نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree174Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 70
صفحه 3 از 9 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    853
    پسند کرده
    102

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    پخت پیاز خوشمزه:



    دقیقن دستور صفحه قبل

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    طرز تهیه اماچ یا شولی که هم مال کرمان هم مال یزد

    عدس 2 لیوان
    سیر داغ به میزان دلخواه
    پیازداغ
    ارد گندم
    اسفناج شوید گشنیز جعفری (شوید واسفناجش بیشتر باشه)
    قره قروت
    ابتدا سبزیهارو که زیاد ریز خورد نشده اند رو درون قابلمه ریخته واب پز میکنیم سپس عدس پخته شده را اضافه میکنیم سپس سیر داغ وپیازداغ را میافزاییم درپایان مقداری اب را با ارد مخلوط میکنیم درحدی که نه خمیر باشه نه خیلی شل وسپس به مواد در حال جوش اضافه میکنیم و میذاریم چند تا غل بخوره تا حدی که بوی ارد نده و قره قوروت ونمک وفلفل را نیز میافزاییم عصرانه بسیار خوشمزه ای خواهد بود اهان در ضمن میتونیم چغندر پخته شده وریز شده را نیز به سبزیجاتمون بیافزاییم.
    به یاد ارزوهایی که میمیرند
    سکوتی می کنم سنگین تر ازفریاد

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    منم با دستور تانیای عزیز کماچ سهن درست کردم برای اولین بار عالی بود




    به یاد ارزوهایی که میمیرند
    سکوتی می کنم سنگین تر ازفریاد

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    دوستای گل کرمونی یه سوال داشتم از حضورتون
    چند وقت پیش توی تی وی یه غذا یاد داد اسمش قاتق تخمو ( با لهجه میگفت منظورش همون تخمه بوده دیگه)
    بعد تخمه خربزه رو بو داد و حسابی کوبید و ریخت توی آب و جوشید و بهش نمک و یادم نیس یه چیز دیگه زد و بعدم گفت اینو تیلیت میکنیم میخوریم.
    میخواستم بدونم این واقعا یه غذای کرمونیه؟ اخه تخمه خربزه خیلی زبره چطور میشه اینو خورد؟
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    behgol آواتار ها
    بهگل
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۶
    نوشته ها
    104
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    112
    پسند شده
    967
    پسند کرده
    1544

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان




    کلمپه کرمان
    سلام دوست جونای مهربونم
    من تو خوردن کلمپه تجربه ی زیادی دارم اما توی درست کردنش این اولین تجربه ی من بود ولی تجربه ی خیییییییییییلی شیرینی بود
    این کلمپه ها رو از دستور زیر درست کردم که از سایت گروه آشپزی با لینک زیر برداشته بودم
    http://groohashpazi.blogfa.com/post-3.aspx

    عکس ها کار خودمه
    قبل از پخت:



    بعد از پخت:





    مواد لازم
    روغن جامد 250 گرم
    آرد 500 گرم
    بيکينگ پودر يك قاشق چايخوري
    ماست 180 گرم
    زرده تخم*مرغ دو عدد
    زعفران دم کرده 1/3 قاشق چايخوري


    مواد لازم براي داخل کلمپه
    خرما 150 گرم
    گردوي خرد شده 50 گرم
    پودرهل نصف قاشق چايخوري
    دارچين 1/3 قاشق چايخوري

    طرز تهيه مواد مياني کلمپه
    تمام مواد را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب يکديگر شوند.

    طرز تهيه
    آرد را با روغن در ظرفي خوب مخلوط و ورز دهيد(کم) تا خمير شود.در ظرفي ديگر، ماست، بيکينگ*پودر، زرده*هاي تخم*مرغ و زعفران دم*کرده(من زعفران آسیاب شده رو خشک ریختم) را با قاشق مخلوط و به خمير آماده شده بيفزاييد و مخلوط کنيد. خمير چسبنده*اي به دست مي*آيد، اين خمير را دو ساعت در يخچال استراحت دهيد تا چسبندگي خمير از بين برود.
    بعد از دو ساعت، خمير را بين دو لايه نايلون به قطر نيم سانتي*متر باز کنيد. خمير را با قالب دایره به شکل گرد قالب بزنيد. (مي**توان با دهانه لیوان این کار را انجام داد.)سپس از مواد مياني کلمپه برداريد و وسط خمير قرار دهيد. بعد لايه*اي ديگر از خمير را قالب زده روي آن قرار دهيد و آن را با مهر مخصوص کلوچه مهر بزنيد. دقت داشته باشيد که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبي بايد آغشته به آرد شود.. بعد دور خمير را بپیچید
    کلمپه*هاي آماده را در سيني فر بچينيد و آنها را 15 تا 20 دقيقه در فر با دماي 160 درجه سانتي*گراد در طبقه وسط فر بپزيد. نبايد رنگ اين شيريني هنگام پخت تغيير کند.
    این کلمپه ها خیلی خوشمزه و ترد شده بود


    چندتا نکته که من انجام دادم:
    مقدار خرمایی که من استفاده کردم حدود 200 گرم از مقداری که تو دستور گفته بود بیشتر شد
    به نظر من طعم هل توی کلمپه جالب نمیشه(من دوست ندارم) بهتره بجای هل از جوز هندی استفاده کرد
    برای اینکه خرما به دستتون نچسبه دستتون رو چرب کنید
    من از خرمای مضافتی استفاده کردم



    ویرایش توسط behgol : ۱۳۹۳/۰۸/۱۰ در ساعت ۰۳:۴۰ بعد از ظهر
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    853
    پسند کرده
    102

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    نقل قول نوشته اصلی توسط samir
    دوستای گل کرمونی یه سوال داشتم از حضورتون
    چند وقت پیش توی تی وی یه غذا یاد داد اسمش قاتق تخمو ( با لهجه میگفت منظورش همون تخمه بوده دیگه)
    بعد تخمه خربزه رو بو داد و حسابی کوبید و ریخت توی آب و جوشید و بهش نمک و یادم نیس یه چیز دیگه زد و بعدم گفت اینو تیلیت میکنیم میخوریم.
    میخواستم بدونم این واقعا یه غذای کرمونیه؟ اخه تخمه خربزه خیلی زبره چطور میشه اینو خورد؟
    قاتق تخمو

    سمیر جان این یک غذای کرمانی هست که اون رو با کشک و یا با آب انار مخلوط میکنند و مثل آبگوشت باید رقیق باشه.

    برای درست کردنش هم باید تخم خربزه رو بدون روغن تفت داد و بعد در آسیاب ریخته و کاملن پودر کنیم، در آخر می تونی از صافی رد کنی که هیچ زبری باقی نمونه.
    بعد تخم ها رو با کمی آب چند دقیقه می جوشانیم. در تابه ای جداگانه کمی روغن میریزیم و سیر خرد شده و نعناع خشک و کمی زرد چوبه اضافه میکنیم، سپس جوشیده تخم ها رو میریزیم.
    حالا بر اساس میل خودتون میتونید کشک یا آب انار بهش اضافه و با نان نوش جان کنید.

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    ممنونم ازت دوست عزیز با این اسم طولانی راسش توی تی وی اصلا انقدر تشکیلات نداشت. بعد صافش هم نکرد برای همین خیلی برام سوال بود چون تخم خربزه خیلی زبره. من خودم عاشقش هستم اما برام عجیب بود همچی غذایی.
    دست شما درد نکنه که پاسخ دادید.
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    853
    پسند کرده
    102

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    سمیر جون من خودم که درست میکنم تخم خربزه برشته و نرم شده رو که آماده تو فریزر دارم با کشک مخلوط میکنم و کمی سیر داغ و نعناع داغ هم آماده میکنم و روش میریزم، اینطوری خیلی سریع آماده میشه. من معمولن به ازای هر نفر دو قاشق غذا خوری تخم خربزه میریزم ولی مقدارش بستگی به میل خودتون داره.
    شما میتونید تخم خربزه رو آماده کنید و تو فریزر داشته باشید.

صفحه 3 از 9 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما