نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree432Likes

موضوع: غذاهای هندی

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 114
صفحه 12 از 15 نخستنخست ... 29101112131415 آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *nasim* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    112
    زیتون جون میشه هروقت براتون امکان داشت دستور سوپ دال رو برام بذارید؟
    ممنون
    zeitoon2 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط *nasim* نمایش پست ها
    زیتون جون میشه هروقت براتون امکان داشت دستور سوپ دال رو برام بذارید؟
    ممنون
    سلام.شرمنده که یه مدت نبودم و این پیغام شما رو ندیدم.
    درباره سوپ دال:در هند و پاکستان تا اونجا که من اطلاعات دارم از دال برای تهیه خورش استفاده می کنند که روی برنج میریزن .البته خورشی که رقیق هست .به نظر من نمیشه این خورش رو مثل سوپ خالی خورد.
    اما انواع دال:بر خلاف اینجا که ما فقط یک دال داریم که نارنجی رنگ هست و در کنارش عدس داریم من در پاکستان 4 نوع دال دیدم .مون دال که بیضوی شکل زرد رنگ و بسیار ریز هست.ماش دال که کاملا شبیه لپه ی ما اما به رنگ کاملا سفید هست و بسیار خوش مزه است.مسور دال که همان دال نارنجی ماست.ملکه دال که عدس ماست اما به لحاظ سایز ریزتر و زود پخت تره.و البته به لپه هم می گویند چنه دال .
    هر کدام از این دال ها طعم متفاوت و روش نسبتا متفاوتی دارند.
    اما اون دال قرمز یا مسور دال رو به تنهایی خوب شسته و با فلفل قرمز (مقدار لازم=گاهی به صورت پودر و گاهی هم درسته)،سیر له شده،پودر زنجبیل(یا پوره ی آن)کمی روغن،نمک،فلفل سیاه درسته،میخک درسته(هر کدام 3 عدد) می پزند.تا دال خوب نرم شود .بعد کمی دال را می کوبند که البته به نظر من نکوبیده بهتره !در آخر روش زیره سبز تفت داده،پیاز داغ فراوان،سیر داغ، و نعناع تازه استفاده می کنند و البته همه ی اینها رو با مقدار کافی روغن تفت می دهندکه در نهایت روی خورش دال شما یه لایه روغن هم می بینید(بهتره شما کره بریزید).این خورش واقعا طعمش بستگی به همان پیازداغ و سیر داغ و زیره داغ داره(زیره سبز***).و در کنارش پیاز حلقه شده با نمک یا ترشی انبه خوشمزه است.همین روش برای ملکه دال یا عدس هم استفاده می شه فقط در حین پخت بهش گوجه فرنگی خورد شده هم اضافه می کنند.
    اما دو تا دال دیگه که متاسفانه در ایران وجود نداره خوشمزه ترند.بخصوص دال سفید که بهش ماش دال میگن.

    در کل مصرف غذایی به نام سوپ کاملا غیر رایج هست و سوپ مثل یک میان وعده و صرفا در رستوران ها سرو میشه و طرفدار هم نداره.آش هم که کلا مفهومی نداره!

    همین دال رو شما میتونید با کمی گوشت بپزید و در آخر گوشتها رو خرد کنید و با دال مخلوط.در این صورت فلفل سبز درسته هم اضافه کنید.این روش ابتکاری خودمه و با ذائقه ی ایرانی ها بهتر جورمیشه.
    lady of shalott, *nasim*, Negara و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22319
    پسند کرده
    14687
    بریانی
    پیاز رنده یا ریز شده رو با کره تف میدیم
    سیر رنده شده اضافه میکنیم و زردچوبه میزنیم
    ادویه بریونی شامل(میخک-زنجبیل- فلفل قرمز و سیاه-دارچین-زیره سیاه) رو اضافه میکنیم
    زعفرون خشک به علاوه چند عدد هل هم اضافه میکنیم
    رب میزنیم مرغهارو توش تفت میدیم
    ماست رو روی مرغ میریزیم تا با آب ماست بپزه



    اینم متن غذا
    سینه های مرغ مکعبی شده



    با ته دیگ قارچ
    مامان غزل, *شمیم*, nosa و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,964
    میزان امتیاز
    1231
    پسند شده
    20111
    پسند کرده
    12506
    کباب سیخی هندی

    مرغ چرخ شده
    پیاز رنده شده
    نمک
    ادویه(زنجبیل-جوزهندی-فلفل سیاه-فلفل قرمز-تخم گشنیز -زعفران)همه پودر شده
    مخلوط نیم ساعت داخل یخچال استراحت بعد روی سیخ حالت داده فلفل دلمه رنده شده بدون آب روی هردوطرف کباب مالیده نیم ساعت استراحت بعدشم سرخ شده با نان یا چلو سرو شود.
    این غذا باید تند باشه ولی من به خاطر دخترم فلفل قرمز اصلن نمیریزم جوز هم کم میریزم.
    با گوجه سرخ شده پیازجعفری وچلو سرو میکنیم.
    ...
     
    ویرایش توسط گیتار : ۱۳۹۳/۰۸/۱۶ در ساعت ۱۰:۴۱ قبل از ظهر
    zeitoon2, سوگلی, m1361 و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fariba joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    660
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    8418
    پسند کرده
    12296
    سوپ دال قرمز یا مسور دال

    با دستور زیتون عزیز در همین صفحه

    دال قرمز رو خوب شسته وبا فلفل قرمز (پودر یا درسته)...سیر له شده ...پودر زنجبیل یا پوره آن

    ...کمی روغن ...نمک...فلفل سیاه درسته ومیخک درسته هر کدام سه عدد...می پزند تا دال

    خوب نرم شود بعد آن را میکوبند که نکوبید بهتره ...در آخر روش زیره سبز تفت داده شده ...پیاز

    داغ فراوون ...سیر داغ ونعناع داغ استفاده میکنند

    در نهایت روی خورش دال شما باید یه لایه روغن که بهتره کره بریزید باشد و در کنارش حلقه

    پیاز با نمک و ترشی انبه
    Negara, m1361, پرپرک و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    من عاقبت ازاینجاخواهم رفت /پروانه ای که باشب میرفت/ این فال رابرای دلم دید.

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    روغن جوش
    يه غذاي هندي خوشمزه
    نام: 120620141965.jpg نمایش: 666 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    با مجموعه اي از ادويه هاي خوشمزه و گوشت گوسفندي درست كردم
    قبل از هر چيز بگم كه همونطوري كه تو دستور پخت برياني گفتم جاهاي مختلف هند از ماست يا خامه يا شير نارگيل استفاده ميكنن تو همين كتابي كه عكسشو ميبينيد هم با خامه درست كرده ولي من به شخصه شير نارگيل يا خامه نارگيل + ماست رو بيشتر دوست دارم چون ملايم تر و كم چرب تر و البته معطره و هم اينكه ترشي ماست يه كم تندي ادويه هارو مگيره

    نام: 120620141967.jpg نمایش: 662 اندازه: 102.3 کیلو بایت

    گوشت هم از گوشت بدون چربي و بدون استخوان گوسفندي استفاده كردم + گوجه فرنگي پوست و هسته گرفته + رب كاري كشميري كه مال من تموم شده بود رب ويندالو زدم و مثل هميشه زعفرون

    پياز رو سرخ كردم پوره سير و زنجبيل اضافه كردم بعد ادويه هارو ريختم وقتي حسابي دود ازش بلند شد به ترتيب گوشت و رب كاري و فيله گوجه فرنگي رو ريختم گوجه ها كه سرخ شدن كمي آب و نصف قوطي شير نارگيل ريختم و گذاشتم تو زودپز پخت بعد يكساعت در زودپزو باز كردم و ماست رو اضافه كردم گذاشتم جا افتاد
    نام: 120620141968.jpg نمایش: 652 اندازه: 104.1 کیلو بایت

    اون يه تيكه ماهيچه رو كه توي خورش ميبينيد پخته بودم براي خواهرم كه آبشو بخوره خود ماهيچه رو هم موقع اضافه كردن ماست انداختم توش !

    دوستاي خوبي كه وقت گذاشتن پست قبليه منو خوندن بايد بگم كه من تا بحال اصلا هند و پاكستان نرفتم و اطلاعاتم فقط از طريق دوستاي هنديمه كه مطمئناً هركسي توي دستورات غذايي تا حدود زيادي سليقه خودشو اعمال ميكنه!
    aydaa, azmil, (ziba) و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    767
    پسند شده
    46917
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    مژگان جون این همون راگان جوش هست که اقا سیبیلوئه تو می شف یاد داد؟
    چون من دستور اونو ننوشتم و چون خیلی وقت پیش دیدم هیچیش یادم نمونده.میخوام ببینم اگه همونه دستورشو از پست تو بنویسم.مرسی
    قیمه احتمالا :-x
     
    sara chef این نوشته را پسندیده.

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    نقل قول نوشته اصلی توسط titish khanoom نمایش پست ها
    مژگان جون این همون راگان جوش هست که اقا سیبیلوئه تو می شف یاد داد؟
    چون من دستور اونو ننوشتم و چون خیلی وقت پیش دیدم هیچیش یادم نمونده.میخوام ببینم اگه همونه دستورشو از پست تو بنویسم.مرسی
    بله عزيزم تلفظ خارجكيش همين جوريه !
    اميدوارم دوسش داشته باشي
    titish khanoom این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

صفحه 12 از 15 نخستنخست ... 29101112131415 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما