نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 257 به 264 از 445
صفحه 33 از 56 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  1. #257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    32
    سلام دوستان من داخل فسنجون اصلا پیاز رنده شده نمی ریزم چون طعم فسنجون عوض میشه واسه روغن انداختن گردو هم اول کمی گردو رو تفت میدم وبهش اب سرد اضافه میکنم.بعداز چندساعتکه جوشید البته اگه ابش کم شد بازم اب سرد اضافه میکنم بعدش رب انار وشکر رو اضافه میکنم و1ساعت زمان میدم مرغ تیکه شده پخته رو هم بعدش اضافه میکنم وسروش میکنم.
    azmil این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
    نوشته ها
    1,044
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    17224
    پسند کرده
    18836
    نام: 001.jpg نمایش: 820 اندازه: 80.5 کیلو بایتسلام اولین بارم هست که عکس غذا میگذارم .خورش فسنجان با طعم ملس
    گوشت +پوره کدو حلوایی وپوره گردوپیاز+شیره سیب وابلیمو
    مامان غزل و Elsanaa این نوشته را پسندیده.

  4. #259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *نسیم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    200
    پسند کرده
    125
    یه سوال ما تو خورش فسنجونمون علاوه بر گردو و رب و مرغ یا گوشت
    به یا کدو حلوایی یا هویج رنده ریز شده هم میریزیم که البته با به خیلی عالی تر میشه
    اما تو دستورایی که دیدم کسی استفاده نکرده بود خوب اینجوری که خورش خیلی ابکی و رقیق میشه
    اونوقت چجوریاست؟

    حتی گاهی که خورش جا نیوفتاده باشه و عجله داشته باشیم یه سیب زمینی ریز خام رو با میکسر به حالت پوره درش می اریم و میریزیم تو خورش در عرض 10 دقیقه خورش کاملا جا میافته
    پری رخ, ملکه 22 و mamienazi این نوشته را پسندیده.

  5. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    966
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3861
    پسند کرده
    3225

    ویترین مدال ها

    ولی نسیم جون ما هیچ کدوم از این چیزایی را که شما گفتید توش نمیریزیم اما هیچ موقع هم رقیق نمیشه.وقتی خوب جا بیفته اصلا احتیاج به چیز دیگه نیست گلم
    پری رخ, mamienazi, آهو مشکی پوش و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  6. #261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17045
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط *نسیم نمایش پست ها
    یه سوال ما تو خورش فسنجونمون علاوه بر گردو و رب و مرغ یا گوشت
    به یا کدو حلوایی یا هویج رنده ریز شده هم میریزیم که البته با به خیلی عالی تر میشه
    اما تو دستورایی که دیدم کسی استفاده نکرده بود خوب اینجوری که خورش خیلی ابکی و رقیق میشه
    اونوقت چجوریاست؟

    حتی گاهی که خورش جا نیوفتاده باشه و عجله داشته باشیم یه سیب زمینی ریز خام رو با میکسر به حالت پوره درش می اریم و میریزیم تو خورش در عرض 10 دقیقه خورش کاملا جا میافته
    نسیم جون،اگه گردوی خورش به اندازه کافی باشه و کم نباشه،خورش رقیق نمیشه!و کاملا جا میفته.
    فیونا, زهره .م, mahnooshin و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  7. #262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24561
    پسند کرده
    24110
    فسنجون

    پیاز رنده شده و مرغ رو با هم تفت دادم + کمی نمک و گردوی آسیاب شده.

    در آخر هم دو قاشق رب انار و دو قاشق شکر اضافه کردم و با حرارت ملایم گذاشتم تا جا بیفته.

    نام: 05.jpg نمایش: 486 اندازه: 97.9 کیلو بایت
    ماتی, مامان غزل, فیونا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *نسیم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    200
    پسند کرده
    125
    نقل قول نوشته اصلی توسط zohre.a نمایش پست ها
    نسیم جون،اگه گردوی خورش به اندازه کافی باشه و کم نباشه،خورش رقیق نمیشه!و کاملا جا میفته.
    گردو برای هر نفر چقدر باید بردارم
    بعد میگن گردوی کهنه بهتر از گردوی امساله در میاد درسته؟ چون بهتر روغن میندازه

  9. #264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *BEHNAZ* آواتار ها
    بهناز
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    212
    میزان امتیاز
    55
    پسند شده
    3007
    پسند کرده
    7654
    خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    باروش بالا که خواهریم (بهار111)درست کرده درستش کردم

    نام: 20131113717.JPG نمایش: 499 اندازه: 30.5 کیلو بایت
    بهار111, مامان غزل و sita-golam این نوشته را پسندیده.

صفحه 33 از 56 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما