نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1987Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 425 به 432 از 453
  1. #425
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    566
    پسند کرده
    344
    خورش فسنجان ملس:
    من اغلب خورش فسنجان رو با مرغ می پزم،هم از قسمت سینه و هم ران استفاده میکنم.برای هر نفر هم یک قاشق سوپ خوری گردوی آسیاب شده و یک تکه مرغ درنظرمیگیرم...ابتدایک پیاز متوسط را رنده ریز کرده و گردو و نمک و زردچوبه و یک قاشق چایخوری رب انار ترش و یک ق غ رب گوجه به آن اضافه کرده و با آب روی شعله مستقیم میگذارم تا به جوش بیاد،بعد زیر قابلمه شعله پخش کن میذارم و اجازه میدم با حرارت ملایم به مدت 12ساعت (ریزجوش)بپزد.دوساعت قبل از خاموش کردن مرغ را اضافه میکنم و اگر چاشنی غذا کم بود تعدیلش میکنم،در آخر پخت هم فلفل می ریزم...گاهی هم برای روغن پس دادن چند قالب یخ به آن اضافه میکنم....والسلام
    نام: ۲۰۱۶۰۴۱۵_۱۳۲۹۲۷-1.jpg نمایش: 564 اندازه: 111.3 کیلو بایت
    zakizadeh, helia59, sita-golam و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خبر مرگ مرا هرکسی آورد بخند!
    زنده ام می کند آخر خبر خنده تو...

  2. #426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    472
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    834
    پسند شده
    11022
    پسند کرده
    9814

    ویترین مدال ها

    خورشت فسنجون متفاوت



    پیاز رنده شده رو تف دادم
    +گردو خورد شده گذاشتم چند یاعتی پخت تا خوب رنگ داد
    +رب انار خوب که تفت خورد +مرغ سرخ شده در ظرف رو بستم وگذاشتم خوب بپزه
    1 ساعت به انتهای پخت شیره خرما و مقداری عسل اضافه کرده و اجازه دادم تا خوب مزه مواد به خورد هم بره وخورشت جا بیفته



    بسیار عالی وخوشمزه شد
    خودم که عاشقش شدم

    sita-golam, میس مهسا, kurosh1 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  3. #427
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,047
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1402
    پسند شده
    22405
    پسند کرده
    18610
    فسنجان مامان پز
    پیاز رنده شده رو تفت داده بعدش گردو میکس شده چند ساعتی میزاره بپزه بعدش رب انارو اضافه میکنه و مرغ های سرخ شده بعدش هم شکرو آبلیمو

    نام: 20160512_212725.jpg نمایش: 721 اندازه: 89.8 کیلو بایت
    ....
     
    helia59, serepizadeh, میس مهسا و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #428
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    549
    پسند کرده
    283
    اینم فسنجونه من

    نام: IMG_20160126_192651.jpg نمایش: 607 اندازه: 103.5 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۶۰۴۲۱_۲۱۰۰۰۰.jpg نمایش: 634 اندازه: 72.7 کیلو بایت
    افسونی, *هما*, taniya و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #429
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    515
    پسند شده
    4973
    پسند کرده
    9406
    خورش فسنجون
    تکه های مرغ رو سرخ کردم. پیاز رنده شده رو تفت دادم تا رنگش طلایی بشه بعد فلفل و زردچوبه بهش اضافه کردم و گردوی چرخ شده رو داخلش تفت دادم و با مقداری آب سرد گذاشتم بجوشه. بعد از سه ساعت که جوشید و رنگ گردو عوض شد مرغها رو داخلش ریختم و یک ساعت بعد مخلوط رب انار شیرین و ترش و کمی نمک اضافه کردم و باز هم جوشید و در نهایت مقداری شکر اضافه کردم. در مجموع پختش پنج ساعت طول کشید و کاملا جا افتاد.

    ...
     
    iranrose63, mitra40, گیتار و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #430
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,068
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    672
    پسند شده
    20722
    پسند کرده
    32785
    فسنجان از نوع میترا پز
    اول ازهمه بگم ما رشتی ها فسنجونی که درست می کنیم ترشه اونم از اون جور ترش ها !!!!! فقط تو عروسی ها ملس درست میشه
    آخه فسنجون اینجا یه غذای رسمی برا عزا وعروسیه
    مواد لازم : گردو -رب انار (ترش ) یا رب آلوچه+آب انار (اگه موجود باشه)+ نمک فلفل +دارچین +گلپر
    من تازگیا رب به ورب ازگیل هم اضافه می کنم طعم جالبی پیدا میکنه
    گردو رو مولینکس می کنم طوریکه خودش روغن پس بدهد وتو دست فرم بگیره بقولی سرمه بشه
    نام: DSC05176.JPG نمایش: 514 اندازه: 78.1 کیلو بایتنام: DSC05177.JPG نمایش: 509 اندازه: 74.5 کیلو بایت



    بعد رب ها را اضافه می کنم(انار یک ملاقه +دو قاشق رب آوچه +یک قاشق رب به +یک قاشق رب ازگیل +شاید یا قاشق رب رانار ملس هم بریزم )+ زردچوبه ونمک

    نام: DSC05178.JPG نمایش: 520 اندازه: 85.2 کیلو بایتنام: DSC05179.JPG نمایش: 519 اندازه: 93.9 کیلو بایت

    من فسنجون رو تو گمج میپزم (یه جور ظرف گلی که کار آرام پزو میکنه)گمج رو ی یه سه پایه میزارم میزارمش رو اجاق
    آرام اندر آرام
    نام: DSC05180.JPG نمایش: 508 اندازه: 89.7 کیلو بایت

    نکته : اگه دنبال خورشت فوری فوتی هستین اصلا دوروبر فسجون نباشین
    این غذا باید یه 24 ساعتی رو اجاق باشه تا جا بیفته
    گردو رو با دو الی سه لیوان آب (بسته به مقدار گردو ) میزارم رو اجاق
    بعد نیم ساعت هر نیم ساعت یه بار به اندازه نصف استکان آب سرد تو گردوی در حال پخت میرزم که باعث میشه روغن پس بده
    نام: DSC05186.JPG نمایش: 544 اندازه: 78.1 کیلو بایتنام: DSC05187.JPG نمایش: 534 اندازه: 67.5 کیلو بایتنام: DSC05188.JPG نمایش: 532 اندازه: 59.9 کیلو بایتنام: DSC05189.JPG نمایش: 538 اندازه: 74.1 کیلو بایت
    بعد اینکه حگردو جا افتاد مرغ یا بوقلمون یا مرغابی یا اردک
    (اینجا بوقلمونه )
    رو اضافه می کنم تا بپزه
    آخرای پخت خورشت
    دارچین و گلپر رو اضافه می کنم
    شاید بگین فسنجون گردو داره چرا دارچین یادتون باشه که گیلان زمین رطوبتیه وماهیت غذاها با توجه به آب وهوای هر منطقه در طول سال ها تغییر میکنه
    نام: DSC05192.jpg نمایش: 550 اندازه: 78.9 کیلو بایت




    نام: DSC05193.jpg نمایش: 573 اندازه: 82.8 کیلو بایت
    خورشت آلو قیصی
     
    pooneh 007, *هما*, nora1 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #431
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,780
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2290
    پسند شده
    95090
    پسند کرده
    80244

    ویترین مدال ها

    فسنجان جانان




    من عاااشق فسنجونم.
    ینی عاااشقشما


    لینک آموزشی:

    http://mamisite.com/forum/blogs/b890.html

    باز هم تاکید میکنم برای این شیوه ی طبخ زمان طولانی و حرارت کم نیازه


    عکس از زوایای دیگر سفره:












    تزیین پلو:




    برای این تزیین کاتر های شیرینی پزی با مدل گل رو روی پلو قرار دادم و داخلش پلو زعفرونی ریختم.
    وسط گل با زرشک و برگ ها از خلال پسته هست.
    efil, مامان سیدکوچولو, hengamehh و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #432
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    925
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    320
    پسند شده
    7688
    پسند کرده
    7078

    ویترین مدال ها

    اینم فسنجون من
    نام: photo_2016-06-28_09-02-26.jpg نمایش: 405 اندازه: 105.0 کیلو بایت
    -----------------
     
    zakizadeh, *هما*, Fariba95 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما