نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 401 به 408 از 445
صفحه 51 از 56 نخستنخست ... 4148495051525354 ... آخرینآخرین
  1. #401
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945
    باران67, zakizadeh, helia59 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #402
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28903
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    خورش فسنجان ملس



    پیاز رو رنده کرده و با کمی روغن تفت دادم . گردو آسیاب شده رو اضافه کرده و تفت دادم.
    آب ریخته و بعد از چند جوش زعفران و رب انار ملس ریختم.
    مرغ بدون استخوان رو سرخ کرده و زعفران و نمک زده و به خورش اضافه کردم.
    در آخر کمی شکر تو خورش ریختم.
    این دفعه یکم کدو حلوایی رو خام رنده کردم و تو خورش ریختم جایی خونده بودم کدو حلوایی گرمی فسنجان رو کمتر میکنه.
    amir mami, shehin, شاپرک* و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #403
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    300
    پسند شده
    2498
    پسند کرده
    14584
    فسنجون ترش
    پیاز رنده شده با رنده ریز رو با گردوی اسیاب شده ورب انار ترش با هم گذاشتم با اب سرد تا با هم بجوشن بعد از یک ساعت مرغ رو مستقیم بدون تفت دادن اضافه کردم وچند دقیقه بعد هم کمی رب گوجه اضافه کردم بعد گذاشتم تا اروم اروم بپزه وجا بیفته فقط ده دقیقه اخر توی دو مرحله چند تا تکه یخ اضافه میکنم تا گردو روغنشو پس بده پنج دقیقه اخر هم کمی بهش دارچین میزنم که خیلی مزه فسنجون رو خوب میکنه
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: _20151113_152815.jpg
مشاهده: 562
حجم: 101.7 کیلو بایت
    باران67, شاپرک*, مامی سجاد و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #404
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    201
    میزان امتیاز
    241
    پسند شده
    2812
    پسند کرده
    7381
    فسنجوووووووووون
    مرغ+گردو+رب انار+نمک و فلفل سیاه کمی+پیاز
    اول پیاز رو یا رنده یا خیلی ریز میکنم و با کمی روغن تفت میدم.نمک و فلفل رو میریزم و بعد مرغ تکه شده،کمی که تفت خورد گردو آسیاب شده رو ریخته و تفت میدم.
    یک ساعت بعد مرغها رو که کاملا پخته در میارم و مخلوط گردو رو حدود 4 ساعت با حرارت خیلی کم میذارم جا بیفته.بعد از دو ساعت اول رب انار رو اضافه میکنم.
    نیم ساعت به اتمام کار مرغها رو اضافه میکنم.

    نام: ۲۰۱۵۱۱۱۶_۱۷۰۲۰&#17.jpg نمایش: 509 اندازه: 66.9 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۵۱۱۱۶_۱۷۱۱۰&#17.jpg نمایش: 501 اندازه: 71.7 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۵۱۱۱۶_۱۷۰۰۰&#17.jpg نمایش: 495 اندازه: 74.1 کیلو بایت
    ما فسنجون رو ترش دوست داریم و اصلا شکر نمیریزیم.

    ...
     
    golbarg., najmehkhatoon, باران67 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  6. #405
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9035
    پسند کرده
    8540
    پیاز رنده شده رو با کمی روغن تفت دادم +زردچوبه بعد تکه های مرغ رو اضافه کردم وکمی زیر ورو کردم بهش فلفل ونمک زدم بعد گردوی اسیاب شده رو ریختم وورب انار ملس ویه کم رب گوجه وبا هم چند دقیقه تفت دادم بعد اب جوش رو اضافه کردمو رو شعله کم گذاشتم تا به روغن بیافته.یه تکه کد حلوایی رو هم رنده کردم وبه خورش اضافه کردم.




    الهام بانو, ELAHE_ABAN, کوئین و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #406
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804
    نام: photo_2015-11-12_21-06-19.jpg نمایش: 471 اندازه: 111.0 کیلو بایت


    اینم از اولللین خورشت فسنجون من ! من خیلی اهل فسنجون نبودم به خاطر همین هیچ وقت نخواستم فوت و فنش رو یاد بگیرم .

    چند تا نکته رو رعایت کردم

    اول اینکه مرغ رو جدا نیم پز کردم
    دوم اینکه گردو رو دو بار چرخ کردم
    سوم اینکه هر یک ساعت یه بار یه تیکه یخ انداختم توش

    البته من شب قبل پیاز رو کمی تفت دادم تا سبک شه بعد گردو رو اضافه کردم و تفت دادم تا بوش در بیاد اب رو اضافه کردم دو سه ساعت جوشید بعد فردا صبحش دوباره روشن کردم و تقریبا یک ساعت بعد مرغ رو اضافه کردم . اواخر هم رب وشکر . ینی میتونم بگم عالی! شد
    مامی سجاد, کوئین, zakizadeh و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  8. #407
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    170
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2357
    پسند کرده
    480
    فسنجون با گوشت غاز

    به روش خودم درست کردم که دستورشم صفحه قبل هستش

    خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    ELAHE_ABAN, باران67, mitra40 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  9. #408
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    خورش فسنجان

    گردو رو چرخ میکنیم و به همراه آب میگذاریم بپزه بعد رب انار اضافه میکنیم وقتی جا افتاد گوشت های قلقلی رو بهش اضافه میکنیم میگذاریم بپزه

    amir mami, الهام بانو, افسونی و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

صفحه 51 از 56 نخستنخست ... 4148495051525354 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما