مرغ ها رو آب پز میکنیم. بعد سرخش میکنیم.

تو یه قابلمه پیاز سرخ میکنیم...قارچ ها رو اگر درشت باشند خرد کرده و اضافه میکنیم یا میتونیم از قارچ های ریز بطور درسته استفاده کنیم (سایز قارچ ها رو به دلخواه تعیین کنین)...قارچ ها رو با پیاز تفت میدیم... در صورت دلخواه میتونیم یه قاشق سبزی جعفری و یه قاشق نعناع (من از پودر نعنا استفاده کردم)هم به قارچ ها اضافه کنیم. وقتی قارچ ها کمی آب انداختن، آب مرغ رو بهش اضافه کرده و یه قاشق رب بهش میزنیم.

بعد از 20 دقیقه که قارچا پخته و نرم شدن مرغها رو میذاریم تو قابلمه و اجازه میدیم یه ربع یا بیشتر تا وقتی که خورشت جا بیفته با هم جا بپزن.



دستور از پیج خانم پرستو جباری (با تغییرات خیلی جزیی)