نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 445
صفحه 7 از 56 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    همتون همینطوری گردو رو اسیاب میکنید ؟؟ یعنی با پوست نازک روش ؟ توی خورش معلوم نمیشه ؟
    نه عزیزم.....من ریز ریز چرخش میکنم بعدم وقتی 6 ساعت با حرارت ملایم ریز بجوشه حسابی به روغن میافته و منسجم میشه منظورم اینه که زبری گردو حس نمیشه البته من یه بار با 1-2-3 آسیاب کردم خوشم نیومد با چرخ گوشت بهتره
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6738
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    من فسنجون رو اینطوری درست میکنم:

    گردوی کاملا چرخ شده رو - که بحدی میسابیم که اگه گردوی سابیده رو بین دستامون بگیریم هیچ دون دونی رو از گردو حس نکنیم یعنی تقریبا نرم و لطیف - بدون روغن و همراه با رب آلوچه و رب انار غلیظ و ترشِ خودمون (غلیظ یعنی مثل رب گوجه و رب آلوچه) توی قابلمه تفت میدم (فسنجونمون ترشه) ، بعضیها رب گوجه هم اضافه میکنن اما من نمیکنم (البته خوش رنگترش میکنه) بعد آب سرد رو بهش اضافه میکنم - مقدار آب رو بحدی بگیرید که طی پخت اولیه ! گردو بتونه خودشو باز کنه و اونقدری کم باشه که طی اضافه کردن مرحله ای یخ (یا همون آب سرد) غلظت خورشت و آبدار بودنش به اندازه بشه - درشو میذارم تا بجوش بیاد اونوقت قالب یخ بهش اضافه میکنم و دوباره میره رو حرارت کم تا دوباره جوش بیاد و یکم بپزه، این مرحله چندین بار تکرار میشه تا هم به مقدار غلظت دلخواه تو خورشت برسیم هم خورشت حسابی روغن داده باشه، بعد میت بال یا مرغ (که میتونه از اول توش بپزه یا جداگونه اول سرخ کنیم و بعد بذاریم توش بپزه) اضافه میشه و میره رو حرارت بسیااار کم تا جابیفته و خوشمزه بشه. رنگ فسنجون ما هم قهوه ایه بیشتر تا مشکی! اینو گفتم چون اینجا - ساوه- که میبینم فسنجونا سیاهه
    رشتیا (یعنی اکثرشون و همه ی اونایی که من دیدم!) فسنجون رو بدون پیاز میپزن چون فسنجونمون ترشه و مزه ی پیاز داغ مطمئنا شیرینش میکنه، اما نه تنها بد نیست بلکه بسیااار خوشمزه ست یعنی برای من طعم پیازداغ (که البته بسیوووور میدوستمش) توی فسنجون حس خوبی نیست! خصوصا که ما هیچ روغن اضافی ای وارد فسنجون نمی کنیم جز خود گردو و گوشت و مرغ



    ایشونی که میبینید اسمش اناربیجه - اما چون یه جور کوفته فسنجونه - اینجا میذارمش

    دستورشم میتونید اینجا ببینید

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۹ در ساعت ۰۴:۰۰ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    8

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    من فسنجون رو اینجوری درست می کنم، اول سینه مرغ رو با پیاز می پزم، بعد گردوی چرخ شده رو یه کم تفت می دم و آب مرغ رو بهش اضافه می کنم، میذارم 3-4 ساعت با حرارت کم بجوشه. استخوان مرغ رو جدا می کنم و حدود 20 دقیقه قبل سرو به گردوها اضافه می کنم، بعد هم رب انار و شکر. خیلی خوشمزه است
    خیلی خوب روغن میندازه ولی وقتی بیاد تو بشقاب دیگه پیدا نیست اگه یه شب بمونه باز دوباره روغنش میاد روش.

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    3

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    این هم از خورش فسنجان محبوب من:
    مزغ رو پختم با یه پیاز متوسط ...بعد گردوی خرد شده( من با هاون می کوبم اینجوری روغن بیشتری می ده) به همراه چند دانه بادام زمینی کوبیده شده و اگر در دسترستون باشه چند تا مغز هسته ی زردآلو که بسیار روغن میندازه و خوشمزه ش می کنه....
    یه نکته ی دیگه اینکه یه ساعت مونده به اینکه خورشم رو سرو کنم یه سیب و یه هویج هم رنده می کنم و توش میریزم که بسیار خوشمزه ش می کنه...هویج هم کمک می کنه رنگش قشنگ تر بشه:

    يافته هايت را با باخته هايت مقايسه كن؛ اگر خدا را يافتي، هرچه باختي مهم نيست...

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    853
    پسند کرده
    102

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    برای فسنجون من مقدار دقیق ندارم ولی معمولن برای دو نفر پنج تا قاشق غذا خوری مخلوط گردو و پسته میریزم، رب هم بستگی به غلظت اون داره و از سه تا هفت قاشق متفاوته
    با گوشت گوسفند یا مرغ درست میکنم که این دفعه با گوشت بود:


  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    434
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    159
    پسند کرده
    39

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون مامان پز


    در عجبم از زنان...!!!که از خدای به این منزلت و بزرگی فقط یک شوهر میخواهند و از شوهر به این درماندگی...! همه ی دنیا را ...!!!(شكسپير)

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    من برای ملس کردن از دو نوع رب ترش و شیرین استفاده میکنم.اگه بخوام بیشتر ترش بشه یه ذره رب آلوچه و شیرینی بیشتر شیره انگور میزنم.عالی میشه.یعنی به قول همسرجان

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    نوشته ها
    122
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    206
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورشت فسنجان



    مواد لازم :

    مرغ 2 تکه

    گردو چرخ شده 1 پیمانه

    رب انار 4 قاشق ( البته ذائقه ایه )

    پیاز رنده شد 1 عدد

    شکر کمی

    آلو خورشتی 6 ، 7 عدد

    نمک و فلفل و روغن



    اول از همه پیاز رنده شده رو تفت میدیم تا سبک بشه بعد گردوی آسیاب شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد مرغ رو اضافه میکنیم ( قبلش میتونین مرغ رو سرخ کنین ) آلو خورشتی و نمک و فلفل و 2 لیوان آب رو میریزیم و میذاریم کم کم بپزه بعد که مرغ و آلو پخته شد رب انار رو اضافه میکنیم و با شکر طعم دلخواه رو میزون میکنیم و میذاریم جا بیوفته .



    من موادم رو چشمی میریزم و این رو حدودی گفتم ، اگه دوست دارین از طبع گرم فسنجون کم کنین مقدار گردو رو نصف کنین و بجاش بادوم بریزین که خیلی خومشزه میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    یک استکان چای داغ مهمان منی، کنار پنجره بخار گرفته، چای رفاقت من همیشه تازه دم است

    tosterr.persianblog.ir



صفحه 7 از 56 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما