نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1935Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 257 به 264 از 450
صفحه 33 از 57 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  1. #257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    32
    سلام دوستان من داخل فسنجون اصلا پیاز رنده شده نمی ریزم چون طعم فسنجون عوض میشه واسه روغن انداختن گردو هم اول کمی گردو رو تفت میدم وبهش اب سرد اضافه میکنم.بعداز چندساعتکه جوشید البته اگه ابش کم شد بازم اب سرد اضافه میکنم بعدش رب انار وشکر رو اضافه میکنم و1ساعت زمان میدم مرغ تیکه شده پخته رو هم بعدش اضافه میکنم وسروش میکنم.
    azmil این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
    نوشته ها
    1,043
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    17227
    پسند کرده
    18799
    نام: 001.jpg نمایش: 909 اندازه: 80.5 کیلو بایتسلام اولین بارم هست که عکس غذا میگذارم .خورش فسنجان با طعم ملس
    گوشت +پوره کدو حلوایی وپوره گردوپیاز+شیره سیب وابلیمو
    مامان غزل و Elsanaa این نوشته را پسندیده.

  4. #259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *نسیم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    159
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    201
    پسند کرده
    125
    یه سوال ما تو خورش فسنجونمون علاوه بر گردو و رب و مرغ یا گوشت
    به یا کدو حلوایی یا هویج رنده ریز شده هم میریزیم که البته با به خیلی عالی تر میشه
    اما تو دستورایی که دیدم کسی استفاده نکرده بود خوب اینجوری که خورش خیلی ابکی و رقیق میشه
    اونوقت چجوریاست؟

    حتی گاهی که خورش جا نیوفتاده باشه و عجله داشته باشیم یه سیب زمینی ریز خام رو با میکسر به حالت پوره درش می اریم و میریزیم تو خورش در عرض 10 دقیقه خورش کاملا جا میافته
    پری رخ, ملکه 22 و mamienazi این نوشته را پسندیده.

  5. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    966
    میزان امتیاز
    155
    پسند شده
    3876
    پسند کرده
    3235

    ویترین مدال ها

    ولی نسیم جون ما هیچ کدوم از این چیزایی را که شما گفتید توش نمیریزیم اما هیچ موقع هم رقیق نمیشه.وقتی خوب جا بیفته اصلا احتیاج به چیز دیگه نیست گلم
    پری رخ, mamienazi, آهو مشکی پوش و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  6. #261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,268
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    297
    پسند شده
    16885
    پسند کرده
    12012
    نقل قول نوشته اصلی توسط *نسیم نمایش پست ها
    یه سوال ما تو خورش فسنجونمون علاوه بر گردو و رب و مرغ یا گوشت
    به یا کدو حلوایی یا هویج رنده ریز شده هم میریزیم که البته با به خیلی عالی تر میشه
    اما تو دستورایی که دیدم کسی استفاده نکرده بود خوب اینجوری که خورش خیلی ابکی و رقیق میشه
    اونوقت چجوریاست؟

    حتی گاهی که خورش جا نیوفتاده باشه و عجله داشته باشیم یه سیب زمینی ریز خام رو با میکسر به حالت پوره درش می اریم و میریزیم تو خورش در عرض 10 دقیقه خورش کاملا جا میافته
    نسیم جون،اگه گردوی خورش به اندازه کافی باشه و کم نباشه،خورش رقیق نمیشه!و کاملا جا میفته.
    فیونا, زهره .م, mahnooshin و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  7. #262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    354
    پسند شده
    24599
    پسند کرده
    24137
    فسنجون

    پیاز رنده شده و مرغ رو با هم تفت دادم + کمی نمک و گردوی آسیاب شده.

    در آخر هم دو قاشق رب انار و دو قاشق شکر اضافه کردم و با حرارت ملایم گذاشتم تا جا بیفته.

    نام: 05.jpg نمایش: 515 اندازه: 97.9 کیلو بایت
    ماتی, مامان غزل, فیونا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *نسیم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    159
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    201
    پسند کرده
    125
    نقل قول نوشته اصلی توسط zohre.a نمایش پست ها
    نسیم جون،اگه گردوی خورش به اندازه کافی باشه و کم نباشه،خورش رقیق نمیشه!و کاملا جا میفته.
    گردو برای هر نفر چقدر باید بردارم
    بعد میگن گردوی کهنه بهتر از گردوی امساله در میاد درسته؟ چون بهتر روغن میندازه

  9. #264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *BEHNAZ* آواتار ها
    بهناز
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    215
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    3027
    پسند کرده
    7985
    خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    باروش بالا که خواهریم (بهار111)درست کرده درستش کردم

    نام: 20131113717.JPG نمایش: 529 اندازه: 30.5 کیلو بایت
    بهار111, مامان غزل و sita-golam این نوشته را پسندیده.

صفحه 33 از 57 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما