نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 445
صفحه 8 از 56 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    ما فسنجان رو شیرین و با میت بال دوست داریم.
    اول پیاز رنده کردم و با گوشت چرخکرده و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه خوب ورز دادم و کم هم کوبیدم. این بار چون آب پیاز زیاد بود مجبور شدم اندکی پودر سوخاری به گوشت بزنم! تا آب پیاز رو جمع کنه.(چه دختر گلی ام خراب کاریم رو هم گفتم)
    پیاز بعدی رو که رنده کردم با روغن خیلی کم تفت دادم تا سبک بشه بعد گوشت ها رو ریختم تا خوب سرخ بشن.گردوی آسیاب شده و آب اضافه کردم و گذاشتم قل بزنه.وقتی جا افتاد و به روغن افتاد رب انار ریختم .اواسط پخت طی چند مرحله یه قالب یخ کوچولو توش انداختم و کمی قبل از سرو شکر رو اضافه کردم. فسنجان من این بار خیلی روغن انداخت نمی دونم بخاطر یخ بود یا نه؟


    دیدم که بعضی ها رب گوجه هم توی این خورش می زنن که بسار خوش رنگ میشه .من ترسیدم تست کنم خراب کاریب کنم
    آلو هم میشه ریخت که اونم بسیار خوشمزه میشه.
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    مرغ پیاز رنده شده رب انار (ترش و شیرینش به ذائقه خوتون بستگی داره) کمی آبلیمو شکر نمک زردچوبه هویج درسته (چون بعد از پخت لهش میکنیم) گردوی آسیاب شده همه رو می ذاریم توی زود پز من 2 ساعت میذارم اینجوری خورشتتون تیره می شه گردو هم بهتر روغن میندازه بعد هویج رو می کوبیم و میذاریم چند تا جوش بزنه

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون مامان پز که ما نه ترش میخوریم نه شیرین. ملس مثل خورشتهای دیگه.

    گردو رو با یه پیاز کوچیک خوب آسیاب میکنیم. بعد آب و ادویه و رب انار میزنیم و نیم ساعت میجوشه.
    مرغ رو تفت میدیم(بدون روغن) و به خورشت اضافه میکنیم.
    چند ساعت میومنه تا خوب جا بیافته.
    مامان از صبح میذاره تا ظهر که آماده بشه(یا چند ساعت قبل افطار).

    گردو کلی روغن پس میده که واسه مریخیا جدا میکنیم چون زیاد دوست ندارن ;)

    اینو سر قابلمه عکس گرفتم. اشتباه نکنید!قاره آفریقا نیست!سینه مرغه

    اینم بدون فلش :)
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  5. #60
    مدیر بازنشسته
    Maryam Banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    145
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    413
    پسند کرده
    203

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورش فسنجون با کوفته قلقلی و آلو



    من گردو و پیاز رو چرخ میکنم.بعد با نمک و فلفل و زردچوبه و آب میذارم کمی بپزه.(اگه با مرغ درست کنم قبلش کف مرغ رو میگیرم و با گردو میذارم بپزه)
    بعد رب انار رو اضافه می کنم.و در نهایت شکر -کوفته ها و آلو

    ما ملس رو به شیرین دوست داریم
    میخواهم رازی را با تو درمیان بگذارم
    .
    .
    .
    .
    " همه چیز
    موقتی است..."

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۵
    نوشته ها
    81
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورش فسنجان با مرغ

    گردو رو چرخ میکنیم همرا ه با پیاز سرخ شده و کمی اب میگذاریم بپزه و روغن بندازه ..مرغ هم به همراه نمک و پیاز و کمی اب میپزیم و به گردو پخته شده اضافه میکنیم رب انار به انها اضافه کرده و میگذاریم جا بیفتد ..نوش جان
    خوشحال میشم از وبلاگم دیدن کنید:chocolatee.blogfa.com

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    پیاز داغ گرفته گردو اسیاب شده را اضافه کرده خوب تفت میدهیم بعد سینه مرغ اب رب انار را اضافه کرده 3 تا 4 ساعت میگذاریم تا حسابی گردو روغن بیندازد اگر ترش مزه بود کمی شکر اضافه کرده
    رکسانا همه وجود من است نباشد روزی که بدون اون باشم

  8. #63
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    575
    میزان امتیاز
    385
    پسند شده
    7307
    پسند کرده
    1392

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون
    ابتدا گردو رو آسیاب کردم و با کمی روغن سرخ کردم تا حدی که گردو کمی برشته بشه.
    بعد هم کمی آب و مقدار شکر و رب انار و کمی هم رب گوجه فرنگی اضافه کردم.
    کوفته های قلقلی رو هم کمی سرخ کردم و به مواد اضافه کردم و شعله گاز رو کم کردم تا خورش روغن بندازه و جا بیفته.
    در آخر کار هم مقداری زعفران آب کرده اضافه کردم.

    این نیز بگذرد......

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۸
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورشت فسنجون با تکه های سینه مرغ سرخ شده و شیرین هم بود خورشتمون ....برای تولد دختری




صفحه 8 از 56 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما