نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree174Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 70
صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 3456789 آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۷
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    257
    توی این آبگوشت که در کماجدانهای بزرگ می پزند همان طور که عزیزان گفتند به برگه زردالو زیره آرد برنج دمبه رب گوجه تلخون شنبلیله حتی مغز گردو نخود لوبیا سیب زمینی پیاز می باشد

  2. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    138
    پسند کرده
    24
    سلام، خانمهای محترم استان کرمان
    ممکنه لطف کنید و دستور ((پسته فسنجون)) رو اینجا بذارید؟؟

  3. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1098
    پسند کرده
    650
    سلام دوست خوبم
    ما توی فسنجون اکثرا مغز گردو میریزیم و البته گاهی هم گردو و پسته مخلوط . مغز رو خوب بکوبید نباید خورده های درشت داشته باشه. وقتی که مرغ نیم پز شد مغز رو اضافه میکنیم و میزاریم نم نم بجوشه تا خوب به روغن بیوفته و بعد رب انار ملس میزنیم و میزاریم حدود 20مین دیگه روی حرارت بمونه
    pani6284 این نوشته را پسندیده.

  4. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ghasedak59 آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    97
    سلام دوستای کرمونی. با قاووت چی میشه درست کرد؟
    خورش قیمه با
    گوشت قلقلی
     
    زهره ن این نوشته را پسندیده.

  5. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    816
    پسند کرده
    1786
    نام: 100_3944.jpg نمایش: 650 اندازه: 86.6 کیلو بایت
    سلااااامم آبگوشت کشک (بزقورمه)
    پیازو سرخ می کنیم بعد یک قاشق پر زردچوبه اضافه مکنیم بوی زردچوبه تفت داده شده که بلند شد گوشتهارو با با سیر خرد شده و کوبیده شده به پیاز داغ اضافه میکنیم وتفت میدیم اب گوشت که کشیده شد مقداری اب اضافه میکنیم و میگذاریم تا گوشت بپزد تو این فاصله مقداری پیاز داغ نعنا وترخون داغ درست میکنیم مقداری هم سیر را خرد و میکوبیم ونعنا ترخون پیاز داغ و سیر را با هم مخلوط میکنیم مقداری هم زعفرون دم میدهیم وکنار میگذاریم گوشت که پخته شد کشک و یک سوم مخلوط نعناترخون داغ پیاز داغ و سیر ومقداری زعفرون نمک و فلفل قرمز به گوشت اضافه و میگذاریم غلیظ شود و جا بیفتد و اخر بار یک سوم دیگه از مخلوط نعنا ترخون پیاز داغ سیر را به بزقورمه اضافه و ما بقی را با مقداری زعفرون برای تزیین نگه میداریمنام: 100_3943.jpg نمایش: 667 اندازه: 96.0 کیلو بایت
    زهره ن, باران67, hengamehh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1098
    پسند کرده
    650
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghasedak59 نمایش پست ها
    سلام دوستای کرمونی. با قاووت چی میشه درست کرد؟
    سلام دوست خوب
    قاووت خودش از چند قلم مواد تهیه شده که برای زایمان درست میشه درست مثل جهاز یا سیسمونی اولین بچه که به عهده مادر دختر هست
    کرمان رسم هست برای اولین زایمان انواع قاووت یا قووتو درست میشه که فوق العاده خوشمزه ان
    قاووت
    قهوه
    نخود نارگیل
    پسته
    خشخاش
    اگه از زایمان ابجیم چیزی باقی مونده باشه! با عکس و مواد و طرز تهیه میذارم

  7. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1568
    پسند کرده
    1362
    نقل قول نوشته اصلی توسط زهره ن نمایش پست ها
    سلام دوست خوب
    قاووت خودش از چند قلم مواد تهیه شده که برای زایمان درست میشه درست مثل جهاز یا سیسمونی اولین بچه که به عهده مادر دختر هست
    کرمان رسم هست برای اولین زایمان انواع قاووت یا قووتو درست میشه که فوق العاده خوشمزه ان
    قاووت
    قهوه
    نخود نارگیل
    پسته
    خشخاش
    اگه از زایمان ابجیم چیزی باقی مونده باشه! با عکس و مواد و طرز تهیه میذارم
    فک کنم منظور دوستمون این بوده که مقداری قوتو دارن و می خوان یه جوری مصرفش کنن. آخه منم همین مشکلو دارم. مقدار زیادی قوتو رو دستم مونده و خودم خیلی مزشو دوست ندارم ولی چون خیلی پر خاصیته حیفم میاد دور بریزم.
    من خودم این استفاده ها رو ازش کردم:
    باهاش یه مدل کوکی درست کردم ولی با اینکه کاکائو هم داشت بازم مزه قوتو غالب بود.
    گاهی صبح ها یه قاشقش رو توی شیر میریزیم و می خوریم.
    به دفعم باهاش فرنی درست کردم. البته از دوستان مامی سایتی یاد گرفتم.سرچ کنین پیدا می کنین.
    فک کنم بشه یکی دو قاشق رو هم توی فسنجون ریخت.
    حالا شما اگه راهکار دیگه ای بلدین بگین لطفا.
    hengamehh این نوشته را پسندیده.

  8. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1098
    پسند کرده
    650
    قاووت های بازاری اصلا با اونایی که خودمون توی خونه درست میکنیم قابل مقایسه نیست.
    توی فسنجون که اصلا نمیشه ریخت
    من خودم گاهی روی اب جوش میریزم و میخورم
    hengamehh و زهره .م این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 3456789 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما