نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree174Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 70
صفحه 2 از 9 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    851
    پسند کرده
    102

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    کماج سهن:




    البته این هنر دست خانم داییم هست و خیلی خوشمزه است
    shadmehr این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1169
    پسند کرده
    2018

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    سلام


    کلمپه کرمانی

    مواد لازم
    آرد نیم کیلو
    روغن جامد یا مارگارین ۲۵۰ گرم
    ماست نصف لیوان
    خرمای زرد حدود ۲۵۰ گرم
    دارچین و تخم رازیانه و جوز هندی و میخک آسیاب شده از هر کدام کمی
    روش پخت
    خرما را هسته گرفته چرخ کرده با کمی آب (چند قاشق )رقیق میکنیم وادویه را اضافه کرده و به شکل گلوله هایی به اندازه گردوی کوچک در میاوریم و کنار می گزاریم.
    روغن را در فریزر میگذریم تا خنک شود . آرد را در ظرفی ریخته گلوله روغن را در آن می گزاریم و با دست در آرد میچرخانیم تا روغن به آرد آغشته شود .بعد ماست را
    اضافه میکنیم .آرام ورز میدهیم .ممکن است به آب نیاز پیدا شود . کمی از خمیر در دست پهن میکنیم اگر ترک خورد یعنی آب نیاز دارد آب را باید کم کم اضافه کرد در حد قاشق چایخوری . مقداری از خمیر به اندازه گردوی بزرگ برمیداریم . توی دست پهن میکنیم . خرما را گذاشته و مثل بقچه جمع میکنیم . چند دقیقه استراحت کند بعد رویش مهر میزنیم و دورش را مثل قطاب می پیچیم .در فر داغ با دمای ۱۶۰ به مدت حدود نیم ساعت . تا وقتی روی شیرینی کمی سفت شود نه زیاد . اگر برشته نشود بهتر است .

    کلمپه کرمانی
    مواد لازم
    آرد نیم کیلو
    روغن جامد یا مارگارین ۲۵۰ گرم
    ماست نصف لیوان
    خرمای زرد حدود ۲۵۰ گرم
    دارچین و تخم رازیانه و جوز هندی و میخک آسیاب شده از هر کدام کمی
    روش پخت
    خرما را هسته گرفته چرخ کرده با کمی آب (چند قاشق )رقیق میکنیم وادویه را اضافه کرده و به شکل گلوله هایی به اندازه گردوی کوچک در میاوریم و کنار می گزاریم.
    روغن را در فریزر میگذریم تا خنک شود . آرد را در ظرفی ریخته گلوله روغن را در آن می گزاریم و با دست در آرد میچرخانیم تا روغن به آرد آغشته شود .بعد ماست را
    اضافه میکنیم .آرام ورز میدهیم .ممکن است به آب نیاز پیدا شود . کمی از خمیر در دست پهن میکنیم اگر ترک خورد یعنی آب نیاز دارد آب را باید کم کم اضافه کرد در حد قاشق چایخوری . مقداری از خمیر به اندازه گردوی بزرگ برمیداریم . توی دست پهن میکنیم . خرما را گذاشته و مثل بقچه جمع میکنیم . چند دقیقه استراحت کند بعد رویش مهر میزنیم و دورش را مثل قطاب می پیچیم .در فر داغ با دمای ۱۶۰ به مدت حدود نیم ساعت . تا وقتی روی شیرینی کمی سفت شود نه زیاد . اگر برشته نشود بهتر است .


    http://shirin-shirini.********.com/
    shadmehr این نوشته را پسندیده.
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    851
    پسند کرده
    102

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    فالوده کرمانی

    تابستونها مامانم همیشه فالوده کرمانی درست میکرد و من هیچ وقت بیرون این فالوده رو نخوردم.
    این هفته هم اینجا هوا به طور بی سابقه ای گرم شد و ما رو به یاد ایران و نوشیدنیهای خنکش انداخت. من هم دست بکار شدم تا این نوشیدنی خنک و خوشمزه رو درست کنم. طرز تهیه اش خیلی سادست.

    مواد لازم:
    نشاسته ۱ پیمانه
    آب ۵ پیمانه
    گلاب به مقدار دلخواه

    مواد لازم برای شربت:
    آب یک لیوان
    شکر یک لیوان

    طرز تهیه:
    ۴ پیمانه از آب رو داخل ظرف میریزیم و روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد، یک پیمانه نشاسته رو در یک پیمانه آب خوب حل میکنیم و به آب در حال جوش اضافه میکنیم، حرارت گاز باید کم باشه و مرتب هم بزنید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه که نشاسته پخت در یک ظرف دیگه میریزیم و وقتی کمی خنک شد داخل یخچال میزاریم تا خوب ببندد.

    برای شربت هم که شکر و آب رو روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد و به غلظت دلخواه برسه.

    بعد از ۲ ساعت ظرف نشاسته رو بیرون میاریم. باید کاملا سفت شده باشه که بتونید تکه ای از اون رو بردارید. در یک کاسه درشت رنده میکنیم. به مقدار دلخواه شیره، گلاب، یخ و کمی آب اضافه میکنیم. فالوده شما آماده خوردنه، نوش جان

    *پیمانه رو میتونید استکان یا لیوان در نظر بگیرید.
    ترجیها برای بار اول با مقدار کم درست کنید و بعد میتونید مقدار زیاد درست کنید و در ظرف در بسته تا چند روز در یخچال نگه دارید.




    *Afsaneh* و shadmehr این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    851
    پسند کرده
    102

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam***
    سلام
    ممنون از همه بچه ها
    مام آف سان عزيز ميشه دستور كماج سهن خودتون رو هم بذاري؟ منظورم هنر زنداييتونه؟ ميشه؟ آخه خيلي خوشكل شده
    لطفا بچه ها حدالامكان اندازه ها رو به پيمانه بذاريد
    مریم جون در اولین فرصت دستور کماج رو ازشون میپرسم و براتون میزارم، من خودم طعم کماج سهن ایشون رو خیلی دوست دارم.

    نقل قول نوشته اصلی توسط گل بانو
    mom of 1 son جون در مورد فالوده....
    بعد از اینکه نشاسته خنک شد راحت رنده میشه؟در مورد نگهداریش هم میشه توضیح بدی؟تو فریزر بهتره یا یخچال؟با شره یا بدون شیره؟
    گل بانو عزیز بله بعد از خنک شدن راحت رنده میشه.
    در مورد نگهداری فالوده باید در ظرف در بسته و بدون اضافه کردن شیره در یخچال باشه
    شما میتونید مقدار زیاد درست کنید و تو یخچال بزارید و هر موقع که دوست داشتید کمی بردارید رنده کنید و شیره و گلاب اضافه کنید. من برای مدت ۲ هفته هم تو یخچال داشتم و طوری نشده.

    نقل قول نوشته اصلی توسط arefeh00
    وای غذاهای کرمان! چقدر ذوق زده شدم! ولی بزقرمه به نام سیرجان ثبت شده ها! به عنوان یک سیرجانی باید از حق هم شهری هام دفاع کنم کماچ سهن هم همینطور، بزقرمه که فکر کنم بقیه کرمونی ها کلا ندارند، کماچ سهن هم اگه جاهای دیگه باشه با سیرجان قابل مقایسه نیست. توی کرمان کلمپه خیلی بیشتر رایجه تا کماچ...وای همین یه ذره که گفتم دهنم آب افتاد!
    arefeh00 عزیز این انجمن مربوط به غذاهای استان کرمان است و همه شهر ها رو شامل میشه،
    تا جایی که من میدونم در شهر های دیگه هم بز قرمه طرفدار زیادی داره و فکر نمیکنم به نام سیرجان باشه،
    راستی میشه دستور مسقطی خوشمزه سیرجان رو برامون بزاری؟
    shadmehr این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    851
    پسند کرده
    102

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam***
    سلام مام آف وان سان عزيز
    من امروز با دستور شما مسقطي درست كردم اما نتونستم عكس بزارم چون مامي پيك همش بهم مي گفت " عكستون خيلي بزرگه "
    خلاصه خيلي عالي شده بود دقيقا مثل مسقطي هاي سيرجان و لار دستت درد نكنه
    فكر مي كنم رمز بزرگش خيلي پختنشه
    من حدود 50 دقيقه پختمش
    مقدار شكر دستور شما رو نصف كرده بودم چون حس كردم خيلي شكر ميخواد و بنظرم حتي مطبوعتر از مسقطي هاي سيرجون شده بود
    فقط يه چيزيش مثل اونا نشد اون هم شفافيتش بود
    مال من خيلي كم شيشه اي شد
    بنظرت چي باعث ميشه مسقطي اونا شيشه اي بشه؟
    مریم جون من دلیل شفاف بودن مسقطی سیرجان رو نمیدونم. شاید اساتید سایت بتونند راهنماییت کنند.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ در ساعت ۰۷:۰۸ بعد از ظهر
    shadmehr این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    محل سکونت
    لندن
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    این هم بزقورمه من که واسه شام دیشب پختم و حتی یه چیکه اش هم نموند!

  8. #15
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    کوکوی گوشت ( شهر کرمان)
    پیاز رو خلالی خورد می کنیم و تفت میدهیم ..

    بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم خوب ...

    حالا نمک و فلفل و زردچوپه رو اضاف میکنیم ...
    و هویج رنده شده رو هم به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم ...

    حالا جزوه اصلی این غذا یعنی زیره سیاه رو به دلخواه اضافه میکنیم و کمی هم رب بهش اضافه میکنیم و تووی ظرفی میریزیم و تخم مرغ ها رو بهش اضافه میکنیم با کمی زغفران دم کرده ... خوب مخلوط میکنیم

    و تووی تابه که تووش روغن داغ هست میریزیم و صافش میکنیم ...

    دو طرف کوکو رو شرخ میکنیم و بعد نوش جان میکنیم !! ...
    shadmehr و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۸
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان کرمان

    انواع قاووت
    قاووت نارگیل : نخود گل ا کیلو _ بودر نارگیل 400 گرم _ هل سبز 50 گرم _ شکر 3 کیلو همه مواد را با هم آسیاب می کنیم
    قاووت قهوه : دانه قهوه 500 گرم_ مغز بادام بوست کنده 300 گرم _ تخم گشنیز 100 گرم_ هل سبز 50 گرم _ شکر 2 کیلو
    دانه قهوه را کمی برشته می کنیم مغز بادام و تخم گشنیز را هم برشته می کنیم سبس همهی مواد را با هم آسیاب می کنیم
    قاووت خشخاش: تخم خشخاش 1 کیلو _کنف 300 گرم _ کنجد 500 گرم _ تخم گشنیز 100 گرم_ هل سبز 50 گرم _ شکر 3 کیلو
    کنجد و خشخاش وکنف و گشنیز را کمی بو می دهیم سبس همه مواد را با هم آسیاب می کنیم
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 9 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما