نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 209 به 216 از 445
صفحه 27 از 56 نخستنخست ... 172425262728293037 ... آخرینآخرین
  1. #209
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13935
    پسند کرده
    4737

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجان

    در ابتدا پياز داغ تهيه ميكنم و مقداري زردچوبه هم با پياز داغها تفت ميدم .

    سپس گردو ها رو كه با يك دو سه يا هر چيز ديگري له يا خرد كردم به پيازداغ اضافه ميكنم و تفت ميدم و تكه هاي مرغ رو هم اضافه ميكنم و نمك و مقداري هم آب داخل قابلمه ميريزم و درش رو ميذارم تا جوش بياد "
    زماني كه جوش اومد رب انار و شكر رو هم اضافه ميكنم و هم ميزنم و درب قابلمه رو مجدد ميذارم و حرارت رو هم كم ميكنم تا مرغها بپزند .

    زماني كه مرغها پختند " از قابلمه بيرون ميارمشون و ميذارم كنار تا له نشن.
    چون خورش حالا حالا ها بايد رو حرارت كم بجوشه تا جا بيوفته و روغن بندازه ........

    براي اينكه روند جا افتادن رو سريعتر كنيم ميشه چند تكه كوچك يخ و يا آب سرد داخل قابلمه بندازيم و به خورش شك وارد كنيم تا زودتر روغن بندازه.






    فسنجان از اون از اون خورشهايي است كه نميشه رهاش كرد و مدام بايد بهش سر زد و همش زد تا ته نگيره .
    مقدار رب انار و شكر هم كه كاملا بستگي به ذائقه افراد داره .....

    خورش كه تقريبا آماده شد مرغها رو مجددا به آن اضافه ميكنم تا حسابي به مواد آغشته بشن .

    و زماني كه غلظت خورش باب ميلم هست خورش آماده سرو كردن است.







    golnare atashin, باران67 و golbarg. این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  2. بانک بند ناف
  3. #210
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    199
    [url=http://www.mamipic.com/share-769E_522D7B8D.html][/url

    من گردو روهمیشه میریزم توغذاساز ولی نمیزارم کاملابصورت پودر دربیاد چون دوست دارم کمی گردوزیردندون حس بشه البته نه خیلی درشت ، بعدمیریزم توقابلمه وکمی تفت میدم وآب بهش اضافه میکنم میذارم بپزه درنیمه پخت بهش آلوهایی که پختم وهستشو گرفتم به اضافه رب انار اضافه میکنم ودرآخرهم شکر به میزان دلخوان چون من وخانوادم فسنجون ملس دوست داریم
    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

  4. #211
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آزاده2013* آواتار ها
    ازاده-
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    شهر باران
    نوشته ها
    818
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    7410
    پسند کرده
    1993


    گردو آسیاب شده رو با پیاز رنده شده کمی تفت دادم بعد بهش رب انار ملس همراه با ربگوجه و نمک ومرغ و آب گذاشتم تا مرغ بپزه بعد مرغ رو بیرون آوردم تا خورشت خودش جابیفته
    *سایه روشن* و مین این نوشته را پسندیده.
    تاخیالت بسرم میزنه گریم میگیره آروم آروم دل تنگم داره بی تو می میره

  5. #212
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047
    مرغ رو با پیاز کمی سرخ میکنم+ گردوی کوبیده رو با زردچوبه باهاش تفت میدم بعد آب و زعفران هم ریزم تا جا بیوفته ... بعد رب انار ملس محلی و مقداری عسل (برای جایگزینی سالم با شکر) اضافه میکنم و نیم ساعت میذارم تا جا بیوفته !

    bestmother, &yeganeh&, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #213
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرفر1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    459
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    914
    پسند کرده
    1027
    نمیدونستم کجا بپرسم شرمنده
    دوستان مازندرانی معمولا سمت شما فسنجون رو ترش میخورن یا شیرین یا ملس؟
    یا صاحب الزمان فرزندم را نذر یاری قیام تو کرده ام
    یا مسیح حسین ادرکنی

  7. #214
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    236
    پسند کرده
    161
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرفر1 نمایش پست ها
    نمیدونستم کجا بپرسم شرمنده
    دوستان مازندرانی معمولا سمت شما فسنجون رو ترش میخورن یا شیرین یا ملس؟
    ما و همه دور وبری هامون اکثرا ملس درست میکنن اما بعضی از دوستان شیرین.
    فرفر1 این نوشته را پسندیده.
    هرروزی که میشه دیروز دلتنگ تر میشم وبازغرق میشم تو خیال وخواب
    هربار که میزنه بارون میبندم چترمو به یادت خیس میشم از قطره های آب
    امیددارم یه روز...

  8. #215
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    580
    پسند شده
    36151
    پسند کرده
    55051
    فرفر جون ما مازندرانی نیستیم اما گفتم شاید این نکته به دردت بخوره
    مادر شوهر من ملس درست می کنه بعد تو سفره تو مهمانی ها ظرف شکر جدا می گذاره برای هر کس خواست برای خودش شیرینتر کنه
    فرفر1 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  9. #216
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرفر1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    459
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    914
    پسند کرده
    1027
    ممنون هنگامه جان اونوقت شیرینیش مصنوعی نمیشه؟ این راهکاره خوبیه
    یا صاحب الزمان فرزندم را نذر یاری قیام تو کرده ام
    یا مسیح حسین ادرکنی

صفحه 27 از 56 نخستنخست ... 172425262728293037 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما