳-۴ دقیقه می پزیم



    آرد نخودچی رو در ۳/۴ فنجان آب حل می کنیم و با آبلیمو به خوراک اضافه می کنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم به جوش بیاد


    حرارت رو کم میکنیم و میگذاریم خوراک جا بیفتده در حین پختن مرتب هم می زنیم تا سبزی به ته ظرف نچسبه و بسوزه.



    گرم سرو می کنیم








    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    رخند, Negara, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    چیکن ویندالو ( خورش کاری مرغ گو آیی) طبق دستور مانا سهیل عزیز
    مرغ خرد شده -پیاز کوچک - سیر یک حبه - هل سبز -
    فلفل سبز تند -شیره تمر هندی (لواشک خیس خورده)

    تخم گشنیز پودر شده - پودر زیره - فلفل سیاه -
    زنجبیل - دارچین - میخک - زردچوبه

    *تمام ادویه ها رو داخل یک تابه کوچک تفت دادم تا عطرش در بیاد.

    * مرغها رو با ادویه ها و سیر خرد شده و فلفل سبز تند آغشته کردم و حدود نیم ساعت کنار گذاشتم.

    * میخک و هل سبز شکسته رو داخل روغن تفت دادم و یه پیاز کوچک رو اضافه کردم و تفت دادم تا طلایی شد و مرغها رو به همراه یه تیکه لواشک کوچیک خیس خرده (به جای تمر هندی ) به مواد اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعت پخت .


    m1361, افسونی, ماناسهیل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    635
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3318
    پسند کرده
    4196
    و اما غذاهای هندی
    این غذا رو از فود سافاری ترجمه کردم
    با پالک پنیر شروع می کنم که یه غذای گیاهی و ساده و خوشمزه اس...اگه اسفناج دوس داشته باشید عاشققققش می شید
    اسفناج پخته و له شده
    زیره
    سیر و زنجبیل تازه که با هم میکسشون کردیم
    پیاز خرد شده
    گوجه مکعبی
    پنیر توفو
    خامه
    گرم ماسالا (که من کاری استفاده کردم)

    زیره +زنجبیل + سیر رو کمی تفت می دیم
    پیاز را اضافه کرده و سرخ می کنیم و گوجه رو پس از سرخ شدن پیاز اضافه می کنیم
    پنیر + ادویه رو هم اضافه کرده و همش می زنیم و نهایتا خامه اضافه می کنیم و سرو می کنیم
    اون تیکه های پنیر دقیقا مثل گوشت می شه...بسیار ساده و سالم و سریع

    نام: IMG_20150322_154222.jpg نمایش: 1725 اندازه: 94.7 کیلو بایت
    پیتزا
     
    ویرایش توسط Nicole68 : ۱۳۹۴/۰۶/۱۹ در ساعت ۱۱:۵۳ قبل از ظهر
    maman_mahya, باران67, افسونی و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    خوراک_لوبیا_چشم_بلبلی_هندی


    مواد لازم برای 4 نفر


    4 ق س روغن مايع مخصوص سرخ*كردني 2 عدد پياز متوسط (پوست*كنده و ريز خرد شود) 225 گرم سيب*زميني (پوست كنده و نگيني خرد شود) 450 گرم هويج (پوست كنده و نگيني خرد شود) 2 ساقه كرفس (خرد شود) 2 عدد كدو (پوست كنده و درشت خرد شود) 1 عدد فلفل دلمه*اي ( ريز خرد شود) 2 حبه سير (رنده شود) 2 ق چ پودر تخم گشنيز 2 /1 ق چ فلفل قرمز 2 /1 ق چ پودر كاري 5 پيمانه آب مرغ 400 گرم لوبيا چشم*بلبلي گشنيز تازه خردشده براي تزئين نمك به مقدار لازم
    طرز تهیه:


    1. لوبيا چيتي را پس از پاك*كردن بشوييد و داخل قابلمه كوچكي حاوي مقداري آب بريزيد و بگذاريد تا بپزد. سپس روغن را داخل تابه*اي روي اجاق گاز داغ كنيد و تمام سبزيجات خردشده جز كدو و فلفل دلمه*اي را در آن بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا به مدت 5 دقيقه تفت داده شود. در طول اين مدت، مواد را هم بزنيد تا نسوزد. پس از آن سير، پودر تخم گشنيز و فلفل قرمز را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد يك دقيقه ديگر نيز حرارت ببيند. مخلوط*كردن مواد را فراموش نكنيد.


    2. قابلمه*اي را آماده كنيد و آب مرغ را به همراه كمي نمك داخل آن بريزيد و سبزيجات تفت*داده شده را به آن اضافه كنيد. شعله اجاق را زياد كنيد تا آب مرغ جوش آيد، سپس شعله را كم كرده و در قابلمه را بگذاريد و به مدت 25 دقيقه صبر كنيد تا مواد كمي پخته شوند. هرازگاهي آن را هم بزنيد.


    3. پس از طي اين مدت، لوبيا چشم بلبلی پخته*شده و كدو و فلفل دلمه*اي خردشده را به اين مخلوط اضافه كنيد و در قابلمه را بگذاريد و دوباره به مدت 15 دقيقه ديگر يا تا زماني كه همه سبزيجات كاملا بپزند روي شعله اجاق گاز قرار دهيد.


    4. يك و يك چهارم پيمانه از مواد سوپ را داخل دستگاه غذاساز يا خردكن بريزيد تا به*صورت مايه*اي خميري*شكل درآيد. سپس اين مايه خميري را به بقيه مواد سوپ برگردانيد و دوباره حرارت دهيد تا از هم باز شده و در سوپ پخش شود. به اين ترتيب، سوپ جاافتاده و غليظ*تر مي*شود. در پايان سوپ را در ظرف موردنظر بريزيد و سطح آن را با كمي گشنيز خردشده تزیين كنيد.
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    zakizadeh و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ?

صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 41112131415 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما