نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 409 به 416 از 445
صفحه 52 از 56 نخستنخست ... 4249505152535455 ... آخرینآخرین
  1. #409
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    363
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    4000
    پسند کرده
    905
    سلام
    فسنجون دستپخت خودم
    تو خونواده فقط پدری ک فسنجون دارن و من بعد مدت ها درسش کردم اینقدر خوشمزه شده بود خودم عاشقش شدم .
    نکته هایی ک نجما جون تو ص 1 گفته بودن رو رعایت کردم.
    پیاز رو ریز رنده زدم سرخ کردم و گردو رو بش اضافه کردم تفت دادم و ی لیوان اب اضافه کردم گذاشتم بپزه و هر وقت ابش کم میشد نصف لیوان اب سرد بش اضافه میکردم .سینه مرغ و گوشت گوسفندی چرخ شده مخلوط رو قلقلی و سرخش کردم وسطای پخت ب بش اضافه کردم اخرای پخت هم رب انار خونگی کمی شکر ابلیمو رو بش اضافه کردم و نتیجه شد این .


    نام: 20151214_205613-2.jpg نمایش: 415 اندازه: 102.8 کیلو بایت
    باران67, افسونی, kimiya 7 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  2. بانک بند ناف
  3. #410
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1166
    پسند شده
    20317
    پسند کرده
    17532
    فسنجون برای شب یلدا
    پیازو رنده کردم تفت دادم با روغن خیلی کم بعد گردو چرخ شده رو اضافه کردم کمی که تفت خورد آب اضافه کردم گذاشتم آروم بپزه به روغن بیوفته رب انار شمال هم ترش هم شیرین اضافه کردم بعدش مرغ رو حسابی سرخ کرده بودم بهش اضافه کردم در آخر کمی شکر ما شیرین دوست داریم
    نام: 20151221_201427.jpg نمایش: 769 اندازه: 100.1 کیلو بایت
    ....
     
    sara chef, kurosh1, nora1 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #411
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    فسنجون ترررش با گوشت قلقلی

    گردوی آسیاب شده رو توی پیازداغ خوب تفت میدم که بوش دربیاد ولی نسوزه بعد نمک و یه کوچواو زعفرون وآب اضافه می کنم و میذارم به روغن بیفته بعد رب انار ترش بهش اضافه می کنم و وقتی خوب جافتاد قلقلی هایی که قبلش تفت دادم رو اضاف می کنم.
    ما فقط فسنجون ترررش دوست داریم





    ویرایش توسط mahboub 89 : ۱۳۹۴/۱۰/۰۶ در ساعت ۰۵:۵۰ بعد از ظهر
    sara chef, nora1, sita-golam و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #412
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86836
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها




    خورش فسنجان عشق من

    با این دستور:
    http://mamisite.com/forum/blogs/b890.html


    تو این فصلی که به توی بازار هست حتما فسنجون هاتون رو با ورقه های به همراه کنین


    sara chef, Hope, سوهی و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #413
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    taniya آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    159
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    790
    پسند کرده
    3775
    نام: IMG-20150922-WA0003.jpg نمایش: 627 اندازه: 78.9 کیلو بایت

    تفت دادن پياز رنده شده و بعد اضافه كردن گردوي اسياب شده ... اضافه كردن مقدار كمي آب و رب انار به مقدار زياد روي شعله كم به مدت زمان حداقل 3 ساعت و بعد مرغ پخته شده و خورد شده رو بهش اضافه كردم .
    ELAHE_ABAN, *شمیم*, kurosh1 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    يه وقتايي خودمو بغل مي كنم ؛
    و مي گم :
    غصه نخور ديوونه !!!
    من كه باهاتــــــــــم .....

  7. #414
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    474
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    794
    پسند شده
    10886
    پسند کرده
    9860

    ویترین مدال ها

    خورشت فسنجون


    اولی رو به روش کتاب مستطاب
    که شبیه همون روش قدیمی خودمونه درست کردم

    پیاز رنده شده رو تف میدیم + رب انار کمی تف میدیم + پودر گردو کمی که تف خورد
    آب جوش وشکر ومرغ رو بهش اضافه میکنیم تاااااااااااااااااااااااا ااااااااااا جابیفته
    (من مرغو همیشه از قبل کمی تف میدم)





    و این یکی رو به روش فسنجون رسمی که باران جان گذاشته بودن درست کردم





    واما از نظر طعم و مزه
    به نظر من مزه هاش تفاوت چندانی نداشت
    شاید به این خاطر هست که من کلا ههههههههههههههرنوع فسنجونی رو دوست دارم

    واما ظاهرش فسنجون رسمی که باران جون گذاشتن خیلی تیره تر و خوشرنگتر
    شیک تر وزیبا تره
    که البته تو عکس به خاطر عدم نور مناسب خوب مشخص نیست
    مامان غزل, zakizadeh, *شمیم* و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  8. #415
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    484
    پسند شده
    4910
    پسند کرده
    9285
    اول پیاز داغ خوشرنگ و عسلی درست میکنم. گردوی کاملا آسیاب شده رو با بخشی از پیازداغ تفت میدم و میذارم با مقداری آب بجوشه تا زمانی که رنگش تغییر کنه و به روغن بیفته. تکه های مرغ سرخ شده رو بهش اضافه میکنم. وقتی مرغ کمی پخت رب انار شیرین و ملس هم اضافه میکنم و بازم با شعله کم باید بجوشه تا زمانی که خورش جا بیفته و یه مقداری از پیازداغ به همراه شکر آخرای پخت به خورش اضافه میکنم.
    روغن روی خورش فقط روغن گردو هست و روغن پیاز داغ رو داخل خورش نمی ریزم.

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 20160104_122318-1.jpg
مشاهده: 531
حجم: 102.8 کیلو بایت
    ...
     
    sita-golam, Miss Razieh, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #416
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pooneh11 آواتار ها
    پونه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
    نوشته ها
    243
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    679
    پسند کرده
    376
    مامان من کلا فسنجون رو به یک صورت دیگه درست میکنه
    مرغ رو میگذاره همراه با یک پیاز آب پز میشه .
    مغز گردو ریز خورد شده و خرما خشک کوبیده شده رو مخلوط میکنه با کمی آب با حرارت کم می گذاره بپزه تا به روغن بیوفته و بعد اگر بخواد که فسنجون کمی غلیط تر بشه سیب درختی یا کدو رنده شده اضافه میکنه بعد از اینکه اینها پختن مرغ رو اضافه میکنه و در آخر هم رب انار میریزه .
    ترش یا شیرین بودن فسنجون هم بستگی به مقدار خرما خشکی داره که میریزه و اگر خیلی دیگه ترش بود یک مقدار شکر میریزه .
    هر زمان عکس گرفتم دستور کلی رو با عکس میگذارم
    Miss Razieh, باران67 و سادن این نوشته را پسندیده.

صفحه 52 از 56 نخستنخست ... 4249505152535455 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما