نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 445
صفحه 29 از 56 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    فسنجان دستپخت مامان
    گردو رو به همراه اب میذاریم بپزه و بعد رب انار و بهش اضافه میکنیم
    به دلیل کمبود وقت این سری مامانم مرغ رو جدا گونه تو زودپزپخت و بعد به گردو و رب انار جا افتاده اضافه کردد به همراه کمی اب مرغ
    نمک هم اضافه میکنیم در آخر.

    مامان غزل, &yeganeh&, sommy و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. بانک بند ناف
  3. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,090
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    3388
    پسند کرده
    1700
    اولین فسنجون آزاده پز پس از 12 سال زندگی مشترک:))
    عمرا اگه فک کنین از تنبلیِ چرخ کردن مغز گردو تا حالا نپخته بودما!
    مغز گردو و پیاز رو ریختم تو خرد کن تا جایی که راه داشت خرد کردم. ریختم تو قابلمه و با یه کوچولو روغن تفت دادم و مرغ تکه شده رو اضافه کردم و آب جوش ریختم و در آخر هم رب انار و نمک زدم.


    تو عکس معلومه که گردوها هنو درشتن به خاطر همین دفعه دوم که درست کردم یه تکه کوچولو هم کدو حلوایی انداختم تو خورش و بعد پخت کدو با گوشتکوب برقی خوب خورشو له کردم و اینجوری گردوهامم ریز ریز شد.( مرغاشو جدا کردم که اونا درسته بمونن) دیگه به عکس گرفتن نرسید. ببخشین خوووووووووو
    عطيه, گل باقالی, aramis66 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  4. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13034
    پسند کرده
    7965
    اول گردوهارو با1.2.3کاملا له میکنیم
    به هیچ وجه روغن اضافه نمکنیم چون فسنجون بایدروغنشو از گردو داشته باشه

    گردو هاروبارب انار میزاریم با شعله ملایم بپزه بهش نمک هم اضافه میکنیم بعضی ها کمی گلپر هم میزنن
    درموقع پخت هربار چندتاقالب یخ یا اب سرداضافه میکنیم تا روغن بندازه
    مرغ هارو 1یا 2 ساعت مونده که خورشتمون اماده شه میریزیم چون مرغ زودله میشه
    بعضی ها هم مرغو جدا میپزن بعد میریزن روی فسنجون که من اون طوری دوست ندارم
    یه چیزدیگه هم اینکه گردو خیلی زوداب روازخورشت میگیره وباعث میشه خورشمون خشک وزیادی غلیظ بشه پس حواستون به اب خورشتتون باشه
    اواخر پخت هم یکم رب+فلفل اضافه میکنیم
    من معمولا خورش فسنجونامو 7یا8ساعت باشعله ک میزارم که حسابی بپزه وجا بیفته

    این فسنجون روهم مادر شوهری باهمین دستور درست کرده

    محدثه جون., sara chef, baran1366 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    359
    پسند کرده
    1265
    سلام به همه هنرمندان گلم . راستش من همیشه این خورشت رو خورنده بودم و هر وقت هم که مامی میپخت من بر خلاف تمام غذا ها نمیدیدم نمیدونم چرا ؟؟؟ اما حالا بعد از 6 سال که خونه خوودم هستم اولین بار این خورشت لذیذ رو درست کردم و عاااااااااااااااااااااااا اااالی شد همونی که میخواستم شد . نا گفته نماند مامیم همیشه شیرین درست میکنه و این شاید دلیلش بوده که من دوست نداشتم یاد بگیرم .
    برای 2 نفر من 4 قاشق غذا خوری گردو چرخ شده مخصوص خورشت ( همونایی که کمی تیره ترن چون چربی بیشتری دارن ) رو با پیاز داغ خیلی ریز تفت دادم بعد نمک و فلفل و بعد هم گوشت رو ریختم بعد هم خیلی کم در حد نوک قاشق رب زدم بعد هم آب و گذاشتم با شعله ی خیلی کم خوب جا بیفته . اولش خوشرنگ نبود همش به خودم میگفتم وای خراب شد اما بعدش همچین رنگی گرفت که خودم کیف کردم بعد هم در آخر توش 5 /6 تا آلو بخارا انداختم و به دلخواه آبغوره و شکر زدم تا مزش ونجوری که میخووام باشه . در نهایت هم با برنج زعفرانی و ته دیگ سیب زمینی خوردیم و همسری کلی کیفوررررررررررر شد .
    ویرایش توسط LOVE SEPEHR : ۱۳۹۲/۰۸/۱۷ در ساعت ۱۲:۳۱ قبل از ظهر
    nick98, سارا مامی آرشیدا, &yeganeh& و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://lovesepehr.blogfa.com خوشحال میشم بهم سر بزنید

  6. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دوستان چند تا سوال دارم امیدوارم کسی باشه که جواب بده، مرسی

    1- اگه خواستیم همراه گردو پسته هم بریزیم تازه باشه بهتره یا خشک؟
    2- آلو بخارا رو له میکنین یا همونطور درسته و بدون هسته باشه خوبه؟
    3- من دوبار خودم تنهایی فسنجون درست کردم واسه مهمونی، بار اول سفت شد و بار دوم شل
    رو گاز بنظرم میومد غلظتش خوبه ولی سر سفره میدیدم نه آخر پخت چطوری باید بفهمم غلظتش خوبه؟ معیاری نداره؟
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  7. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان چند تا سوال دارم امیدوارم کسی باشه که جواب بده، مرسی

    1- اگه خواستیم همراه گردو پسته هم بریزیم تازه باشه بهتره یا خشک؟
    2- آلو بخارا رو له میکنین یا همونطور درسته و بدون هسته باشه خوبه؟
    3- من دوبار خودم تنهایی فسنجون درست کردم واسه مهمونی، بار اول سفت شد و بار دوم شل
    رو گاز بنظرم میومد غلظتش خوبه ولی سر سفره میدیدم نه آخر پخت چطوری باید بفهمم غلظتش خوبه؟ معیاری نداره؟
    عزیزم خشک وتازه بودن پسته مهم نیست .همونطور که در مورد گردو هم فرق نمیکنه .فقط حواست باشه کهنه نباشه .

    من تابه حال به فسنجون اصیل آلو بخارا نزدم .اما به نظرم اگر میخوای اضافه کنی باید دونه هاش رو بگیری بعد اضافه کنی .اونم حتما باید از قبل بخیسونی تا بشه راحت هسته اش رو جدا کرد .

    برای جا افتادن فسنجون روغن خوشرنگ خورشت میاد بالا ودونه های ریز آب از زیر روغن ریز ریز میجوشه .غذا رو که هم بزنی معلوم میشه .

    معمولا خورشت فسنجون سرد که میشه سفت تر میشه .

    من برای خورشت فسنجون هام وبرای اینکه روغنش کامل ازش جدا بشه لحظه ی آخر که از رو گاز بر میدارم یه تکه یخ میندازم توش .هم روغنش جدا میشه هم بر اثر سرد شدن خودش رو میگیره برای همین سعی میکنم قبل از خاموش کردن اجاق نذارم تمام آبش تبخیر بشه .این دیگه چشمی حساب میشه وتو تجربه ..
    سالادوسبزیجات
     
    MaryamYas, فرگل 2 و آتامان این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  8. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    مرسی اسطوره جون اگه بخوام کدو حلوایی هم توش بریزم، نسبتش به گردو چقد باشه خوبه؟
    ostooreh این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  9. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301
    گلم من هیچ اطلاعی ندارم در این باره وفکر نمیکنم تو خورشت فسنجونی که اصیل باشه کدو بریزن .مگر در جاهایی خاص .به نظر من رب گوجه وآلو بخارا وکدو جزو فسنجون نیست .بسته به ذائقه وسلیقه به این غذا اضافه میشه .

    من هیچ موقع ورژن های دیگه رو امتحان نکردم
    سالادوسبزیجات
     
    MaryamYas و فرگل 2 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

صفحه 29 از 56 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما