نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 445
صفحه 9 از 56 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bluesky آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,656
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    382
    پسند کرده
    3023

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورش فسنجون

    دو بار گردو رو چرخ می کنم بعد پیاز رو رنده میکنم و سرخ میکنم بعد گردو رو میریزم و تفتش میدم بعد بسته به مقدار گردو کمی رب اضافه میکنم و آب میریزم و میذارم ریز ریز بجوشه

    بعد چند ساعت یا مرغ پخته و خرد شده و یا گوشت قلقلی سرخ شده رو بهش اضافه می کنم

    بعد هم رب انار و کمی شکر و آبلیمو

    البته ما بیشتر مزه ملس رو دوست داریم


    با فلش




    بدون فلش



  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    minimona آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    381

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    سلام به همگی. من دیروز فسنجون درست کردم و اومدم اینجا تا روش تهیه مو بگم.
    اول اینکه من با مرغ درست می کنم و شیرین هم دوست دارم (نه خیلییییییی شیرین)
    برای این غذا من اول مرغمو که یک سینه و یک رون بود با 2 تا پیاز رنده شده گذاشتم پخته شد. اب هم توش ریخته بودم. بعد 6 تا گردو رو تو میکسر ریختم و خوب خرد شدن به خورشم اضافه کردم و رب انار هم ریختم. رب انارم ملسه به ترشی بیشتر می زنه. یکم که گذشت بهش شیره انگور اضافه کردم و گذاشتم یکم بمونه . شیرینیشو تست کردم و باز یکم دیگه شیره انگور اضافه کردم تا شیرین تر و خوشمزه تر شه. نمکم همین موقع ها اضافه کردم.
    آبشم مدام چک می کردم و اگه کم میشد یکم آب توش میریختم تا مقدارش نه کم باشه نه زیاد.
    فسنجونم آخرای کار در حال قل قل کردن

    یکم عکسش تار شد ببخشید


    بفرمایید نهااااااااااااااااااااااا اار
    به اندازه طاقتت در جهنم، خدا رو معصیت کن

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۹
    محل سکونت
    زیر گنبد کبود
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    حتی این روزها دیگر موهایم هم میدانند,که پایان شب سیه سپید است...

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون به روایت من
    از ساعت 2 گردو و پیاز رنده شده تفت داده رو با آب گذاشتم جوشید تا ساعت 7 حسابی روغن انداخته بود بعدش کمی آرد نخودچی رو تفت دادمو ریختم توش بعدشم کوفته قلقلی درستیدم ریختم توش و تا ساعت 8 و نیم قل خورد رب انار م شکرم با کوفته ها ریختم توش...
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    878
    پسند کرده
    99

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون ملس

    برای پخت فسنجون من گردو رو چرخ نمیکنم بلکه گردوها رو توی مالتی کوییک میریزم تا گردوها درشت تر باشن و زیر دندون بیان!

    برای پختش هم پیاز رو ریز مکعبی خرد میکنم و تفت میدم و زمانی که طلایی شد بهش زرچوبه اضافه میکنم و با گردوی خرد شده دوباره پیاز رو یکم تفت میدم و بهش اب سرد اضافه میکنم و بعد از اینکه مخلوط اب و گردو جوش اومد زیر قابلمه رو کم میکنم و یه 6-7 ساعتی میذارم تا کاملا بپزه و روغن بندازه!
    1 ساعت به زمان سرو ابتدا رب انار و رب الوچه و شکر رو اضافه میکنم و بعد از حدود یک ربع گوشتهای قلقلی و نمک و الو خورشتی رو اضافه میکنم و میذارم تا خوب جابیافته و ابش تبخیر بشه!





    این هم همون فسنجونه اما عکسش توی شب گرفته شده!


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درسای شرقی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    328

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    من واسه فسنجون گردو رو میریزم تو بلندر تا کاملا اسیاب شه و با کمی رب الوچه و اب میزارم رو شعله خیلی کم تا چندین ساعت بمونه تا کاملا به روغن بیفته البته هر از گاهی یه تیکه یخم توش میندازم
    این بار با مرغ ریش ریش درستیدم
    چشمانت زمین سبز محبت است و من قانون جاذبه اش را وقتی سیب سرخ دلم افتاد فهمیدم

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4259
    پسند کرده
    5312

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورشت فسنجون من:دخترم میگه خورشت گل :

    پیاز رو تو دستگاه میزنم تا خوب نرم بشه بعد تو روغن داغ تفتش میدم گردو رو با گوشت کوب سنتی نه برقی خوب میکوبم زیاد له نمیکنم. گزردوها رو به پیاز تفت داده شده اضافه کردم وخوب تفتش دادم مرغ رو هم به مواد اضافه کردم وکمی زرد چوبه ونمک ریختم. همیشه پسته هم میریزم اما امروز نداشتم. از یه جایی شنیده بودم که برای خوشرنگ شدن وتیره شدن فسنجون از کمی شکلات کاکائویی استفاده کنین ....امروز به جای پسته کمی شکلات هم ریختم یه کم هم زدم وآب به میزان کم درون قابلمه ریختم وگذاشتم دوساعتی پخت....بعد رب انار ترش وملس رو با هم به میزان یک به دو مخلوط کردم وتوی مواد قبلی ریختم دو تا ملاقه ی کوچولو هم عسل ودو قاشق سوپ خوری هم شکر به غذام اضافه کردم. بعد از 20 دقیقه زیر ظرف رو خاموش کردم. ده ذقیقه هم بیرون تو تراس گذاشتم.....بیرون خیلی سرد بود وزودی خودش رو گرفت.....دیگه یخ ننداختم.

    طعمش عالی شده بود همه ی مزه ها رو توش احساس میکردی اما اونطور نبود که بگی بدمزه شده .شوهرم میگفت مشخصه که رب ترش توش زدی اما دقت که میکنی میبینی طعم شیرینی هم احساس میشه واین دل رو نمیزنه..........

    جاتون خالی چسبید.



    سالادوسبزیجات
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    پیاز رنده شده + نمک و زردچوبه+شکر +کمی آبلیمو+ رب انار شیرین+ مرغ+گردو آسیابی +دو تا هویج+ آب

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

صفحه 9 از 56 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما