نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 361 به 368 از 445
صفحه 46 از 56 نخستنخست ... 3643444546474849 ... آخرینآخرین
  1. #361
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    268
    نوشته های وبلاگ
    26
    میزان امتیاز
    315
    پسند شده
    4825
    پسند کرده
    3782

    خورشت فسنجان

    پیاز رو رنده کرده سرخ میکنیم بعد گردو رو میریزیم بعد آب یخ و کمی رب گوجه و شکر و رب انار
    کمی هم نمک میریزیم

    من مرغ رو جدا نیم پز کردم خرد کردم و با آبش داخل خورشت ریختم و گذاشتم حدود 2-3 ساعت به آرامی پخت و جا افتاد

    یه بار بی مرغ رو بی استخوان تو خورشت بریزید ببینید چه خوش طعم میشه
    رمز خوشمزه شدنش در آرام پختنه
    پس عجله نکنید

    خیلی خوشمزه شده بود

    نوش جان

    نام: 20150112_155249.jpg نمایش: 384 اندازه: 102.5 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    sara chef, تانسو, افسونی و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  2. #362
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    بچه ها ی ی سوال.چیکار میکنن فسنجون رنگ تیره میگیره?بخاطر چیه؟
    باران67 و انوشه جون این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  3. #363
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86572
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    بچه ها ی ی سوال.چیکار میکنن فسنجون رنگ تیره میگیره?بخاطر چیه؟
    گلم اینجا رو مطالعه بفرمایین
    http://mamisite.com/forum/t4533.html#post1256263

    در درجه اول به رب انارتون بستگی داره و البته که گردویی که به روغت افتاده و جا افتاده رو به تیرگی میره
    من فسنجون اگه شب بخوام درست کنم از صبح گردو (فقط گردو)رو حرارت میذارم تا نزدیکای شب کاملا قهوه ای رنگ و دقیقا دو سانت روغن روشه
    و بعد از اون رب میزنم و باقی مراحل
    ostooreh, shabnamjon, زهره .م و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #364
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    وستم منم از صبح گذاشتم اما قهوه ایه تیره نشد ولی رب انار کم زدم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  5. #365
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86572
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    وستم منم از صبح گذاشتم اما قهوه ایه تیره نشد ولی رب انار کم زدم
    عزیزم بله
    همونطور که گفتم در درجه اول رب انار مهمه
    شما پستی که لینکش رو دادم مطالعه بفرمایین
    shabnamjon و انوشه جون این نوشته را پسندیده.

  6. #366
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,683
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18577
    پسند کرده
    14966
    گردو و پیاز رنده شده خوب و مرتب تفت میدم باروغن خیلی کم چون گدو خودش روغن میندازه
    بعد آب میریزم یخورد ه که جوشید مرغ اضافه میکنم.وقتی یه 5ساعتی پخت نوبت رب میشه که من هم رب انار میزنم هم سس انارملس/ومرغو توش تقریبا له میکنم یعنی از حالت درسته در میارم بعد دو ساعت پخت.که مرغم مزه رب بگیره بعضی وقتها هم گوشت چرخکرده قلقلی میریزم.که خانوادگی با مرغ و بیشتر ترجیح میدیم
    نام: DSC_0177.jpg نمایش: 549 اندازه: 103.6 کیلو بایت
    وتا یادم نرفته بگم اگر میخواهید خورش خوب روغن بندازه یمقدار از گردو تونو با دستهای مبارک با الک ریز رنده کنید و گردو رو با چرخ گوشت چرخ کنید نه با خرد کن
    اخ اخ اخ..عکسم چرا نیست
    ویرایش توسط ترنم63 : ۱۳۹۳/۱۱/۱۴ در ساعت ۰۸:۴۹ قبل از ظهر
    zendegi67, helia59, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم عاشقتمممممممم....


  7. #367
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kimiya 7 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    259
    میزان امتیاز
    416
    پسند شده
    3923
    پسند کرده
    4154
    سلام بالاخره دل وزدم به دریا و فسنجون درست کردم . اخه همسری اصلا دوست نداره منم واسه خودم درست کردم گردو را دوبار چرخ کردم .پیاز را تفت دادم بعد هم گردوها را تفت کوچولو دادم و اب سرد اضافه کردم وسطهای پخت هم تکه های یخ داخل ظرف میریختم حسابی روغن انداخته بپد بعد هم رب انار زدم سعی کردم یه کم شیرین باشه که همسری میل کنند اما و همسر عزیز فقط یه قاشق خورد و گفت بد نیست ولی عالی هم نیست
    منم خودم و گل پسر م همش را تنهایی خوردیم و کلی هم اومممممم خیلی خوشمزه است گفتم
    این قیافه همسرمه وقتی من و پسرم خالی خالی فسنحون میخوردیم و به به می گفتیم
    نام: 20150105_184651.jpg نمایش: 473 اندازه: 83.6 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    ویرایش توسط kimiya 7 : ۱۳۹۳/۱۱/۱۶ در ساعت ۰۳:۳۹ بعد از ظهر
    live, mitra40, mami2gool و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #368
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Orchide آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    13
    اولين تجربه من از پخت فسنجون با مرغ، ترشِ ترش
    خيلي استرس داشتم ولي نتيجه اش پرفكت بود
    نام: image.jpg نمایش: 467 اندازه: 66.0 کیلو بایت
    باران67, ستار, انوشه جون و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 46 از 56 نخستنخست ... 3643444546474849 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما