نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 445
صفحه 6 از 56 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    دقیقا مثل فسنجان درست میشه فقط به جای مرغ از کوفته قلقلی(میت بال-کوفته ریزه یا هر اسم دیگه ای که روش میذارید)استفاده میکنیم .برای درست کردن قلقلی ها گوشت را با پیاز رنده شده و کمی آرد یا پودر نان و فلفل و نمک مخلوط میکنیم و به اندازه ی گردو از مواد برداشته و توی ماهیتابه میچینیم یکی دو قاشق روغن روش میریزیم درشو میبندیم تا آبش کشیده بشه و سرخ بشه بعد به خورشمون اضافه میکنیم.

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون خونه ی ما(شیرین)

    دستور با تلخیص از دستور مامانم و دوستان خودم(مامی سایتی ها)

    دستور برای چهارنفر

    شش تاقاشق غذا خوری گردو آسیاب شده

    سه تا لیوان آب گرم..یک لیوان آب یخ

    چهار قاشق شکر

    ----------------------------

    اول گردو آسیاب شده رو کمی روغن سرخ کردم(پیازنداشتیم)

    بعد آب ریختم توی قابلمه(طبق دستوربالا)

    گذاشتم یه نیم ساعتی واسه خودش قل بزنه..

    بعد نیم ساعت اومدم بالای دیگ وهی همش زدم...فکرکنم یه یک ساعتی شده بود

    بعد مرغ رو اضافه کردم و یک ساعت گذاشتم بازم قل بزنه....ده دقیقه قبل سرو

    شکر رو اضافه کردم وگذاشتم ده دقیقه قل بخوره..تموم!



    رب انار هم نزدم
    نداشتم

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4257
    پسند کرده
    5312

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    نکته طلایی برای خوشمزه شدن فسنجووووون


    برای خوشمزه شدن وبیشتر خوشمزه شدن فسنجونتون یک سوم گردوتون از پسته ی خام جایگزین کنین وبرای شیرین کردن فسنجونتون هم از عسل به جای شکر استفاده کنین. وای که چقدر عالی میشه.

    پیازتون رو حتما رنده کنین ودر حد سبک شدن تفت بدین .گردوتون رو هم قبل از خرد کردن, تو مایکروویو برشته کنین وبعد خردوبعد تفتش بدین .واقعا خوشمزه میشه.فقط زیاد برشته .
    سالادوسبزیجات
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  5. #44
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    یعنی من عمرا بدون پیاز جرات کنم فسنجون بپزم و بدتر از اون..بدون رب انار؟!!!!
    کل مزه فسنجون من به پیاز خیلی ریز و فراونش و رب انارشه..

    واقعا افرین به این هنر و جرات سارا جون...بوووس

    بدون رب اناز اونوقت مزه اش چی میشه؟یعنی چاشنیش؟؟اینجوری نمیشه مرغ با مقداری گردو؟!منظورم اینه بیشتر مزه مرغ نمیده؟

    سارا تو محشری..بوووس

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    404
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    319
    پسند کرده
    5

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    منم در مورد فسنجون خودم بگم که اصلا گردو رو تفت نمی دم (این یه روش شمالیه) بعد هم پیاز هم بعضی اوقات می ریزم بعضی اوقات نمی ریزم ولی حتما حتما رب انار می زنم .
    موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون مامان پز (گوشت كبك)



    دستور پختش عين دستور صفحه ي قبل كه نوشتم...همونه..اماباكمي تغييرات

    توي مواد اوليه..رب انارهم داشت...پياز هم داشت!

    گوشتش هم گوشت كبك بود...يه نوع پرنده...كه خيلي ريزه ميزست وگوشتش لذيذه!

  8. #47
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    اینم اولین فسنجون من:)
    گردو رو ریختم تو غذاساز و خردش کردم .... بعد با 1 کم روغن 10 دقیقه ای تفتش دادم ... و به اندازه ی 1 یا 1.5 لیوان آب ریختم توش و هی هم زدمش ... گوشت و نمک و پیاز رو هم ریختم تو غذاساز و بعد قلقلیش کردم و سرخش کردم و ریختم تو خورشم ... نیم ساعت بعدشم رب انار ریختم توش ... فکر کنم 2 ساعته حاضر شد:) دیشب پختمش و فعلا هم تو یخچاله که جا بیفته برای شام امشب:)

    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,081
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    من دوست دارم فسنجونم حساااااااااااااااااابی به روغن بیافته برا همین اگه شام بخام بخوریم حتمااااااااااااا از دو بعد از ظهر گردوی چرخ شده رو میذارم با حرارت ملایم ریز بجوشه و بعد از بجوش آمدن آب خورش که من همیشه کم میریزم (چون از خورشهایی که مثل سوپ پر آبند متنفرم)هر یک ربع یا نیم ساعت یه بار یه قاشق اب سرد توش میریزم

    اینطوری به روغن میافته
    من اوایل مرغ رو تو خورشت میپختم ...البته بعد از کمی سرخ کردن ...اما الان میذارم خورشتم کامل بپزه بعد مرغ پخته و سرخ شده رو نیم ساعت آخر به خورشتم اضافه میکنم ...اینطوری رنگ گوشت مرغم بد نمیشه
    چاشنی هم رب انار میریزم و چون همسری خیلی ترش نمیخوره ملسش مینمایم....
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

صفحه 6 از 56 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما