نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2031Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 425 به 432 از 457
صفحه 54 از 58 نخستنخست ... 4451525354555657 ... آخرینآخرین
  1. #425
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    574
    پسند کرده
    347
    خورش فسنجان ملس:
    من اغلب خورش فسنجان رو با مرغ می پزم،هم از قسمت سینه و هم ران استفاده میکنم.برای هر نفر هم یک قاشق سوپ خوری گردوی آسیاب شده و یک تکه مرغ درنظرمیگیرم...ابتدایک پیاز متوسط را رنده ریز کرده و گردو و نمک و زردچوبه و یک قاشق چایخوری رب انار ترش و یک ق غ رب گوجه به آن اضافه کرده و با آب روی شعله مستقیم میگذارم تا به جوش بیاد،بعد زیر قابلمه شعله پخش کن میذارم و اجازه میدم با حرارت ملایم به مدت 12ساعت (ریزجوش)بپزد.دوساعت قبل از خاموش کردن مرغ را اضافه میکنم و اگر چاشنی غذا کم بود تعدیلش میکنم،در آخر پخت هم فلفل می ریزم...گاهی هم برای روغن پس دادن چند قالب یخ به آن اضافه میکنم....والسلام
    نام: ۲۰۱۶۰۴۱۵_۱۳۲۹۲۷-1.jpg نمایش: 697 اندازه: 111.3 کیلو بایت
    zakizadeh, helia59, sita-golam و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خبر مرگ مرا هرکسی آورد بخند!
    زنده ام می کند آخر خبر خنده تو...

  2. #426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    472
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    845
    پسند شده
    11050
    پسند کرده
    9812

    ویترین مدال ها

    خورشت فسنجون متفاوت



    پیاز رنده شده رو تف دادم
    +گردو خورد شده گذاشتم چند یاعتی پخت تا خوب رنگ داد
    +رب انار خوب که تفت خورد +مرغ سرخ شده در ظرف رو بستم وگذاشتم خوب بپزه
    1 ساعت به انتهای پخت شیره خرما و مقداری عسل اضافه کرده و اجازه دادم تا خوب مزه مواد به خورد هم بره وخورشت جا بیفته



    بسیار عالی وخوشمزه شد
    خودم که عاشقش شدم

    sita-golam, میس مهسا, kurosh1 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  3. #427
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1430
    پسند شده
    22857
    پسند کرده
    18934
    فسنجان مامان پز
    پیاز رنده شده رو تفت داده بعدش گردو میکس شده چند ساعتی میزاره بپزه بعدش رب انارو اضافه میکنه و مرغ های سرخ شده بعدش هم شکرو آبلیمو

    نام: 20160512_212725.jpg نمایش: 862 اندازه: 89.8 کیلو بایت
    ....
     
    helia59, serepizadeh, میس مهسا و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #428
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    81
    پسند شده
    552
    پسند کرده
    283
    اینم فسنجونه من

    نام: IMG_20160126_192651.jpg نمایش: 717 اندازه: 103.5 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۶۰۴۲۱_۲۱۰۰۰۰.jpg نمایش: 749 اندازه: 72.7 کیلو بایت
    افسونی, *هما*, taniya و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #429
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    521
    پسند شده
    4985
    پسند کرده
    9405
    خورش فسنجون
    تکه های مرغ رو سرخ کردم. پیاز رنده شده رو تفت دادم تا رنگش طلایی بشه بعد فلفل و زردچوبه بهش اضافه کردم و گردوی چرخ شده رو داخلش تفت دادم و با مقداری آب سرد گذاشتم بجوشه. بعد از سه ساعت که جوشید و رنگ گردو عوض شد مرغها رو داخلش ریختم و یک ساعت بعد مخلوط رب انار شیرین و ترش و کمی نمک اضافه کردم و باز هم جوشید و در نهایت مقداری شکر اضافه کردم. در مجموع پختش پنج ساعت طول کشید و کاملا جا افتاد.

    ...
     
    iranrose63, mitra40, گیتار و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #430
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,419
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    713
    پسند شده
    21410
    پسند کرده
    34384
    فسنجان از نوع میترا پز
    اول ازهمه بگم ما رشتی ها فسنجونی که درست می کنیم ترشه اونم از اون جور ترش ها !!!!! فقط تو عروسی ها ملس درست میشه
    آخه فسنجون اینجا یه غذای رسمی برا عزا وعروسیه
    مواد لازم : گردو -رب انار (ترش ) یا رب آلوچه+آب انار (اگه موجود باشه)+ نمک فلفل +دارچین +گلپر
    من تازگیا رب به ورب ازگیل هم اضافه می کنم طعم جالبی پیدا میکنه
    گردو رو مولینکس می کنم طوریکه خودش روغن پس بدهد وتو دست فرم بگیره بقولی سرمه بشه
    نام: DSC05176.JPG نمایش: 628 اندازه: 78.1 کیلو بایتنام: DSC05177.JPG نمایش: 618 اندازه: 74.5 کیلو بایت



    بعد رب ها را اضافه می کنم(انار یک ملاقه +دو قاشق رب آوچه +یک قاشق رب به +یک قاشق رب ازگیل +شاید یا قاشق رب رانار ملس هم بریزم )+ زردچوبه ونمک

    نام: DSC05178.JPG نمایش: 634 اندازه: 85.2 کیلو بایتنام: DSC05179.JPG نمایش: 629 اندازه: 93.9 کیلو بایت

    من فسنجون رو تو گمج میپزم (یه جور ظرف گلی که کار آرام پزو میکنه)گمج رو ی یه سه پایه میزارم میزارمش رو اجاق
    آرام اندر آرام
    نام: DSC05180.JPG نمایش: 617 اندازه: 89.7 کیلو بایت

    نکته : اگه دنبال خورشت فوری فوتی هستین اصلا دوروبر فسجون نباشین
    این غذا باید یه 24 ساعتی رو اجاق باشه تا جا بیفته
    گردو رو با دو الی سه لیوان آب (بسته به مقدار گردو ) میزارم رو اجاق
    بعد نیم ساعت هر نیم ساعت یه بار به اندازه نصف استکان آب سرد تو گردوی در حال پخت میرزم که باعث میشه روغن پس بده
    نام: DSC05186.JPG نمایش: 662 اندازه: 78.1 کیلو بایتنام: DSC05187.JPG نمایش: 645 اندازه: 67.5 کیلو بایتنام: DSC05188.JPG نمایش: 640 اندازه: 59.9 کیلو بایتنام: DSC05189.JPG نمایش: 650 اندازه: 74.1 کیلو بایت
    بعد اینکه حگردو جا افتاد مرغ یا بوقلمون یا مرغابی یا اردک
    (اینجا بوقلمونه )
    رو اضافه می کنم تا بپزه
    آخرای پخت خورشت
    دارچین و گلپر رو اضافه می کنم
    شاید بگین فسنجون گردو داره چرا دارچین یادتون باشه که گیلان زمین رطوبتیه وماهیت غذاها با توجه به آب وهوای هر منطقه در طول سال ها تغییر میکنه
    نام: DSC05192.jpg نمایش: 662 اندازه: 78.9 کیلو بایت




    نام: DSC05193.jpg نمایش: 687 اندازه: 82.8 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    pooneh 007, *هما*, nora1 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #431
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,807
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2323
    پسند شده
    95848
    پسند کرده
    81044

    ویترین مدال ها

    فسنجان جانان




    من عاااشق فسنجونم.
    ینی عاااشقشما


    لینک آموزشی:

    http://mamisite.com/forum/blogs/b890.html

    باز هم تاکید میکنم برای این شیوه ی طبخ زمان طولانی و حرارت کم نیازه


    عکس از زوایای دیگر سفره:












    تزیین پلو:




    برای این تزیین کاتر های شیرینی پزی با مدل گل رو روی پلو قرار دادم و داخلش پلو زعفرونی ریختم.
    وسط گل با زرشک و برگ ها از خلال پسته هست.
    efil, مامان سیدکوچولو, hengamehh و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #432
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    928
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    326
    پسند شده
    7757
    پسند کرده
    7170

    ویترین مدال ها

    اینم فسنجون من
    نام: photo_2016-06-28_09-02-26.jpg نمایش: 518 اندازه: 105.0 کیلو بایت
    -----------------
     
    zakizadeh, *هما*, Fariba95 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 54 از 58 نخستنخست ... 4451525354555657 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما