نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 313 به 320 از 445
صفحه 40 از 56 نخستنخست ... 303738394041424350 ... آخرینآخرین
  1. #313
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    10222
    پسند کرده
    7816
    گردو رو با پیاز و نصف به چرخکردم با ی قاشق روغن تفت دادم زردچوبه زدم آب ریختم گذاشتم بپزه بعد رب انار و شکر زدم گذاشتم جا بیفته برای روغن انداختن بهتر توش یخ میندازم سینه مرغو خورد کردم ریختم گذاشتم خوب جا بیفته
    به عطر خوبی به خورش میده





    ویرایش توسط tahmineh/92 : ۱۳۹۳/۰۶/۰۹ در ساعت ۰۳:۵۰ بعد از ظهر
    باران67, shahla-324, zohre.a و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  2. #314
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    فسنجون تررررررش

    اول1ق غ رب انار رو با کمی آب گذاشتم تا بجوشه بعد گردوی سابیده رو بهش اضافه کردم وقتی گردو حل شد کمی آب و مرغ رو اضافه کردم.هر سری کم کم آب بهش اضافه کردم و در نهایت کم یخ توش ریختم.ما فسنجون رو غلیظ و ترش دوست داریم
    قیمه
     
    Camelia, saharbanoo90, مینادخت و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  3. #315
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17050
    پسند کرده
    12101
    فسنجون

    مواد لازم:مغز گردوی چرخ شده750گرم--سینه مرغ دو عدد--پیاز درشت دو عدد--رب انار حدود گرم--شکر به میزان لازم

    طرز تهیه:
    مرغو همراه با کمی نمک و زردچوبه و پیاز می ذاریم می پزه و گوشتشو از استخون جدا می کنیم و تکه تکه می کنیم.و کنار می ذاریم.
    گردو رو یه همراه پیازهایی که ریز رنده کردیم می ذاریم بپزه.در قابلمه رو نمی ذاریم تا سر نره.هر از گاهی که آبش کم شد آب یخ اضافه می کنیم تا روغن بندازه.
    بعد از دو سه ساعت،مرغا رو اضافه می کنیم.
    نیم ساعت آخر رب انارو می ریزیم.اگه رب انارو زودتر بریزیم ،خورش ته مزه تلخ می گیره.
    شکر رو هم با توجه به ذائقه اضافه می کنیم.
    بعضی از رب انارا خیلی ترش هستن و شکر بیشتری باید ریخته بشه.ولی اگر رب انار ملس باشه شاید اصلا شکر نخواد!
    در همین مرحله چند تا تکه یخ هم اضافه می کنیم و زیر خورشو کم می کنیم تا هم جا بیفته و هم روغن بندازه.

    نام: IMAG0292.jpg نمایش: 714 اندازه: 80.4 کیلو بایت

    نام: IMAG0295_BURST002_COVER.jpg نمایش: 704 اندازه: 91.0 کیلو بایت

    shahla-324, باران67, zardin و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  4. #316
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Queen* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    محل سکونت
    خونمون!!!
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1424
    پسند کرده
    4566
    من برا اولین بار دارم فسنجون میپزم تو نت ک ننوشته زردچوبه یا رب گوجه بهش بزنین ولی تو دستور اکثرتون دیدم زدین !!! خوب میشه ؟ بزنم ؟

    در دلم سرکوب کردی انقلابی تازه را

    آنچه با من کرده ای تو، شاه با ایران نکرد....



  5. #317
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    نقل قول نوشته اصلی توسط *Queen* نمایش پست ها
    من برا اولین بار دارم فسنجون میپزم تو نت ک ننوشته زردچوبه یا رب گوجه بهش بزنین ولی تو دستور اکثرتون دیدم زدین !!! خوب میشه ؟ بزنم ؟
    عزیزم زردچوبه یا رب رو به مقدار خیلی کم میزنن تا روغن خورشت رنگ بگیره وکاملا سلیقه ای هستش.من خیلی وقتا اصلا استفاده نمیکنم
    قیمه
     
    *Queen* این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  6. #318
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    نام: DSC_1256.JPG نمایش: 1693 اندازه: 90.1 کیلو بایت
    ابتدا گردوی چرخ شده را تفت میدم سپس پیاز رنده شده را اضافه میکنم رب انار هم اندازه 1 قاشق غذاخوری ابتدا اضافه کرده و تفت میدم نصف استکان اب اضافه کرده وقتی اب تبخیر شد و تفت خوردند اب (سرد)خورشت را به اندازه افزوده و هر 1 ساعت 1 استکان اب سرد افزوده تا هنگامی که خورشت جا بیفتد ودر اخر میچشیم و رب اضافی و شکر را افزوده اگر با گوشت چرخکرده قلقلی درست میکنیم گوشت ها را تفت داده و اواسط خورش اضافه میکنیم اگر هم با مرغ پخته درست میکنیم هم همینطور ولی اگر از مرغ خام استفاده میکنیم همون اول اضافه کرده یا اول جداگانه مرغ را جوشانده اب اولش را خالی کرده سپس به خورش اضافه کرده. همانطور که دوستان گفتند اب سرد و یخ باعث میشود که گردو روغن خودش را پس بدهد و خورش جا بیفتد خورش فسنجان تنها خورشی است که برخلاف بقیه خورشها که باید اب جوش اضافه کرد در این خورش باید اب سرد اضافه کرد
    اگر خورش جانیفتاده بود در انتها 1 قالب یخ بیافزایید.
    البته خورش من هنوز جا نیافتاده به علت اینکه همسری گرسنش بود زیرش رو خاموش کرد تا غذا را بکشم.
    sara chef, فرگل 2, sama18 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #319
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8180
    پسند کرده
    18896
    خورش فسنجون هوسونه ی شوهری
    گردوی آسیاب شده حدود 300 گرم
    مرغ 2 تکه بزرگ
    رب انار نیم لیوان
    شکر بسته به ذائقه( ما شیرین دوس داریم)
    نمک کمی
    پیاز رو تفت میدیم در د سبک شدن بعد گردو رو تفت میدم و 1 ق چ آرد بعد 1 فنجون آب و 1 قالب یخ کوجولو که گردو رو شوکه کنه و روغنشو پس بده
    نام: DSC09327.jpg نمایش: 839 اندازه: 81.2 کیلو بایت
    نام: DSC09330.jpg نمایش: 776 اندازه: 96.4 کیلو بایت
    در قابلمه نیمه باز که کمک میکنه به روغن انداختم غذا
    کم کم آب و 1 قطعه یخ دیگه تا روغن رو جدا شده ببینیم بعد میزاریم آروم جوش بخوره تا گردو بپزه و جابیفته
    بعد رب انار و شکر و کمی نمک

    نام: DSC09332.jpg نمایش: 809 اندازه: 97.0 کیلو بایت
    دوباره شعله کم تا خورش شروع به سفت شدن کنه
    و روغن زرد رنگ گردو کاملا رو خورش بیاد
    بعد خاموش میکنیم و بهش استراحت میدیم
    مرغ هم جدا زعفرونی کردم و پختم
    نام: DSC09336.jpg نمایش: 802 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    موقع سرو شعله رو کم میکنین که سوزن جوش بخوره و روغن قاطی خورش نشه
    تو ظرف مرغ رو میچینیم و خورش رو روش میریزیم
    نام: DSC09342.jpg نمایش: 739 اندازه: 66.3 کیلو بایت

    نام: DSC09346.jpg نمایش: 1988 اندازه: 82.1 کیلو بایت
    نوش جااان
    ویرایش توسط sara chef : ۱۳۹۳/۰۶/۳۰ در ساعت ۱۱:۰۲ بعد از ظهر
    باران67, sama18, مهرافروز و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #320
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886
    نقل قول نوشته اصلی توسط *Queen* نمایش پست ها
    من برا اولین بار دارم فسنجون میپزم تو نت ک ننوشته زردچوبه یا رب گوجه بهش بزنین ولی تو دستور اکثرتون دیدم زدین !!! خوب میشه ؟ بزنم ؟
    عزیزم زردچوبه اصلا نیاز نیست

    ولی رب گوجه رو میتونید به دلخواه بزنید .رب گوجه تاثیرش بیشتر تو رنگ فسنجونه که کمی به قرمزی بزنه وگرنه که طعم اصلی فسنجون با رب انارشه

    ضمنا من میبینم که دوستان پیاز سرخ میکنن و گردو رو با پیاز تو روغن تفت میدن.این کار اصلا لازم نیست چون خود گردو اینقدری روغن داره که به اندازه کافی خورشمون به روغن بیفته.تو دستور فسنجان اصلا از روغن استفاده نمیشه و روغنی که روی خورش میبینید از خود گردو هست
    -sania-, ماناسهیل, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 40 از 56 نخستنخست ... 303738394041424350 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما