نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 329 به 336 از 445
صفحه 42 از 56 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  1. #329
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    4080
    پسند کرده
    647
    خورش فسنجان
    گوشت مرغ یا خورشتی 700 گرم
    قلم گوسفند 1 عدد
    پیاز متوسط 1عدد
    مغز گردو 300 گرم
    رب انار ترش 4 ق غ
    شیره انگور 4 ق غ
    هل دارچین زرد چوبه زعفران
    ابتدا پیاز را رنده کرده و با کمی روغن تفت داده بعد گردوی اسیاب شده را اضافه کرده وکمی تفت میدهیم
    ادویه ها را به همراه گوشت اضافه کرده اب ورب انار رادر قابلمه ریخته بعد از 1 ساعت شیره انگور را اضافه میکنیم درصورت دلخواه شکر و کمی ابلیمو در اخر اضافه میکنیم
    این خورش را می توان با گوشت بوقلمون هم درست کرد
    [IMG][/IMG]
    sadaf717 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #330
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    549
    پسند شده
    17234
    پسند کرده
    7283
    فسنجون با گوشت مرغ
    .
    نام: IMG_۲۰۱۴۱۱۱۲_۲۱۰۲۵۲.jpg نمایش: 3270 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    .
    منم تقریبآ مثل اسطوره جون (دستور توی صفحه قبل) درست میکنم اما با کمی تفاوت ، و اونم اینکه مرغ تکه شده رو جدا توی روغن سرخ میکنم و ادویه میزنم و به مواد گردو اضافه میکنم و میزارم جا بیفته ، یه ربع مونده به سرو غذا رب انار رو بهش اضافه میکنم
    خورشت به آلو
     
    gandom, sadaf717, sohei59 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  4. #331
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    فسنجان به

    فسنجان به برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

    تمامی مراحل مثل فسنجان رسمی هست فقط به جای مرغ دو عدد به را پوست گرفته،ورقه ورقه کرده در روغن سرخ کرده و در 5 دقیقه اخر پخت روی مایه فسنجان بچینید.



    radman, Hope, ostooreh و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #332
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301
    باران جان طعم این فسنجون چطوره ؟ خوب میشه ؟ این که توش گوشت نداره بد نیست ؟
    سالادوسبزیجات
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  6. #333
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh نمایش پست ها
    باران جان طعم این فسنجون چطوره ؟ خوب میشه ؟ این که توش گوشت نداره بد نیست ؟
    گلم هر چیزی بستگی به ذائقه داره
    راستش من خودم خیلی دوسش داشتم.کلا به خیلی زیاد دوست دارم
    شوهرم فسنجون رسمی رو ترجیح میده به این
    ولی مثلا مامانم اینا یه مهمون گیاهخوار خارجکی داشتن،یه بار براش این غذا رو پختم و انقدر خوشحال شد و خوشش اومد و دوست داشت که نگو
    مامانم اینام خیلی زیاد دوسش دارن
    من معمولا تو خونه برا خودم و همسرم کنار مرغ یه نصفه به هم میذارم.هر دو با هم
    ostooreh, Hope, malihejoon773 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #334
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    489
    پسند شده
    9721
    پسند کرده
    6500
    من خورش فسنجان رو ترش و سیاه دوست دارم.

    اول یک پیاز کوچیک رو تفت میدم تا طلایی بشه. بعد بهش گردوی خیلی خیلی ریز آسیاب شده اضافه میکنم. (به نظر هرچی بیشتر گردو ریزتر آسیاب بشه بهتر روغن میندازه). خوب خوب گردو ها رو سرخ میکنم که رنگش تیره بشه و حسابی روغن بده. (اگر گردو کم سرخ بشه متاسفانه خورش روغن نخواهد داشت). بعد هم که داغه و داره جلز و ولز میکنه آب یخ تگری بهش اضافه میکنم و این جوری بهش شوک میدم تا روغن گردوها دربیاد.

    سینه ی مرغ رو هم جدا نمک و فلفل میزنم و سرخ میکنم و توی خورش میریزم. آخرش هم مقدار خیلی خیلی زیادی رب انار تا حسابی ترش و تیره بشه و البته کمی شکر تا کمی متعادلش کنه.

    Hope, باران67, nasrin r و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  8. #335
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط masi نمایش پست ها
    یکی از بچه های این سایت خورش فسنجون ترش خواسته بود اینم دستور عملش:

    مواد لازم:
    مرغ : یک کیلو
    گردوی آسیاب شده: دو پیمانه
    پیاز : یک عدد
    رب انار ترش :سه قاشق غذاخوری
    آب :چهار لیوان
    زردچوبه و نمک: مقدار لازم

    اول داخل قابلمه مرغ و آب را ریخته ، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کرده و پیاز را چهار قاچ می کنیم و به آن اضافه می کنیم تا بپزد بعد که آب به جوش آمد رب انار و گردو ساییده شده را به آن اضافه می کنیم و میگذاریم تا خورش خوب بپزد و جا بیفتد ؛ برای اینکه خورش خوش عطر باشد میتوان یک ربع قبل از برداشتن کمی نعناع خشک به آن اضافه کرد.
    نوش جــان
    آموزشت عالیه

  9. #336
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    بچه ها دستتون درد نکنه

صفحه 42 از 56 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما