نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 377 به 384 از 445
صفحه 48 از 56 نخستنخست ... 3845464748495051 ... آخرینآخرین
  1. #377
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره .م آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5934
    پسند کرده
    11677
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهداد نمایش پست ها
    ببخشید برا 8 نفر البته با چند نوع غذا دیگه سرو میشه چه قدر گردو بخرم ؟؟؟
    من یه بار گردوهامو شمردم برای 4 نفر 30 عدد گردو استفاده کردم.بازم دوستان میان ودقیقترنظر میدن.
    خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    "خدایا شکرت"


  2. بانک بند ناف
  3. #378
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,677
    میزان امتیاز
    258
    پسند شده
    18547
    پسند کرده
    14945
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهداد نمایش پست ها
    ببخشید برا 8 نفر البته با چند نوع غذا دیگه سرو میشه چه قدر گردو بخرم ؟؟؟
    من برای 5 تا 6 نفر آدم فسنجون خور 150 تا 200 گرم مغز گردو میریزم.که زیاد آبکی هم نیست و با مرغ درست شده
    فکر کنم همون 200 گرم مغز گردو خوبه
    باران67, golbarg. و sita-golam این نوشته را پسندیده.


    خدا جونم عاشقتمممممممم....

  4. #379
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهنا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    1,371
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4782
    پسند کرده
    4883
    این هم اولین فسنجون بهناز پز واسه تولد آقای همسر
    اول از همه گردو و پیاز رو سرخ کردم و آب ریختم روش تا بپزه
    مرغ رو جداگانه با پیاز سرخ کردم و پختم
    بعدش گردو رو به مرغ اضافه کردم گذاشتم جا بیوفته
    بعد هم رب انار رو اضافه کردم و 1 کوچولو نمک زدم
    ما چون مرغ روشیرین دوست داریم شکر و 1 کمی سرکه رو اضافه کردم تا حسابی شیرین بشه
    و باب طبع همسر محترم
    نام: ۲۰۱۵۰۵۰۳_۱۵۲۴۱&#17.jpg نمایش: 998 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    خوراک لوبیا
     
    سادن, zakizadeh, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #380
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Orchide آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    13
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهداد نمایش پست ها
    ببخشید برا 8 نفر البته با چند نوع غذا دیگه سرو میشه چه قدر گردو بخرم ؟؟؟
    عكس فسنجون من صفحه قبل از سوال شما عست
    من برا اون غلظت ٢٥٠ گرم گردو ريختم و سه بار هم مولينكسش كردم و تماااامه روغنشم از خودِ گردوهاس
    برا ٨ نفرم كاملا اندازس
    ویرایش توسط Orchide : ۱۳۹۴/۰۴/۰۷ در ساعت ۰۲:۴۹ بعد از ظهر
    باران67, مامان غزل و sita-golam این نوشته را پسندیده.

  6. #381
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86512
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    فسنجان رسمی با آموزش کامل و مرحله به مرحله




    مواد لازم برای 6-7 نفر برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:

    1 کیلو سینه و ران مرغ
    نیم کیلو مغز گردو ساییده
    1 پیاز رنده شده
    2-3 پیمانه رب انار
    2-3 قاشق شکر
    زعفران ساییده
    روغن
    نمک

    **
    طرز تهیه:
    دوستای گلم من فسنجون رو به این شیوه که در ادامه خدمتتون عرض میکنم درست میکنم و واقعا خوشمزه و عالی میشه و هر کی خورده فوق العاده دوست داشته.
    میزان هایی که از کتاب مستطاب اشپزی نوشتم براتون رو به دلیل داشتن یه مرجع گذاشتم و گر نه اصلا نیازی به پیمانه و گرم کردن نیست و کاملا و مفصل روشش رو براتون میگم.

    ابتدا یه پیاز متوسط اندازه یه نارنگی درشت رو با رنده درشت،رنده کنین.
    میتونین از غذاساز یا خرد کن هم استفاده کنین
    پیاز رو خوب خوب تفت بدین تا به کیفیت ریز برسه:




    بعد از اون گردو رو اضافه کنین
    من برای 4-5 نفر 250 گرم کردو استفاده میکنم.
    البته میتونین کمتر هم استفاده کنین.اینکه چه میزان گردو بزنین بستگی به ذائقه تون داره
    من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن
    فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار
    اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت
    *
    گردو رو با 123 مولینکس خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته
    به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه





    وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و اماده ست
    داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.
    چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم
    چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه.






    اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم.
    رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین
    رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه
    بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.
    تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست.البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده




    یه موردی که استثناعا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ بزنیم
    اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و
    رنگی داشه باشیم

    در ادامه عکس هایی از ساعات مختلف گرفتم و روند روغن انداختن و تعییر رنگ گردو رو میتونین ببینین.



















    بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم.
    میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.
    میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره
    پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا مثلا شکر
    برای رب انار من از ترکیب رب انار خونگی که خودم درست کردم و رب انار که از شمال میخرم استفاده میکنم.
    رب انارای شمالی خیلی خوشمزه ن و یکی از مغازه دارا میگفت اینا انار خالص نیستن و ترکیب آلوچه جنگلی داخلش داره
    خلاصه اینکه من همیشه از ترکیب این دو رب استفاده میکنم و طعمی فوق العاده دارن

    لینک آموزش رب انار:
    رب انار








    این مرحله مرغ رو به خورشم اضافه میکنم.
    البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین.
    مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم.
    حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه







    و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره
    میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست




    امیدوارم درست کنین و لذت ببرین
    من تو فصلی که به هست،حتما ورقه های به سرخ شده کنار فسنجونم میذارم.
    خیلی دوسش داریم

    نوش جانتون:




    *BEHNAZ*, نایاب 90, * منصوره * و 55 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #382
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1232
    پسند شده
    20119
    پسند کرده
    12593
    خورش فسنجان

    نام: IMG_1138.jpg نمایش: 780 اندازه: 100.9 کیلو بایت

    پیاز رنده شده را تفت داده آبش که کشیده شد گردو چرخ شده اضافه تفت داده با مقدار آب مناسب تاروغن بیندازه.بعد گوشت پخته کمی زعفران رب انار نمک را اضافه کرده بهش فرصت میدهیم تا جا بیفته.
    ...
     
    samin93, zakizadeh, mitra40 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  8. #383
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    سلام. پیشنهاد میدم زمانی که پیاز رو تفت می دهید یک قلم گوساله را همراه با پیاز تفت بدید و بعد گردو را اضافه کنید و

    اجازه بدید تا گردو با قلم در زمان طولانی بپزه و بعد باقی مراحل رو طبق روش باران خانم انجام بدید .فکر میکنم خورشت

    فسنجان باقلم مزه بهتری پیدا میکنه و رنگ خورشت هم سیاه تر میشه .
    نایاب 90, باران67 و golbarg. این نوشته را پسندیده.

  9. #384
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6962
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    فسنجون...بجای مرغ توش کوفته قلقلی ریختم...

    .
     
    افسونی, zakizadeh, golbarg. و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




صفحه 48 از 56 نخستنخست ... 3845464748495051 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما