نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1935Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 305 به 312 از 450
صفحه 39 از 57 نخستنخست ... 293637383940414249 ... آخرینآخرین
  1. #305
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    646
    میزان امتیاز
    272
    پسند شده
    6323
    پسند کرده
    4903
    خورشت فسنجان ترش با گوشت قلقلی
    نام: 070520111033.jpg نمایش: 583 اندازه: 105.4 کیلو بایتمن اول پیاز رو رنده می کنم چندتاتفت میدم باروغن خیلی کم بعدگردو ی آسیاب شده که دندون گیره با پیازهاسرخ می کنم بعد آب سرد اضافه کرده چند هم زده تا گردوها بازشه بعد رب انار اضافه میکنم وقتی اینا جوشیدن گوشت قل قلی یا مرغ بعضی وقتا هم بوقلمون اضافه کرده می زارم خیلی آروم چندساعت قل بزنه وجا بیفته.
    من دوست دارم مرغ اینا خام بره توفسنجون تا اون مزه گردو ورب انار قشنگ توش احساس بشه درضمن من رب انارو اول میریزم ولی تا حالا رنگ فسنجونم سیاه نشده همیشه قهوه ای بوده
    تجربیات این جانب
    فعلا رژیم هستم
     
    ویرایش توسط پنجه طلایی : ۱۳۹۳/۰۵/۰۷ در ساعت ۰۷:۵۸ بعد از ظهر
    nora1, mamienazi و عاطفه ب این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #306
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1397
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    اول گردو آسیاب شده با آب میزارم بپزه بعد 1 ساعت پیاز رنده شده اضافه می کنم هر نیم ساعت ا لیوان آب اضافه میکنم تو 2 تا 3 دفعه ای که آب خورش کم شده و گردو روغنشو پس داده حالا رب انار ترش اضافه می کنم بعد یه قل مرغ همراه نمک و فلفل و کمی زرد چوبه اضافه کرده میزاریم خورش حسابی جا بیفته در آخر کمی گلپر اضافه کرده و بعد یه جوش خاموش می کنیم.
    نام: IMG_4230.JPG نمایش: 824 اندازه: 96.5 کیلو بایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, مامان غزل, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

  4. #307
    مدیر انجمن
    shiriin آواتار ها
    شیرین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    2,701
    نوشته های وبلاگ
    8
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    299
    پسند شده
    15922
    پسند کرده
    12513

    ویترین مدال ها

    فسنجون ترررررررررررش

    پیاز های خلالی تف داده شده + گردوی آسیاب شده و تف داده شده+ آب تا خوب با هم بپزن و به روغن بیوفته
    مرغ + رب انار ترررررش
    و ادامه پخت شدن و جا افتادن


    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, مامان غزل, elmira.t و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Dualar eder insan, mutlu bir ömür için
    Sen varsan her yer huzur, huzurla yanar içim
    Çok şükür bin şükür seni bana verene
    مسابقه عکاسی

  5. #308
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    319
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    3241
    پسند کرده
    7935
    فسنجون ملس ما با میت بال
    با رب انار و شیره خرما طعم دار شده
    نام: ff.jpg نمایش: 780 اندازه: 100.9 کیلو بایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, حسرت الملوک, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  6. #309
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گمگشته آواتار ها
    دنیا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۳۰
    محل سکونت
    همسایه حضرت معصو
    نوشته ها
    1,239
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    4467
    پسند کرده
    3922
    سلام
    اینم فسنجون دنیا پز(نمره عکاسی صفر)
    من اول رب انار و یه کوچولو تفت میدم ، بعد گردو و بهش اضافه میکنم و تفت میدم
    آب سرد میریزم و مرغمم همون موقع میندازم
    میذارم آبش جوش بیاد و حدود 45 دقیقه یه ساعتی همونطوی جوش بخوره ، البته با شعله متوسط
    بعدش شعله ش و کم میکنم تا خوب روغن بندازه
    نام: 5.jpg نمایش: 737 اندازه: 62.5 کیلو بایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, nora1, shahla-324 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کلنا عباسک یا زینب (سلام الله علیه) . . . .

  7. #310
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    204
    پسند شده
    10243
    پسند کرده
    7815
    پیازو با گردو چرخ کردم با نصف به سرخ شده ی تفت کوچیک دادم زردچوبه زدم گذاشتم بپزه بعد رب انار آبلیمو و شکر زدم گوشتو با پیاز مخلوط کردم قلقلی کردم ریختم تو خورش گذاشتم جا بیفته برای روغن انداختن گاهی چند تیکه یخ انداختم

    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, shahla-324, nora1 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  8. #311
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *BEHNAZ* آواتار ها
    بهناز
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    215
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    3027
    پسند کرده
    7985
    گردو رو با رب انار و ادویه و نمک و فلفل یکم تفت دادم بعدش بجای آب توش یخ کوچولو کوچولو ریختم (اندازه دو تا جا یخی)
    وقتی یخ ها آب شد توش آب ریختم و مرغ رو انداختم توش و یکم ک موند یکی دو قاشق رب گوجه ریختم توشو گذاشتم جا بیفته
    وقتی اولش بجای آب یخ بریزیم روغنش زیادتر میشه

    نام: IMG_۲۰۱۴۰۸۱۵_۱۲۳۲۳.jpg نمایش: 695 اندازه: 96.2 کیلو بایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, باران67, بهار111 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  9. #312
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۶
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    370
    پسند کرده
    329
    نام: فسنجان.JPG نمایش: 607 اندازه: 40.8 کیلو بایت

    خورش فسنجان
    باران67, Haleh.K و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

صفحه 39 از 57 نخستنخست ... 293637383940414249 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما