نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 233 به 240 از 445
صفحه 30 از 56 نخستنخست ... 202728293031323340 ... آخرینآخرین
  1. #233
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دوستان یک سوال دیگه

    وقتی خورشت داره جا میفته موقع هم زدن خیلی روغن پرت میکنه به اطراف، اون یکی دوباری که درست کردم کلی دستام سوخت، گازم و اطرافشم خیلی کثیف شد، شما چیکار میکنید؟
    خوب من تو فسنجون پزی ناشی ام
    ویرایش توسط MaryamYas : ۱۳۹۲/۰۸/۲۴ در ساعت ۰۴:۴۷ بعد از ظهر
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  2. #234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6800
    پسند کرده
    11886
    فسنجون سیاه و ترش رشتی




    من دستور دقیقشو اونجور که از خاله شوهرم یاد گرفتم میزارم.این دستور فسنجون اصل رشته

    گردو رو باید کاملا له کنیم نباید تکه های گردو زیر انگشتامون بیاد .این خیلی تو درست کردن یه فسنجون خوب مهمه چون با این کار گردو روغن خودشو حسابی پس میده

    دو قاشق رب انار ترش رو با کمی آب و نمک مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت و سر قابلمه رو گذاشتم تا به جوش بیاد

    در همین حین نعل آهنیی که از بازار آهن فروشا خریدم و حسابی تمیز شده رو روی یکی از شعله های گاز میگیرم تا حسابی داغ بشه.حدود 15 تا 20 مین گذاشتم تا خوب داغ بشه

    بعد این تکه آهنو داخل مخلوط در حال جوش رب انار انداختم که البته باید خیلی مواظب باشیم چون آب میپره .سریع سر قابلمه رو میزاریم و شعله رو کم میکنیم تا یه کم آروم بگیره

    حالا گردوی میکس شده رو اضافه میکنم و خوب هم میزنم حدود 10 دقیقه میزارم تا این مخلوط روی حرارت بمونه و هم میزنم تا یه کم روغن گردم بیرون بیاد.بعد خیلی کم آب اضافه میکنم و یه قاشق چایخوری رب گوجه و میزارم با شعله متوسط تا اصطلاحا جا بیفته .این تکه آهن باعث میشه هم خورش حسابی آهن جذب کنه که قدیم برای جذب آهن برای بدن این کارو میکردن و هم اینکه فسنجون حسابی سیاه میشه با این کار.وقتی خورش تا حدودی جا افتاد و خوب سیاه شد آهنو در میارم و مرغو به همراه پیاز ریز رنده شده اضافه میکنم .من مرغو مستقیم از فریز در میارم و میندازم چون یخش باعث میشه گردوها حسابی شوکه بشن و کلی روغن پس بدن البته میشه به جای اینکار تکه های یخو جدا انداخت.بعد از اینکه مرغ پخت کمی گلپر اضافه میکنیم و فسنجان ترش و خوشمزه ما آماده است

    همونجور که بهار عزیز تو پپستهای بالاتر گفت به هیچ وجه نباید به فسنجون روغن اضافه کرد چون گردو خودش به اندازه کافی روغن پس میده و یه فسنجون خوب رو از روغنی که گردو پس میده میشناسن و این یعنی این خورش خوب جا افتاده
    somayeh-b, Elsanaa, zohre.a و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #235
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    138
    پسند کرده
    24
    فسنجان
    من اینطوری درست میکنم:
    گردو رو کاملا با 1-2-3 (مولینکس) له می کنم. بعد با رب انار مخلوط کرده، آب اضافه می کنم .می ذارم رو گاز بعد از اینکه جوش اومد با شعله کم 1.5 تا 2 ساعت می مونه. البته اوایلش باید مواظب باشید که سر نره.
    تقریبا برای هر 200 گرم گردو 1 قاشق سر پر رب انار ترش. که این مقدار فسنجان رو خیلی ترش نمی کنه، چون همسرم اینطوری دوست دارند.
    بعد مرغ رو اضافه می کنم که معمولا قسمت سینه مرغ و بدون استخونه. همزمان یه پیاز تقریبا درشت رو رنده ریز می کنم(یا تو غذاساز کاملا پوره می کنم) و به قابلمه اضافه می کنم. بعد از یه ساعت دیگه که به روغن افتاد یه قاشق رب گوجه فرنگی و نمک رو هم اضافه کرده و یک تا دو ساعت دیگه با شعله بسیار کم می ذارم تا جا بیافته.
    ویرایش توسط pani6284 : ۱۳۹۲/۰۸/۲۷ در ساعت ۰۶:۲۸ بعد از ظهر
    azmil, Elsanaa, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #236
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    640
    پسند کرده
    44
    گردو رو با غذاساز كاملا چند پالس زدم تا له شد بعد با رب انار وآب گذاشتم جا بيفته
    گوشت قلقلي درست كردم و اواخر پخت بهش اضافه كردم كه مزش رو بگيره
    براي طعم ملس هم بهش يكم شكر اضافهكردم روغن هم اصلا اضافه نكردم روغن خود گردو هست
    Elsanaa, sara chef, فرگل 2 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #237
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    290
    پسند شده
    6367
    پسند کرده
    3239
    پياز رنده شده همراه با مرغ سرخ ميكنم وقتى خوب سرخ شد هل و زعفران اضافه ميكنم بازم ميزارم يك ده دقيقه باهم سرخ بشن بعد گردو با آب خوب ميكس ميكنم به مرغ اضافه ميكنم وقتى جوشيد رب انار اضافه ميكنم ميزارم سه تا چهار ساعت خوب بپزه و به روغن بيوفته و ...
    http://
    خورش آلو زرشك
     
    Elsanaa, sara chef, هستی ساغر و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  6. #238
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13034
    پسند کرده
    7965
    zardin, *samir*, مامان غزل و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #239
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yas62 آواتار ها
    طاهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    اروميه
    نوشته ها
    525
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    2447
    پسند کرده
    3114
    اينم فسنجون خوشمزه مامان پز
    كه همسري و بابايي به عنوان دسر بعداز غذا ميخورن
    گردوي چرخ شده+كوفته قلقلي+رب انار+شكر(شيرين دوست داريم فسنجونو)
    عشق, مامان غزل, *شمیم* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تمام غصه هاي دنيارو
    ميشه با يك جمله تحمل كرد:
    خدايا ميدانم كه ميبيني!

  8. #240
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,224
    میزان امتیاز
    237
    پسند شده
    11718
    پسند کرده
    9391

    ویترین مدال ها

    و اما خورش فسنجون من

    پیاز ریز میکس شده بدون روغن با کمی اب خوب که نرم شد گردوهای میکس شده رو اضافه گردم و گذاشتم پخت ی چیزی حدود 6 ساعت!!!بعد رب انار ترش+ نوک قاشق رب گوجه و کمی شکر در اخر هم قلقلیها...روغنش هم دیگه شرمنده مال گردوهاست:)

    مامان غزل, -sania-, *سایه روشن* و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 30 از 56 نخستنخست ... 202728293031323340 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما