نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree432Likes

موضوع: غذاهای هندی

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 114
صفحه 13 از 15 نخستنخست ... 3101112131415 آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    دسر هندی:
    شبیه به شیر برنج یا فرنی ما اما بسیار خوشمزه:
    یک پیمانه برنج را برای مدت 2 ساعت میذاریم خیس بخوره
    4 لیتر شیر + یک مشت بادام خام پودر شده+یک مشت پسته خام پودر شده(پوست بادام را نیازی نیست بگیرید)
    شیر و بادام و پسته انقدر بجوشند تا تقریبا یک سوم از حجم قابلمه کم بشه.بعد برنج خیسانده رو با غذا ساز یا مخلوط کن خوب خرد می کنیم تا دانه ی برنج کامل دیگه نداشته باشه و به مواد اضافه می کنیم باید با شعله کم بجوشه تا برنج نرم بشه همراه برنج یک قاشق چایخوری سر پر پودر هل و بعد شکر بسته به ذائقه (ما پر شکر دوست داریم) اضافه می کنیم و برای اینکه ته نگیره هم میزنیم در اخر یک کره ی صد گرمی +یک مشت پودر نارگیل و یک قطره(نه بیشتر!) اسانس kewra (اسانسی که از یک نوع گیاه مناطق گرمسیری گرفته میشه در هند و پاکستان مورد استفاده در غذا و دسر هست و در تهران در بازار مروی موجود ) .این فرنی بسیار خاص و خوشمزه است و رنگ کرم داره کاملا سفید نیست.روش رو با پودر همین مغزیجات و البته ورق نقره تزئین می کنند.داخل یخچال بعد از خنک شدن مصرف میشه.
    .
    .
    .
    راستی خالی از لطف نیست بگم مثل رسم ما که عروس و داماد بعد عقد عسل به هم میدن،در مراسم هند و پاکستان در اکثر مناطق بعد از عقد عروس و داماد از این فرنی به هم میدن برای شیرین کردن کامشون!

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7852
    سلام عزیزان .وقت همگی بخیر.
    این غذابه دلیل دخل و تصرف بنده چیزی بین بریانی پلو هندی و کاری پلو هست که مراحل پختش رو خدمتتون عرض می کنم. فقط باید تاکید کنم که مرغی که به این صورت طعمدار بشه بسیار خوشمزه و خوش عطره و من با اینکه خاطرم نیست دستورش رو از کدوم سایت گرفتم ولی از عزیزی که اونو روی نت قرار دادن خیلی متشکرم.
    مواد لازم : مرغ مکعبی خرد شده- پیاز-سیر ساتوری- برنج- زعفران دم کرده- ماست- فلفل دلمه ای- ادویه کاری -پوره یا رب گوجه فرنگی- انواع ادویه ها شامل : زردچوبه-فلفل سیاه و چیلی-زنجبیل-جوزهندی-زیره سیاه و سبز-هل-میخک-دارچین و چوب دارچین
    دلیل اینکه من میزانی برای مواد ذکر نکردم این هست که چه در مورد ادویه ها وطعم دهنده ها و چه در مورد نسبت برنج و مواد میانی ذائقه خیلی مهم هست.
    من به دلیل اینکه اولین مرتبه بود غذایی با ادویه فراوون درست می کردم در مورد میزان ادویه و ماست خیلی احتیاط کردم ولی بعد از دیدن نتیجه انشاالله برای دفعات بعد میزان هاش رو بیشتر می کنم و در اون صورت توصیه می شه غذا با چیزی مثل ماست و خیار که خنک هست سرو بشه.
    مرغ رو با نمکو فلفل دلمه ای و ماست و ادویه ها و چوب دارچین طعمدار کردم. البته به میل خودم بهش پیازچه و فلفل سبز درشت هم زدم. ایناهاش:
    نام: 11.jpg نمایش: 920 اندازه: 95.2 کیلو بایت

    بهتره این مخلوط حداقل دوساعت توی یخچال بمونه
    پیاز و سیر رو تفت می دیم و بعد پوره یا رب گوجه رو اضافه می کنیم وکمی تفت میدیم:

    حالا مرغ و مخلفات رو به همراه چند قاشق آب اضافه می کنیم

    وبعد از تمام شدن آب وقتی به میزانی سرخ شد که عطر خوش ادویه ها بلند شد و مرغ ها کمی سرخ شدن آمادست تا لابلای برنج آبکش شده دم بشه. یعنی وقتی این شکلی شد
    نام: 44.jpg نمایش: 933 اندازه: 102.1 کیلو بایت

    من چون خانوادم نمی پسندیدن پیازچه و چوب دارچین و فلفل سبز رو قبل از مخلوط کردن با برنج از مواد جدا کردم. شما اگر مشکل من وندارید جوری خردشون کنید که بتونید توی برنج دمشون کنید تا نهایت استفاده از طعمشون بشه
    ویرایش توسط زینب سادات۲ : ۱۳۹۳/۰۵/۲۵ در ساعت ۱۰:۳۶ بعد از ظهر
    zeitoon2, Negara و m1361 این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7852
    موقع دم کردن هم من کمی زعفران و کمی هم پودر کاری مابین لایه ها استفاده کردم.
    نخودفرنگی ها هم توی دستور بریانی نیستند ولی من کمی از قبل پخته داشتم که داخلش ریختم شما ندیده بگیرید.
    نام: 55.jpg نمایش: 956 اندازه: 91.3 کیلو بایت
    این هم ته دیگ سیب زمینی کنجدی
    فکر می کنم اگر این غذا رو امتحان کنید بپسندید
    نام: 66.jpg نمایش: 904 اندازه: 104.2 کیلو بایت
    ویرایش توسط زینب سادات۲ : ۱۳۹۳/۰۵/۲۵ در ساعت ۱۰:۳۷ بعد از ظهر
    zeitoon2 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    چیکن ویندالو (کاری مرغ گو آیی)

    این غذا خیلی خوشمزه ست با ذائقه ما خیلی جور بود .

    مرغ خرد شده -پیاز کوچک - سیر یک حبه - هل سبز -
    فلفل سبز تند -شیره تمر هندی (لواشک خیس خورده)

    تخم گشنیز پودر شده - پودر زیره - فلفل سیاه -
    زنجبیل - دارچین - میخک - زردچوبه

    *تمام ادویه ها رو داخل یک تابه کوچک تفت دادم تا عطرش در بیاد.

    * مرغها رو با ادویه ها و سیر خرد شده و فلفل سبز تند آغشته کردم و حدود نیم ساعت کنار گذاشتم.

    * میخک و هل سبز شکسته رو داخل روغن تفت دادم و یه پیاز کوچک رو اضافه کردم و تفت دادم تا طلایی شد و مرغها رو به همراه یه تیکه لواشک کوچیک خیس خرده (به جای تمر هندی ) به مواد اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعت پخت .



    اگه شما مثل من غذاهای تند و ادویه دار رو دوست داشته باشین عاشق این غذا میشید .

    نام: DSC_2244.jpg نمایش: 884 اندازه: 99.6 کیلو بایتنام: DSC_2246.jpg نمایش: 879 اندازه: 99.5 کیلو بایتنام: DSC_2250.jpg نمایش: 875 اندازه: 74.2 کیلو بایت


    نام: image-BCF0_51A59808.jpg نمایش: 874 اندازه: 24.6 کیلو بایتنام: image-D424_51A59808 (1).jpg نمایش: 877 اندازه: 65.4 کیلو بایت

    .............
     
    malihejoon773, sama18, *سایه روشن* و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7852
    سلام دوستان
    من بریانی گوشت بره درست کردم با همون روش بریانی مرغ دو پست بالاتر.
    فقط یه نکته:
    چون گوشت بیشتر از مرغ نیاز به پختن داره بهتره که بعد از اینکه دو سه ساعت طعمدارش کردیم گوشت رو از توی مواد ماستی خارج کنیم و سرخ کنیم و بپزیم و بعد از اینکه خوب پخت و آبش جمع شد حدود ده دقیقه قبل از مخلوط کردن باپلو دوباره مواد ماستی رو بهش اضافه کنیم و اجازه بدیم مواد به خوردش بره و خوش عطر بشه و بعد بین پلو دمش کنیم.

    نام: 1.jpg نمایش: 807 اندازه: 46.6 کیلو بایتنام: 2.jpg نمایش: 792 اندازه: 46.6 کیلو بایتنام: 3.jpg نمایش: 781 اندازه: 55.3 کیلو بایتنام: 4.jpg نمایش: 795 اندازه: 62.6 کیلو بایتنام: 5.jpg نمایش: 794 اندازه: 46.9 کیلو بایتنام: 6.jpg نمایش: 792 اندازه: 55.8 کیلو بایت
    ویرایش توسط زینب سادات۲ : ۱۳۹۳/۰۷/۰۸ در ساعت ۱۱:۳۰ بعد از ظهر
    mamienazi, zeitoon2, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آزاده 66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۳
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    51
    پسند شده
    1506
    پسند کرده
    3925
    خورش نارگیل
    روغن پیاز با 2ق غ آرد نخودچی تفت داده سینه مرغ یا گوشت قلقلی(گوشت چرخ+پیاز رنده شده+نمک وفلفل)اضافه کرده تفت میدیم 3لیوان پودرنارگیل آسیاب شده و مقداری آب برای خورش ریخته وقتی خورش قل زد شعله رو کم کرده و میزاریم خورش جابیفه و روغن بندازه خیلی بوی عالیی داره بعد از 3 اساعت موقع سرو 2 ق غ رب انا میریزیم رب انار چاشنی خورشتمونه خیلی خیلی خوشمزست
    فبل از ریختن رب
    نام: DSCN0077.jpg نمایش: 759 اندازه: 97.5 کیلو بایت

    بعداز ریختن رب
    نام: DSCN0078.jpg نمایش: 753 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    بنفشه جون, m1361, mehrsajjad و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775
    خوب...اسم این غذا نمیدونم چیه یه سری ادویه پاکستانی دارم که توشون دستوره غذا هم هست...منم یکیشو به اسم تیار مصالحه برداشتم و اینو باهاش درست کردم

    مواد توی ادویه:
    نمک، تخم بادیان،پودره گشنیز، پودره سیر، دانه فلفل سیاه، پودره زیره سبز، پودره فلفل قرمز، دارچین درسته، هل درسته، میخک درسته، پودره زیره سیاه، برگ بو، پودر جوز هندی

    مواد لازم:
    سه پیمانه برنج
    یه عالمه پیاز داغ
    گوشت به میزان لازم (من دو تا ماهیچه ریختم اما توی اصل دستور باید گوشت خورشتی باشه)
    دو ق غذاخوری پودره سیر
    دو ق غذاخوری زنجفیل
    سه چهارم پیمانه ماست
    5 الی 6 قاشق ادویه تیار مصالحه

    اول بگم من به اندازه سره سوزنی دستورو تغییر دادم...

    یکم پیاز داغ درست کنین ادویه تیارو بهش اضافه کنید با نمک بعد گوشت توش تفت بدین و بزارین بپزه به شکلی که وقتی پخت 4 پیمانه آب توش مونده باشه...وقتی گوشت پخت یه عالمه پیاز داغ درست کنید یه مقدارشو کنار بزارید توی باقی مونده پیاز داغ پودره سیر و زنجفیل بریزید بعدم ماست و اضافه کنید و بزارید 3 دقیقه قل بزنه بعد برنج و گوشت و آب گوشت و به این مواد اضافه کنید و بزارید بپزه من توی این مرحله دو تا گوجه کوچولو تکه کردمو توش ریختم ...وقتی پخت با پیاز داغ تزیین کنید...که من نکردم...

    نام: 20141109_195411.jpg نمایش: 673 اندازه: 19.5 کیلو بایت

    نام: 20141109_195405.jpg نمایش: 670 اندازه: 21.0 کیلو بایت

    نام: 20141109_200335.jpg نمایش: 671 اندازه: 20.6 کیلو بایت

    نام: 20141109_210540.jpg نمایش: 677 اندازه: 24.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط lady of shalott : ۱۳۹۳/۰۸/۲۰ در ساعت ۱۱:۱۲ قبل از ظهر
    گیلاس من, محیا خانوم, hengamehh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهرافروز آواتار ها
    زینب
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    3287
    پسند کرده
    3526
    جوجه حیدر آبادی

    مواد لازم
    فیله ران یا تکه های جوجه ای

    پیاز 2 عدد بزرگ

    زنجبیل تازه یا زنجبیل خشک تازه پودر شده

    سیر ۴ حبه

    بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری

    کنجد 2 قاشق غذاخوری

    ماست پرچرب ١ لیوان

    ادویه گراماسالا نصف یک قاشق غذاخوری

    زردچوبه ١ قاشق مرباخوری

    نمک به میزان لازم

    زعفران دم کرده

    لیموی تازه یا آب لیمو کمی


    روغن رو کمی داغ کرده و پیاز ها رو ریخته تا سرخ بشه در ابتدای سرخ شدن باید مقداری نمک به پیاز اضافه کنیم تا

    از سوختن پیاز جلوگیری کنه بعد ازینکه پیازها طلایی شدن سیر رو اضافه میکنیم
    نام: IMG_2679.jpg نمایش: 566 اندازه: 97.6 کیلو بایت
    بعد مرغهارو اضافه کرده و ادویه و زردچوبه و نمک رو اضافه میکنیم
    نام: IMG_2680.jpg نمایش: 567 اندازه: 98.5 کیلو بایت
    کنجد و بادام را کمی داخل تابه تفت میدیم البته بدون روغن تا کمی بوی خامیش از بین بره
    نام: IMG_2682.jpg نمایش: 563 اندازه: 83.6 کیلو بایت
    وبعد به مواد اضافه میکنیم
    نام: IMG_2683.jpg نمایش: 573 اندازه: 98.8 کیلو بایت
    بعد ماست رو به موادمون اضافه میکنیم
    هم میزینم تا کاملا مخلوط بشه
    نام: IMG_2685.jpg نمایش: 568 اندازه: 65.6 کیلو بایت

    بعد از گذشت یک ساعت از پخت زعفران رو اضافه میکنیم بعد از 75 دقیقه مرغ حاضر میشه البته مدت پخت بستگی به نوع ظرف و میزان حرارت داره قبل از سرو تست طعم بگیرید و سفتی و ترد بودن گوشت رو هم تست کنید در پایان آب لیمو رو اضافه میکنیم و سرو میکنیم
    نام: IMG_2693.jpg نمایش: 576 اندازه: 95.0 کیلو بایت





    aydaa, m1361, تپل طلا و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




    معبودا به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . .

صفحه 13 از 15 نخستنخست ... 3101112131415 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما