نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 249 به 256 از 445
صفحه 32 از 56 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  1. #249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945
    serepizadeh و *BEHNAZ* این نوشته را پسندیده.

  2. #250
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    148
    لطفا یکی جواب منو بده

  3. #251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    glad آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    132
    پسند کرده
    200
    نقل قول نوشته اصلی توسط mam elina نمایش پست ها
    لطفا یکی جواب منو بده
    عزیزم من همیشه نیم کیلو مغز گردو رو با یک مرغ درسته برای 12 نفر درست میکنم البته اگه غذای دیگه ای نباشه حالا برای هفت نفر تقریبا سیصد گرم مغز گردو و دو تا سینه که گوشتش بیشتره فکر میکنم مناسب باشه . بین مرغ و گوشت هم باید ببینی غذاهای دیگه اگه گوشتی هستند با مرغ و اگر نه برعکس انتخاب کنی .
    ... رضوان ... و mam elina این نوشته را پسندیده.

  4. #252
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    deli50 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    350
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    481
    پسند کرده
    158
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماما هدا نمایش پست ها
    من یک تجربه دارم درباره خورشت فسنجان یک بار گلو درد داشتم نمی خواستم زیاد گردو بریزم ولی خورشتم ابکی شد یکی به من گفت ارد ذرت توش بریز من هم یک قاشق ریختم خوب شده بوذ (ارد ذرت از لوازم قنادی خریدم پودر زرد رنگ وکمی دون دونه با نشاسته ذرت سفید فرق می کنه) فکر کنم با این قیمت گردو ایده خوبی باشه بخصوص اگر خورشت زیادی بخواهید درست کنید
    عزیزم این فکر خوبی است ولی اگر کسی مشکل معده داشته باشد شدیدا ترش می کنه اصولا افزودن آرد باعث غلظت فسنجان می شود ولی برای تعداد محدودی هم مشکل ترش کردن می آورد

  5. #253
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    deli50 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    350
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    481
    پسند کرده
    158
    این هم یک تجربه از من
    من همیشه آنقدر منتظر می شدم گردو روغن بیندازد بعد میگذاشتم مرغ بپزد وآخر سر رب انار می ریختم شاید کمی روغن می انداخت ولی اینبار از ابتدا بعد از جوش اول گردو در آن رب انار ریختم بعد در انتها مرغ جاتون خالی چه روغنی انداخت برام جالب بود
    &yeganeh& این نوشته را پسندیده.

  6. #254
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22321
    پسند کرده
    14687
    خورش فسنجون دسپخت مامان

    گردوی چرخ شده رو با مقدار اب میذاریم بپزه بعد رب انار رو اضافه میکنیم ومیذاریم با هم بجوشن و جابیفتن
    اینبار هم بجای مرغ درسته مرغ رو چرخ شده رو هم قلقلی کردیم
    به دلیل ذائقه های مختلف مامان من همیشه هم با مرغ هم با گوشت قلقلی درست میکنه که اینبار گوشت مرغ رو هم چرخ کردیم و قلقلی کردیم
    که من حتی از بوش خوشم نیومد البته بقیه اعتراضی نداشتن ولی من خیلی حساسم و گوشت قرمز رو ترجیح میدم




    ویرایش توسط somayeh-b : ۱۳۹۲/۱۰/۰۶ در ساعت ۰۱:۰۲ قبل از ظهر
    raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #255
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11358
    پسند کرده
    5157
    من اولین باری که فسنجون درست کردم 2روز طول کشید !!!! آخه شنیده بودم باید تو فسنجون آب بریزی تا روغن پس بده منم هی رفتم و 1لیوان آب ریختم توش
    بدش مامان دوستم بهم یاد دادن واسه ما که 2 نفریم و نمیخوایم 1عالمه فسنجون بمونه 3 قاشق سر پر گردو ساییده 1 قاشق رب انار ترش رو بریزم .همین !!!
    توش آب ریختم کم کم و گذاشتم جا بیوفته بعد کمی رب رو توی روغن گردوی خود خورش تفت میدم و بعد میریزیم توش کمی هم گلپر

    سالاری, nora1, سوهی و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    خورش فسنجون :
    مرغ 8 تکه ، مغز گردوی چرخ شده 500 گرم ، پیاز رنده شده 1 عدد بزرگ ، رب انار ترش یک پیمانه
    شکر 1 قاشق غذاخوری ، نمک به میزان لازم ، زعفران دم کرده کمی
    طرز تهیه :
    پیاز راخیلی ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت میدیم سپس گردو را اضافه میکنیم بعد از اینکه گردو مقداری تفت خورد حدود 3 لیوان آب به غذا اضافه میکنیم و بعد از جوش آمدن آب حرارت زیر قابلمه را کرده ومیزاریم یک ساعت به آرامی گردوها جا بیفتد سپس تکه های مرغ رو که از قبل با یدونه پیاز و کمی نمک پختم با آبش به گردوها اضافه میکنیم بعد از اینکه مرغ و گردو به خورد هم رفت ، رب انار ، شکر و نمک را به خورش اضافه کرده و حدود 2 ساعت زمان لازم است تا خورش کاملاً جا بیفته در این مدت خورش را جند بار هم میزنیم تا ته نگیره . در اخر قبل از سرو زعفران را به خورش اضافه کرده و بعد از یک جوش زدن خورش را سرو میکنیم .
    mami 2m و sara chef این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

صفحه 32 از 56 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما