نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree432Likes

موضوع: غذاهای هندی

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 114
صفحه 11 از 15 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    پاکورا با دستور یگانه عزیز.چند پست بالا تر
    متاسفانه من یا بد درست کردم یا با ذائقه ام جور نبود چون خوشم نیومد و مزه آرد نخود خام توش حس میکردم.هرچند نخودچی بود.البته همسرم خوردو گفت که دوست داشته.
    ویرایش توسط romina joon : ۱۳۹۲/۱۱/۲۴ در ساعت ۱۰:۰۸ قبل از ظهر
    Andrew, Elsanaa و zardin این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط sarajalili نمایش پست ها
    گرم ماسالا چيه؟ از كجا بخريم؟؟؟؟ممنون.
    گرم مصالحه(که ما به اشتباه میگیم گرم ماسالا) ترکیبی از چند ادویه ی گرم است.
    زیره سبز
    دارچین
    فلفل سیاه
    گل بادیان
    هل
    میخک
    همه رو هم اندازه باهم(مثلا از هر کدام 1 قاشق چایخوری)پودر می کنند در بعضی ترکیب ها کمی هم زردچوبه داره.خودتون هم تو خونه می تونید درست کنید.اینجا دقیقا نرخش رو نمیدونم چقدره اما من از پاکستان کیلویی 40 هزار تومان می خرم و فکر می کنم اینجا اصلش توی سوپرها نیست چون خیلی ارزان تر میدن.خودتون درست کنید بهتره.
    *nasim*, lady of shalott و Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    بيرياني Biriyani

    نام: br1.jpg نمایش: 1463 اندازه: 97.0 کیلو بایت

    مثل همه غذاهاي بين المللي ديگه من نهايت سعيمو ميكنم كه دست توي رسپي اصلي نبرم ولي بازم نميشه اعمال سليقه نكرد

    مقدار كمي پياز قرمز رو خلالي ميكنم و توي روغن حيواني كه مقدار اونهم كمه سرخ ميكنم پياز بايد تا زمان اضافه كردن ماست انقدر سرخ شده باشه كه نزديك سوختن باشه ديگه زمانبنديش دست خودتونه
    يه دونه فلفل سبز خييييييييلي تند رو هم ريز ريز ميكنم و با پياز تفت ميديم پوره سير و زنجبيل رو اضافه ميكنم و بعد يك قاشق رب كاري (اين رب كاري كاملا سليقه ايه ولي من چون طعمشو دوست دارم اضافه ميكنم انواع مختلفي داره كه من ورژن كشميري رو ترجيح ميدم چون تندتر و ترش تره) اينهارو كه تفت دادم ادويه هارو كه مقدارشون روي هم يه پياله ترشي خوريه اضافه ميكنم و تفت ميدم كمي دود و دم را ميوفته كه كاملا طبيعيه حالا تكه هاي مرغ يا گوشت نرم و بدون چربي گوسفندي و يا قارچ هاي درسته و يا نخود پخته ( بستگي به گياهخوار بودن يا نبودن و يا كلا سليقه خانواده داره) رو توش اضافه ميكنم و باهم تفتشون ميدم بعد دو تا گوجه متوسط پوست و دونه گرفته و خرد شده رو اضافه ميكنم آب گوجه كه كاملا كشيده شد يك و نيم پ ماست تقريبا ترش غليظ و يك پ شير نارگيل بهش اضافه ميكنم و ميذارم اونقدي بپزه كه تمام آبش كشيده بشه
    حالا برنج از قبل آبكش كرده رو با اين مواد مخلوط ميكنم و لابلاي برنج چندتا هل درسته و يكي دوتا چوب نارگيل و يدونه استار انايس (گل باديان؟؟؟؟؟) ميذارم و يه ليوان پر زعفرون دم كرده رو لاي برنج ميدم و دم ميزنم

    نكات مهم : ادويه اي كه براي اين غذا استفاده ميكنم مخلوطيه از كاري هندي، گرم ماسالا، زيره، اجوين (شبيه زيره است دونه هاش ريزتره و معطره) هل سفيد هندي، ادويه برياني، پرك فلفل قرمز تند و صد البته نمك شما ميتونيد ادويه مخصوص برياني رو از بازار بهجت آباد يا سوپر ولنجك تهيه كنيد و فقط همين رو بريزيد ولي ما كلا غذاي تند رو خيلي دوست داريم
    رب كاري كه توي دستور نوشتم رو من براي اين استفاده ميكنم كه هم غذارو خوشرنگ ميكنه و هم ترشي خاصي به غذا ميده كه دوست داشتنيه
    توي هندوستان برنج رو از قبل بدون روغن با ادويه هاي درسته و نكوبيده ميپزن و توي ظرفهاي يكنفره ريخته از خورش روش ميذارن و دور در ظرف رو با خمير كيپ ميكنن و دم ميذارن و سرو ميكنن كه ميشه دم كا بيرياني ولي من مثل لوبيا پلوي خودمون لايه لايه مواد رو ميذارم و دم ميكنم كه به ذائقه ما بيشتر جور درمياد ضمنا بعلت گروني زعفرون توي اكثر غذاهاي هندي گلرنگ هست كه من اصلا طعم و بوش رو دوست ندارم
    و آخرين نكته هم اينكه اين غذا رو يا با ماست يا خامه و يا شير نارگيل ميپزن كه من تركيب ماست و شير نارگيل رو ترجيح ميدم
    helia59, Elsanaa, aydaa و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    نقل قول نوشته اصلی توسط zeitoon2 نمایش پست ها
    گرم مصالحه(که ما به اشتباه میگیم گرم ماسالا) ترکیبی از چند ادویه ی گرم است.
    زیره سبز
    دارچین
    فلفل سیاه
    گل بادیان
    هل
    میخک
    همه رو هم اندازه باهم(مثلا از هر کدام 1 قاشق چایخوری)پودر می کنند در بعضی ترکیب ها کمی هم زردچوبه داره.خودتون هم تو خونه می تونید درست کنید.اینجا دقیقا نرخش رو نمیدونم چقدره اما من از پاکستان کیلویی 40 هزار تومان می خرم و فکر می کنم اینجا اصلش توی سوپرها نیست چون خیلی ارزان تر میدن.خودتون درست کنید بهتره.
    دوست عزيزم با تشكر از زحمتي كه ميكشيد و دستورهاي خوب و جديد غذايي رو برامون ميذاريدمن ميخواستم يه نكته كوچولو رو بگم و اون اينه كه در زبان hindi كه از زبانهاي رسميه هندوستان هست به "ادويه" masala با تلفظ ماسالا گفته ميشه كه ممكنه تو پاكستان بعلت اينكه تلفظ هاشون به عربي نزديكتره بگن مصالح كه باز بعيد ميدونم چون توي زبان عربي هم به "ادويه" بهارات گفته ميشه
    باز هم براي اطمينان توي شبكه هاي اجتماعي از دوستان هنديم كه مقيم چند شهر مختلف هستن خواستم كه برام تلفظ اسم بعضي غذاها و ادويه هارو بگن همشون همين گرم ماسالا garam masala تلفظ ميكنن و توي گرم ماسالاي هندي باديان نيست
    ببخشيد كه من فضولي كردم
    aydaa و Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط artemisam نمایش پست ها
    دوست عزيزم با تشكر از زحمتي كه ميكشيد و دستورهاي خوب و جديد غذايي رو برامون ميذاريدمن ميخواستم يه نكته كوچولو رو بگم و اون اينه كه در زبان hindi كه از زبانهاي رسميه هندوستان هست به "ادويه" masala با تلفظ ماسالا گفته ميشه كه ممكنه تو پاكستان بعلت اينكه تلفظ هاشون به عربي نزديكتره بگن مصالح كه باز بعيد ميدونم چون توي زبان عربي هم به "ادويه" بهارات گفته ميشه
    باز هم براي اطمينان توي شبكه هاي اجتماعي از دوستان هنديم كه مقيم چند شهر مختلف هستن خواستم كه برام تلفظ اسم بعضي غذاها و ادويه هارو بگن همشون همين گرم ماسالا garam masala تلفظ ميكنن و توي گرم ماسالاي هندي باديان نيست
    ببخشيد كه من فضولي كردم
    سلام.خواهش می کنم.بله.تلفظ میشه ماسالا اما نوشته ی روی پاکت های ادویه ی پاکستان مصالحه است.البته نوع تلفظ و نوشتار در زبان اردو کمی پیچیده است.ه در انتهای کلمه آ تلفظ میشه و ح گاها در بین کلمات خوانده نمیشه من چون همسرم پاکستانی هستند چندبار با این کلمه ی ماسالا روبرو شدن تو دستور غذاها تعجب کردند و در پاکت های معروف ادویه های پاکستان(ادویه ی شان ) نوشته شده مصالحه. بریانی شما هم شباهت بسیاری پیدا کرده به انچه من اموزش دیدم اما اصلا در پاکستان استفاده از شیر نارگیل و خامه برای بریانی مرسوم نیست و تقریبا عجیبه و با اینکه اصلیت خانواده ی همسرم هندی هستند اونها هم در غذای بریانی شیر نارگیل استفاده نمیکنن.
    البته قابل توجه همه ی دوستان معمولا در تمام ممالک تنوع غذایی حتی از یه شهر به شهر دیگه در مورد یک غذای مشخص هم فرق میکنه.مثل کشور خودمون که در هر شهری سه تا سبزی برای قورمه سبزی ضروریه اما در بعضی شهرها در مقدارش کم و زیاد می کنند و در بعضی شهرها دوتا سبزی اضافه می کنند.این یعنی تنوع در سلیقه و طعم.این جا دستورهای ما هیچ کدام وحی نازل شده نیست فقط تبادل تجربیات دیده ها و شنیده هاست که میتونه از یه محل به محل دیگه متفاوت باشه.
    نام: shan_keema_masala1.jpg نمایش: 1777 اندازه: 106.4 کیلو بایت
    این تصویر صرفا برای نشان دادن نوع نوشتاری کلمه ی ماسالا در اردو است که با الفبای فارسی به این شکل نوشته شده:مصالحه
    ویرایش توسط zeitoon2 : ۱۳۹۲/۱۲/۱۰ در ساعت ۰۹:۱۸ قبل از ظهر
    aydaa, Andrew, lady of shalott و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775
    در تایید صحبت دوستمون من 4 سال پاکستان زندگی کردم و تا حالا 3 بار هند سفر کردم و خیلی هم خانوادگی عاشق غذاهای اون منطقه هستیم...تا اونجایی که من توی هند و پاکستان بریانی خوردم نه توش قارچ دیدم و نه شیر نارگیل روی تمام بسته های ادویه ای هم که دارم (که حدود دوتا کارتون میشه ) نوشته شده مصالحه....البته بازم توی هند خیلی شنیدم که غذاهای استان های جنوبیشون طعمشون کاملا با استان های شمالی متفاوته....
    zeitoon2, zardin, azmil و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  8. #87
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11483
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    کباب هندی

    با این دستور: غذاهای هندی

    mamienazi, بهار 68, aydaa و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    بریانی به سبک من...........

    1 پیاز و سرخ کردم بعدش به ترتیب چند پر سیر له شده +نمک و از هر ادویه ای که میگم 1 ق چ(فلفل سیاه و دارچین و هل و زردچوبه و زنجفیل و خیلی کم جوز هندی و کاری و بادیان و زعفران ) و تف میدیم
    بعد مرغ رو معمولا سینه استفاده میکنند ولی من ران مرغ استفاده کردم به پیاز داغ اضافه و تف میدیم و با نصف استکان آب پختمش بعد زیر گاز رو خاموش کردم و دو لیوان ماست اضافه کردم و در حد داغ شدن دوباره حرارت دادم و لا به لا ی برنج دم کردم


    رفت تو منوی غذائیم بس که خوشمزست

    نام: Photo2941.jpg نمایش: 1763 اندازه: 30.6 کیلو بایتنام: Photo2921.jpg نمایش: 1106 اندازه: 27.8 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    ... رضوان ..., m1361, nasimak و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

صفحه 11 از 15 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما