نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1984Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 449 به 453 از 453
صفحه 57 از 57 نخستنخست ... 4754555657
  1. #449
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    985
    نوشته های وبلاگ
    480
    میزان امتیاز
    1368
    پسند شده
    22795
    پسند کرده
    13988

    ویترین مدال ها

    نام: DSC05679.jpg نمایش: 2011 اندازه: 88.6 کیلو بایت
    خورش فسنجون با گوشت بوقلمون
    مواد لازم برای 6 نفر:
    فیله یا سرسینه بوقلمون 1 کیلو
    گردوی چرخ شده نیم کیلو
    پیاز بزرگ 2 عدد
    رب انار 1 پیمانه
    شکر نصف پیمانه
    کره 50 گرم
    روغن 50 گرم
    فلفل و زردچوبه
    طرز تهیه:
    پیاز رو به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید تا توی خورش دیده نشه بعد کره و روغن رو روی حرارت بذارید تا داغ شه و پیاز رو داخلش بریزید و سرخ کنید وقتی طلایی شد بهش فلفل و زردچوبه اضافه کنید .

    نام: DSC05642.jpg نمایش: 242 اندازه: 102.5 کیلو بایت

    خیلی کم هم بزنید و بلافاصله گردو رو داخلش بریزید و تفت بدید تا جایی که عطر گردو بلند شه و رنگش تغییر کنه.
    بعد آب سرد داخلش بریزید تا به گردو شوک وارد شه و روغن پس بده . وقتی جوش اومد زیرش رو کم کنید و بذارید 3 ساعت آهسته با در نیمه باز بجوشه.

    نام: DSC05644.jpg نمایش: 243 اندازه: 106.2 کیلو بایت

    نام: DSC05645.jpg نمایش: 246 اندازه: 105.8 کیلو بایت

    نام: DSC05647.jpg نمایش: 242 اندازه: 99.6 کیلو بایت


    حالا سرسینه بوقلمون رو به قطعات نسبتا درشت خرد کنید و توی روغن سرخ کنید و به خورش اضافه کنید باز 3 ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه و مزه ش به خورد خورش بره

    نام: DSC05650.jpg نمایش: 243 اندازه: 103.0 کیلو بایت

    نام: DSC05651.jpg نمایش: 243 اندازه: 102.9 کیلو بایت


    بعد رب انار و شکر رو اضافه کنید میزان رب انار و شکر رو میتونید نسبت به ذائقه خودتون کم یا زیاد کنید بعد از اضافه کردن رب انار و شکر 2 ساعت دیگه بذارید خورشتون آهسته بجوشه اگر یه فسنجون خوشمزه و جا افتاده میخواید که روغنش هم روش ایستاده باشه حداقل باید 8 ساعت زمان برای پختنش در نظر بگیرید من برای مهمون فسنجون رو روز قبل درست میکنم چون وقتی یه روز میمونه و دوباره گرم میشه جا افتاده تر و خوشمزه تر میشه. یه ربع قبل از این که زیر خورش رو خاموش کنید 2 تا 3 قالب یخ توش بیاندازید تا بهش شوک وارد بشه و روغن گردو بیاد روی خورش .

    نام: DSC05652.jpg نمایش: 243 اندازه: 105.1 کیلو بایت


    sohei59, *شمیم*, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #450
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,938
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    617
    پسند شده
    20317
    پسند کرده
    30947
    فسنجان
    خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    http://mamisite.com/forum/t2008-p146...ml#post1464131نام: 20170511_130411.jpg نمایش: 191 اندازه: 89.5 کیلو بایت

    مر غ ها رو بیرون آوردم که له نشن
    بخاط بخار عکسا کدر هستن
    چون هنوز رو اجاق بوده
    از مرحله ریختن دارچین وگلپر عکس گرفتم

    نام: 20170511_113257.jpg نمایش: 190 اندازه: 88.1 کیلو بایتنام: 20170511_125535.jpg نمایش: 190 اندازه: 98.9 کیلو بایتنام: 20170511_113249.jpg نمایش: 188 اندازه: 81.1 کیلو بایت
    ترش شامی
     
    *هما*, zakizadeh, مامان سیدکوچولو و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #451
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,028
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1358
    پسند شده
    21986
    پسند کرده
    18298
    فسنجان مامان پز

    پیاز رنده شده رو تفت داده بعدش گردو میکس شده چند ساعتی میزاره بپزه بعدش رب انارو اضافه میکنه و مرغ های سرخ شده بعدش هم شکرو آبلیمو

    نام: 20170508_214618.jpg نمایش: 133 اندازه: 93.8 کیلو بایت
    ....
     
    اینستاگرام
    zand_af

  5. #452
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    480
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    570
    پسند شده
    8147
    پسند کرده
    11846
    خورش فسنجان جان
    غذای لذیذ،مخصوصا که با مرغ محلی یا اردک درست بشه
    این فسنجون ترشه،یعنی از شکر استفاده نکردم.فقط رب انار و آب نارنج.نیم ساعت آخر هم یک قاشق دلال ماست شمالی بهش اضافه میکنم

    نام: 1497476775136.jpg نمایش: 99 اندازه: 103.3 کیلو بایت
    عدسی
     
    باران67, zakizadeh, mehr banoo و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به جای شمردن چراغهای خاموش،نورافشان​ باشیم

  6. #453
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    588
    پسند شده
    9195
    پسند کرده
    8665
    فسنجون خوشمزه.مرغ رو جداگونه سرخ کردم
    گردو اسیاب شده رو با یه پیاز درشت/که رنده کردم/ تو کمی روغن تفت دادم بعد رب انارو اضافه کردم فلفل و کمی زرد چوبه ونصف ق رب گوجه زدم.بعد ی دیقه تفت دادن اب اضافه کردم ووقتی بجوش اومد مرغ رو بهش اضافه کردم وگذاشتم تا خورش جا بیافته.

    monir11, mitra40, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 57 از 57 نخستنخست ... 4754555657
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما