نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree432Likes

موضوع: غذاهای هندی

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 114
صفحه 10 از 15 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    هلیا خانم ظاهر بریانیتون خیلی شبیه بریانی واقعی هست! حالا یه بار گوجه فرنگی سرخ شده هم داخلش بریزید.
    -----------
    از اونجایی که دوستان به غذاهای پلویی علاقه ی زیادی نشون میدن امروز یه پلوی خوشمزه ی دیگه معرفی می کنیم.
    چکن متر پلو !(چکن = مرغ ، متر=تقریبا خونده می شه ماتر ! یعنی نخود فرنگی)

    دوستان وقتی مرغ از بیرون می خرید و پاک می کنید می تونید استخوان های اضافی مرغ رو کنار بزارید و دور نریزید.مثلا من بخش های زیادی از مرغ رو بدون استخوان تکه های سایز جوجه کبابی می کنم و همه ی استخوان ها رو که کمی هم بهشون گوشت مرغ چسبیده جمع می کنم و یه جا بعد از شستشو می پزم.داخلش باید مقداری ادویه بریزیم.
    استخوان های مرغ(یا قطعات مرغ)+تخم گشنیز(یه قاشق چایخوری)+زیره(یه قاشق چایخوری)+فلفل سیاه+میخک+یه حبه سیر درسته+یه دونه هل درسته+یه دونه گل بادیان+یه پیاز کوچک+پودر زنجبیل+کمی نمک رو با مقدار زیادی آب بزارید خوب بپزه و اگر مقدار مرغ و استخوانهاتون زیاد باشه در انتها 3 تا لیوان آب داخل ظرفتون باقی بمونه.
    به این آب می گن یخنی.بعد آب رو صاف کنید و این ادویه ها رو دور بریزید .گوشت های مرغ رو هم جدا کنید و کنار بزارید.
    (این یخنی برای انواع پلوهای ایرانی هم خوشمزه است اگر برنج رو کته می خورید برای لوبیا پلو خصوصا از این آب استفاده کنید محشره)

    حالا کمی پیاز داغ آماده کنید+مرغ های پخته شده ی بی استخوان تفت دهید.بعد پودر سیر+پودر زنجبیل+ دو سه تا قاشق ماست اضافه کنید و خب تفت بدید تا اب ماست تموم بشه.حالا ادویه ها رو اضافه می کنیم.+ گل بادیان 1 عدد+تخم گشنیز نیم کوب شده 1 قاشق سوپخوری+ زیره 2 قاشق+ فلفل سیاه درسته+میخک+(جواتری + جافل= این دو تا ادویه اینجا نیست دوستانی که از هند دارند کمی اضافه کنند و اگر ندارید مسئله ای نیست )+پودر سیر+پودر زنجبیل+فلفل قرمز درسته +فلفل سبز درسته رو اضافه می کنیم و دوباره کمی تفت می دهیم بعد+سیب زمینی مکعبی +نخود فرنگی(به مقدار دلخواه معمولا 2-3 قاشق برای هر نفر رو اضافه می کنیم.این پلو معمولا به شکل کته پخته میشه.موادتون باید آبش تموم بشه و بزارید کنار.
    حالا برنج رو میزارید روی گاز و بهش یخنی (آب مرغ پخته شده با ادویه)+نمک +روغن رو اضافه می کنید.اگر بعد از تموم شدن آب احساس کردید هنوز آب لازم داره می تونید آب معمولی هم بریزید.آب برنج که رو به تمام شدن است مواد پلو رو که تفت دادید اضافه کنید و فقط کمی زیر و رو کنید که برنجتون خرد نشه. و بزارید دم بکشه.
    رنگ این پلو مثل لوبیا پلوی ما قرمز نیست چون رب و گوجه فرنگی نداره. و هندی ها و پاکستانی هاخیلی مصرند که این پلو قرمز نشه!(یه بار رب ریختم توی موادش همسری گفت اصالت غذا ار بین رفته، باید سفید و کرم رنگ باشه!)
    روی این پلو پیازداغ فراوان ریخته میشه و از رنده ی درشت زنجبیل تازه هم روش استفاده می کنن.(من خودم زنجبیل تازه نمی تونم بخورم خام!)

    همین دستور رو به جای مرغ برای گوشت هم می تونین درست کنین فقط اسم غذا می شه ماتن متر پلو!(ماتن= گوشت)

    این غذا تندی اش به فلفل قرمز درسته و فلفل سبز درسته اش هست.اگر نریزید تند نمیشه.
    من گاهی یه عالمه یخنی یه جا درست می کنم و توی کاسه میریزم داخل فریزر میزارم.هر وقت بخوام پلو درست کنم یکی از کاسه ها رو زیر آب گرم می گیرم قالبی آب یخنی درمیاد و میزارم توی پلو.
    mim.re, *nasim*, helia59 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط *nasim* نمایش پست ها
    زیتون جون میشه یه دستور خوب برنج کاری هم بذارید برامون؟
    سلام نسیم جان.راستش من چندتا کتاب آشپزی هندی به زبان اصلی دارم و خودم هم پاکستان دوره ی غذاهای پاکستانی و هندی دیدم اما جالبه که غذایی به اسم پلو کاری یاد نگرفتم ! حتی از همسرم پرسیدم و برنج کاری براش مفهومی نداشت.دو دسته غذا دارند که نامش کمی شبیه این اسمیه که شما گفتین:

    کاڑی : این غذا یه جور خورش هست که با برنج ساده می خورن.این خورش بسیار ساده است و مواد اولیه اش کمه و با طبع ما ایرانیها خیلی سازگار نیست.اما به هر حال بعدا من دستورش رو می دم
    به یه سری از خورش هاشون که قدیم ها در ظرفی با نام کاڑاہی (کاڑاهی) درست میشده هم میگن (کاڑاهی).این نوع خورش ها انواع مختلف و خوشمزه ای داره و به تدریج من دستورشون رو می نویسم.اما این پلو کاری یا برنج کاری که من دیدم تو منوی غذای رستوران های هندی اینجا هست فکر می کنم غذای خاص محلی باشه که خیلی هم عمومیت نداره.مثل قلیه ماهی جنوبی های ما!
    به هر حال ایشالا همسری یه کم وقت پیدا کنه براتون به زبان خودشون می گم سرچ کنه ببینه چیزی هست به این نام یا نه.
    *nasim*, Mahi site, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *nasim* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    112
    نقل قول نوشته اصلی توسط zeitoon2 نمایش پست ها
    سلام نسیم جان.راستش من چندتا کتاب آشپزی هندی به زبان اصلی دارم و خودم هم پاکستان دوره ی غذاهای پاکستانی و هندی دیدم اما جالبه که غذایی به اسم پلو کاری یاد نگرفتم ! حتی از همسرم پرسیدم و برنج کاری براش مفهومی نداشت.دو دسته غذا دارند که نامش کمی شبیه این اسمیه که شما گفتین:

    کاڑی : این غذا یه جور خورش هست که با برنج ساده می خورن.این خورش بسیار ساده است و مواد اولیه اش کمه و با طبع ما ایرانیها خیلی سازگار نیست.اما به هر حال بعدا من دستورش رو می دم
    به یه سری از خورش هاشون که قدیم ها در ظرفی با نام کاڑاہی (کاڑاهی) درست میشده هم میگن (کاڑاهی).این نوع خورش ها انواع مختلف و خوشمزه ای داره و به تدریج من دستورشون رو می نویسم.اما این پلو کاری یا برنج کاری که من دیدم تو منوی غذای رستوران های هندی اینجا هست فکر می کنم غذای خاص محلی باشه که خیلی هم عمومیت نداره.مثل قلیه ماهی جنوبی های ما!
    به هر حال ایشالا همسری یه کم وقت پیدا کنه براتون به زبان خودشون می گم سرچ کنه ببینه چیزی هست به این نام یا نه.
    ممنونم ازت عزیزم
    آره منظورم پلو کاری هستش من توی رستوران تاج محل خوردم.یه برنج ساده نارنجی رنگه.خیلی خوش طعمه فکر کنم ادویه کاری توش خیلی به کار رفته ولی حتما چیزای دیگه هم توش داره به خاطر همین پرسیدم ازتون

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687
    بریانی مرغ

    اصل این غذا اینه که لابلای برنج دم بکشه و مخلوط باشه
    ما اکثرا مثل خورش درست میکنیم
    اینبار لابلای برنج دم کردیم که بنظرم خورشتیش بهتره

    پیاز رنده شده سرخ شده در کره -
    اضافه کردن سیر رنده شده-
    اضافه کردن مرغها و تفت دادن
    اضافه کردن رب-
    ادویه ها شامل : دارچین-فلفل سیاه و قرمز- میخک-زردچوبه-زنجبیل و دانه های هل

    اضافه کردن ماست
    بعد از اضافه کردن مواد میگذاریم مرغ بپزه و بعد هم لابلای برنج دم میکنیم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    zohre.a, sara chef, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    پاکورا

    1 پ آرد نخود +جعفری و گشنیز و پیاز چه و نمک و فلفل قرمز فراوان و کمی زیره سیاه +نصف پ آب


    خمیر حاصل نیم ساعت استراحت و دستتون و خیس کنید و شکلش بدید و سرخش کنید ترک های پاکورای من بخاطر اینه که دستم و خیس نکردم


    نام: Photo1192.jpg نمایش: 876 اندازه: 66.4 کیلو بایتنام: Photo1200Jd.jpg نمایش: 814 اندازه: 52.2 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    مامان غزل, *ARMITA*, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    اینم سسش

    گوجه و پیاز چه و سیر و آبیلمو و نمک و فلفل قرمز فراوان و میکس کردم

    نام: Photo1187.jpg نمایش: 796 اندازه: 70.2 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    m1361, رستگار, mami mahdis و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    نقل قول نوشته اصلی توسط &yeganeh& نمایش پست ها
    پاکورا

    1 پ آرد نخود +جعفری و گشنیز و پیاز چه و نمک و فلفل قرمز فراوان و کمی زیره سیاه +نصف پ آب


    خمیر حاصل نیم ساعت استراحت و دستتون و خیس کنید و شکلش بدید و سرخش کنید ترک های پاکورای من بخاطر اینه که دستم و خیس نکردم


    نام: Photo1192.jpg نمایش: 876 اندازه: 66.4 کیلو بایتنام: Photo1200Jd.jpg نمایش: 814 اندازه: 52.2 کیلو بایت
    سلام.پاکورا با اردی درست میشه که بهش می گن بیسن و این آرد لپه است با چسبندگی بالا ،ارد نخود کمی بوی خامی داره بعد از سرخ شدن اگر ارد لپه نداشتید ارد نخودچی بهتر از نخود میشه.داخل پاکوڑا می تونین از هر نوع سبزیجات استفاده کنین حتی سیب زمینی ورقه ای نازک،فلفل دلمه ای،بادمجان ریز شده،و ... اما خمیرتون باید شل شل باشه.لازم نیست زحمت بدید به خودتون برای شکل دادن اینقدر خمیر شله(مثل ماست معمولی یا کمی سفت) که فقط با قاشق باید بریزید توی روغن و البته اشکال پاکوڑا به همین دلیل نامنظمه و خیلی نرم و لطیفه وبعد از سرخ شدن زیاد کریسپی نمیشه.
    ویرایش توسط zeitoon2 : ۱۳۹۲/۱۱/۱۹ در ساعت ۱۱:۲۲ قبل از ظهر
    mina14, *nasim*, titish khanoom و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeitoon2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    240
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1745
    پسند کرده
    684
    امروز دستور نان بیسن و دو نوع چتنی رو میزارم.در هند و پاکستان در هوای سرد و وقتی باران میاد این نان رو گاهی صبحانه می خورند.این چند روز که برفی بود درست کردم همسری یاد مرحومه مادرشون افتاد و کلی ذوق کرد!
    به نسبت مساوی ارد سفید گندم و ارد بیسن(لپه) رو با هم مخلوط کنید مثلا از هر کدام 5 تا قاشق غذاخوری.
    کمی زیره رو بدون روغن تفت بدید.یعنی زیره ی سبز رو توی تابه ی بدون روغن بریزید و مرتب هم بزنید کمتر از یک دقیقه شروع به قهوه ای شدن می کند.قبل از اینکه قهوه ای شود بردارید .و به اردها اضافه کنید.دو تا قاشق روغن مایع و کمی نمک بزنید و با آب مواد را خمیر کنید.کم کم اب بریزید خمیر را زیاد از حد ورز ندهید .در انتها خمیر باید به دست زیاد نچسبد گلوله های کوچک از خمیر را با وردنه باز کنید.نان ها کوچک هستند اما زیاد نازک نیستند.کمی قطر دارند.بعد در تاوه(یا ماهیتابه) بگذارید با حرارت کم و دور نان کمی روغن بریزید .درواقع در روغن کم سرخ کنید نباید روغن از ان بچکد.دو روی نان را به همین طریق بپزید .خیلی برشته نشود حتی ترجیحا داخل نایلون بگذارید که بعد از پخت هم نرم بماند.
    این نان را با چتنی می خورند.نوعی سس سبزیجات.گشنیز +گوجه فرنگی+فلفل قرمز+نمک+پودر سیر همه رو داخل غذاساز خوب مخلوط کنید تا نرم نرم شود.مثل سس غلیظ. گشنیز باید بیش از ما بقی باشد در واقع رنگ چتنی سبز است.این چتنی ها دو سه روز داخل ظرف در بسته در یخچال می ماند اما اگر اهل غذای هندی نیستید زیاد تهیه نکنید.این چتنی گشنیز بود
    حالا چتنی نعناع را هم با همین ترکیب درست می کنیم اما به جای گشنیز نعناع می ریزیم و کمی هم آب تمبر هندی غیر شور اضافه می کنیم.بچشید و ترشی و شوری اش را در اخر اندازه کنید.
    این نان بیسن با چتنی خیلی خوشمزه است اما من به شخصه برای عصر آن را می خورم نه صبحانه!
    mina14, lady of shalott, *nasim* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 10 از 15 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما