نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1975Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 425 به 432 از 452
  1. #425
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    51
    پسند شده
    535
    پسند کرده
    342
    خورش فسنجان ملس:
    من اغلب خورش فسنجان رو با مرغ می پزم،هم از قسمت سینه و هم ران استفاده میکنم.برای هر نفر هم یک قاشق سوپ خوری گردوی آسیاب شده و یک تکه مرغ درنظرمیگیرم...ابتدایک پیاز متوسط را رنده ریز کرده و گردو و نمک و زردچوبه و یک قاشق چایخوری رب انار ترش و یک ق غ رب گوجه به آن اضافه کرده و با آب روی شعله مستقیم میگذارم تا به جوش بیاد،بعد زیر قابلمه شعله پخش کن میذارم و اجازه میدم با حرارت ملایم به مدت 12ساعت (ریزجوش)بپزد.دوساعت قبل از خاموش کردن مرغ را اضافه میکنم و اگر چاشنی غذا کم بود تعدیلش میکنم،در آخر پخت هم فلفل می ریزم...گاهی هم برای روغن پس دادن چند قالب یخ به آن اضافه میکنم....والسلام
    نام: ۲۰۱۶۰۴۱۵_۱۳۲۹۲۷-1.jpg نمایش: 493 اندازه: 111.3 کیلو بایت
    zakizadeh, helia59, sita-golam و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خبر مرگ مرا هرکسی آورد بخند!
    زنده ام می کند آخر خبر خنده تو...

  2. بانک بند ناف
  3. #426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    472
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    823
    پسند شده
    10990
    پسند کرده
    9817

    ویترین مدال ها

    خورشت فسنجون متفاوت



    پیاز رنده شده رو تف دادم
    +گردو خورد شده گذاشتم چند یاعتی پخت تا خوب رنگ داد
    +رب انار خوب که تفت خورد +مرغ سرخ شده در ظرف رو بستم وگذاشتم خوب بپزه
    1 ساعت به انتهای پخت شیره خرما و مقداری عسل اضافه کرده و اجازه دادم تا خوب مزه مواد به خورد هم بره وخورشت جا بیفته



    بسیار عالی وخوشمزه شد
    خودم که عاشقش شدم

    sita-golam, میس مهسا, kurosh1 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  4. #427
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,028
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1358
    پسند شده
    21983
    پسند کرده
    18297
    فسنجان مامان پز
    پیاز رنده شده رو تفت داده بعدش گردو میکس شده چند ساعتی میزاره بپزه بعدش رب انارو اضافه میکنه و مرغ های سرخ شده بعدش هم شکرو آبلیمو

    نام: 20160512_212725.jpg نمایش: 646 اندازه: 89.8 کیلو بایت
    ....
     
    helia59, serepizadeh, میس مهسا و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  5. #428
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    542
    پسند کرده
    283
    اینم فسنجونه من

    نام: IMG_20160126_192651.jpg نمایش: 547 اندازه: 103.5 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۶۰۴۲۱_۲۱۰۰۰۰.jpg نمایش: 568 اندازه: 72.7 کیلو بایت
    افسونی, *هما*, taniya و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #429
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    509
    پسند شده
    4976
    پسند کرده
    9408
    خورش فسنجون
    تکه های مرغ رو سرخ کردم. پیاز رنده شده رو تفت دادم تا رنگش طلایی بشه بعد فلفل و زردچوبه بهش اضافه کردم و گردوی چرخ شده رو داخلش تفت دادم و با مقداری آب سرد گذاشتم بجوشه. بعد از سه ساعت که جوشید و رنگ گردو عوض شد مرغها رو داخلش ریختم و یک ساعت بعد مخلوط رب انار شیرین و ترش و کمی نمک اضافه کردم و باز هم جوشید و در نهایت مقداری شکر اضافه کردم. در مجموع پختش پنج ساعت طول کشید و کاملا جا افتاد.

    ...
     
    iranrose63, mitra40, گیتار و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #430
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,937
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    617
    پسند شده
    20302
    پسند کرده
    30883
    فسنجان از نوع میترا پز
    اول ازهمه بگم ما رشتی ها فسنجونی که درست می کنیم ترشه اونم از اون جور ترش ها !!!!! فقط تو عروسی ها ملس درست میشه
    آخه فسنجون اینجا یه غذای رسمی برا عزا وعروسیه
    مواد لازم : گردو -رب انار (ترش ) یا رب آلوچه+آب انار (اگه موجود باشه)+ نمک فلفل +دارچین +گلپر
    من تازگیا رب به ورب ازگیل هم اضافه می کنم طعم جالبی پیدا میکنه
    گردو رو مولینکس می کنم طوریکه خودش روغن پس بدهد وتو دست فرم بگیره بقولی سرمه بشه
    نام: DSC05176.JPG نمایش: 453 اندازه: 78.1 کیلو بایتنام: DSC05177.JPG نمایش: 452 اندازه: 74.5 کیلو بایت



    بعد رب ها را اضافه می کنم(انار یک ملاقه +دو قاشق رب آوچه +یک قاشق رب به +یک قاشق رب ازگیل +شاید یا قاشق رب رانار ملس هم بریزم )+ زردچوبه ونمک

    نام: DSC05178.JPG نمایش: 458 اندازه: 85.2 کیلو بایتنام: DSC05179.JPG نمایش: 454 اندازه: 93.9 کیلو بایت

    من فسنجون رو تو گمج میپزم (یه جور ظرف گلی که کار آرام پزو میکنه)گمج رو ی یه سه پایه میزارم میزارمش رو اجاق
    آرام اندر آرام
    نام: DSC05180.JPG نمایش: 448 اندازه: 89.7 کیلو بایت

    نکته : اگه دنبال خورشت فوری فوتی هستین اصلا دوروبر فسجون نباشین
    این غذا باید یه 24 ساعتی رو اجاق باشه تا جا بیفته
    گردو رو با دو الی سه لیوان آب (بسته به مقدار گردو ) میزارم رو اجاق
    بعد نیم ساعت هر نیم ساعت یه بار به اندازه نصف استکان آب سرد تو گردوی در حال پخت میرزم که باعث میشه روغن پس بده
    نام: DSC05186.JPG نمایش: 479 اندازه: 78.1 کیلو بایتنام: DSC05187.JPG نمایش: 471 اندازه: 67.5 کیلو بایتنام: DSC05188.JPG نمایش: 474 اندازه: 59.9 کیلو بایتنام: DSC05189.JPG نمایش: 472 اندازه: 74.1 کیلو بایت
    بعد اینکه حگردو جا افتاد مرغ یا بوقلمون یا مرغابی یا اردک
    (اینجا بوقلمونه )
    رو اضافه می کنم تا بپزه
    آخرای پخت خورشت
    دارچین و گلپر رو اضافه می کنم
    شاید بگین فسنجون گردو داره چرا دارچین یادتون باشه که گیلان زمین رطوبتیه وماهیت غذاها با توجه به آب وهوای هر منطقه در طول سال ها تغییر میکنه
    نام: DSC05192.jpg نمایش: 482 اندازه: 78.9 کیلو بایت




    نام: DSC05193.jpg نمایش: 507 اندازه: 82.8 کیلو بایت
    ترش شامی
     
    pooneh 007, *هما*, nora1 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #431
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,689
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2230
    پسند شده
    93425
    پسند کرده
    79040

    ویترین مدال ها

    فسنجان جانان




    من عاااشق فسنجونم.
    ینی عاااشقشما


    لینک آموزشی:

    http://mamisite.com/forum/blogs/b890.html

    باز هم تاکید میکنم برای این شیوه ی طبخ زمان طولانی و حرارت کم نیازه


    عکس از زوایای دیگر سفره:












    تزیین پلو:




    برای این تزیین کاتر های شیرینی پزی با مدل گل رو روی پلو قرار دادم و داخلش پلو زعفرونی ریختم.
    وسط گل با زرشک و برگ ها از خلال پسته هست.
    efil, مامان سیدکوچولو, hengamehh و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #432
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    930
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    309
    پسند شده
    7565
    پسند کرده
    6966

    ویترین مدال ها

    اینم فسنجون من
    نام: photo_2016-06-28_09-02-26.jpg نمایش: 342 اندازه: 105.0 کیلو بایت
    -----------------
     
    zakizadeh, *هما*, Fariba95 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما