نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree174Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 70
صفحه 4 از 9 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۰
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    سلام ای جان منم کرمانیم ولی غذا هنوز مامی یادم نداده زیاد یاد ندارم فعلا تو دوران عقدم میخوام هر روز بیام مامی سایت اینا رو یاد بگیرم.خوشحالم که کرمانی هم اینجا هست.هوراااااااااااااااااا ااااا

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1169
    پسند کرده
    2018

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    سلام
    کسی دستور شیرینی که با قاووت درست میشه رو داره ؟ خیلی خوشمزه اس
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره .م آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5935
    پسند کرده
    11678

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    پخت وپیاز : من هم با دستور صفحه اول درست میکنم.



    mehr66, pooneh 007 و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    "خدایا شکرت"


  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره .م آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5935
    پسند کرده
    11678

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    ما یک غذا به اسم عدس وبادمجان درست میکنیم که فکر میکنم غذای محلی استان کرمان باشه لطفا دوستان نظر بدین اگر اشتباهه انتقالش بدم .
    مقدارموادش رو دقیق نمیدونم :برای 4نفر بادمجان متوسط 4عدد(نگینی خرد شده)-سیر ریز شده 5حبه-عدس 1پیاله ماست خوری-گوجه کوچک خرد شده 2عدد-رب گوجه 1ق.غ.
    بادمجان رو در روغن تفت میدیم بعد 1ق . زردچوبه اضافه میکنیم بعد به ترتیب رب گوجه سیر نمک فلفل وعدس اضافه میشود. وبا اب میپزیم اگر این غذارو در دیگ بپزیم بعداز 45 دقیقه حاضره وبسیار جا افتاده میشود .برخی این غذارو با کشک میل میکنند.این غذا با نان سرو میشود.




    mehr66 و pooneh 007 این نوشته را پسندیده.
    "خدایا شکرت"


  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره .م آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5935
    پسند کرده
    11678

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    در استان کرمان غذا یی به اسم تاسو (برخی مناطق به اسم اب روغن ) برای زنانی که زایمان کرده اند ، نو عروسان، بیماران در دوره نقاهت تهیه میشه که بسیار مقوی وخوشمزه است موادش رو تو عطاری به نام مواد تاسو میفروشند. بقیه مواد این غذا بادام پوست گرفته وخرد شده ، روغن حیوانی، گاو زبان، نبات وگاهی گردو خرد شده است. این تاسو برای زایمان دوستم هست .



    Mom of 1 Son, aydaa, mehr66 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    "خدایا شکرت"


  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady baran آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    410
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    7276
    پسند کرده
    5682
    من شوهرم کرمانیه و ساکن کرمانم.این اب روغن اصلا خوشمزه نیست.به خاطر طعم زیره و روغنش.ولی شیرینی های کرمان خوشمزه ان.
    ماکارونی
     

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6962
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط taniya نمایش پست ها
    [IMG]http://forum.***********.com/images/smilies/chef2.gif[/IMG]کماچ سهن

    ما این شیرینی سنتی رو معمولا واسه عید نوروز میپزیم و توی سفره هفت سین میذاریمش،خیلی هم میگن قوت داره! نمیدونم دستور دیگه ای هم داره یا نه ولی دستوری که ما باهاش درست میکنیم اینه :

    ارد گندم 125 گرم
    ارد سفید 125 گرم
    ارد سهن 250 گرم
    روغن جامد 1 پیمانه
    ماست 1/3 پیمانه
    آب 1 پیمانه
    مایه خمیر 1 ق چ
    شکر 1 ق چ
    زرد چوبه 1 ق م
    مغز گردو 1 پیمانه خرد شده
    ادویه (جوز هندی،میخک ،دارچین ، هل )
    خرما چرخ شده 500 گرم

    مایه خمیر رو با شکرو یک سوم آب مخلوط میکنیم و میذاریم کنار که عمل بیاد .
    آردها رو خوب با هم مخلوط می کنیم ،
    روغن رو در ظرف ریخته و ماست و کمی از مایه خمیر عمل اومده و زردچوبه وادویه رو بهش اضافه میکنیم وبعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم و همرا با آردبقیه مایه خمیر رو هم کم کم به مخلوطمون اضافه میکنیم و آب رو تا جایی کهخمیرمون به دست نچسبه اضافه می کنیم .و با دست حسابی ورز میدیم و میذاریمنیم ساعت بمونه.
    سینی فر رو با روغن جامد چرب میکنیم خمیر رو دو قسمت میکنیم و یک قسمتش روکف سینی (به قطر حدودا یک سانت ) پهن میکنیم کمی ادویه می پاشیم و گردو رومیریزیم و با دست اروم فشار میدیم بعد خرما رو روی یه نایلون با وردنه بهطور یک دست پهن میکنیم و بعد اروم بر میداریم و روی خمیرمون میذاریم و کمیفشار میدیم و بقیه خمیرمون رو هم روی لایه خرما به طور یکسان میکشیم و بعدبا چاقو اون رو به صورت لوزی (معمولا برش های ریز) برش میدیم و یه روغنحسابی روش میریزیم تا جایی که روغن کاملا روش وایسه !

    بعد میذاریمش توی فر با دمای 185 درجه و به مدت 40 تا 50 دقیقه بستگی بهدما و نوع فر داره فقط حواستون باشه تهش نسوزه و روش هم کمی طلایی بشه !خب میتونید کمی گریل رو روشن کنید! بعد که از فر درش اوردید بذاریدش توی سفره ای چیزی یه ربع بمونه و وقتی خنک شد دوباره با کمک چاقو اون برشهایقبلیتون رو در بیارید ( جدا کردنش کمی سخته باید مواظب باشید که خراب نشه )
    بعد با پودر پسته ومخلوط هل و پودر قند تزیینش کنید .
    چنتا سوال از خانومای کرمانی در مورد این کماج خیلی خوشمزه .
    اینطوری که تو این دستور هست خمیرش تقریبا ضخامت داره و لایش از لایه ی خرما قابل تشخیصه؟ منظورم یه چیزی مثل کلمپه یا نون خرمائی؟
    چون من یه کماج سهن خوردم که از کرمان سوغاتی اورده بودن فوق العاده خوشمزه بود . ولی خمیری که دورش بود اصلا از لایه میانی قابل تشخیص نبود .
    سوال دیگه اینکه ارد سهن که همون آرد جوانه گندم، وقتی گندم به اندازه گندم سمنو رشد کرد خشک میکنیم و آردش می کنیم؟

    یکی دیگه اینکه ادویه مخصوص این شیرینی رو فقط کرمان دارن؟ عطاریای شهرای دیگه هم میدونن چیه که ازشون بپرسم؟ تصمیم دارم یه عالمه درست کنم . خیلی خوشمزه ست
    .
     




  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    8
    - افسوس جان لایه خمیر ضخامت یک سانتی داره و قابل تشخیص از لایه خرما هست. البته ضخامتش رو میتونی کم و زیاد کنی

    - ادویه هم که میتونی از عطاری های هر شهری بگیری. دوستمون همه رو نوشتند و چیز خاصی نیستند البته بعضی زیره سبز و بادیون(رازیانه) هم اضافه میکنند.

    - طرز تهیه آرد سهن رو هم از اینترنت جستجو کردم و به روش زیر توضیح داده بود:

    گندم را به مدت 2 روز خیس کرده و آب ان را مرتب عوض کنید بعد داخل یک پارچه تمیز ریخته روی آنها را بپوشانید و همیشه پارچه را مرطوب نگه دارید به مدت تقریبا 1 هفته وگاهی بیشتر تا زمانی که گندمها جوانه زده و شیرین شود.
    .افسوس. این نوشته را پسندیده.
    نه چنانم که تو گویی
    نه چنینم که تو خواهی
    نه سمائم نه زمینم
    نه به زنجیر کسی بسته و برده ی دینم


صفحه 4 از 9 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما