نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 201 به 208 از 445
صفحه 26 از 56 نخستنخست ... 162324252627282936 ... آخرینآخرین
  1. #201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    setare91 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1843
    پسند کرده
    1764

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    اول پیاز رنده شده رو تو روغن خوب سرخ کردم بعد گردو رو اضافه کردم یه تفت کوچیک در حدی که خامی گردو گرفته بشه بعد رب گوجه و رب انار و شکر 1قغ اضافه کردم آخر از همه هم مرغ که سرخیده بودم بهش اضافه کردم 2-3ستعتی گذاشتم تا این شکلی شد

    >
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    854
    پسند کرده
    102

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورش فسنجان تولد پسرم:




    برای حدودن ٦ تا ٨ نفر:

    اول یک پیاز رو تفت میدهم، بعد گردو رو اضافه میکنم و با حرارت ملایم تفت میدم. رمز روغن انداختن فسنجون اضافه کردن آب سرد هست.
    هر نیم ساعت دوباره یک استکان آب سرد اضافه میکنم. فسنجون رنگ تیره اش رو باید از گردو بگیره و من معمولن برای ٦-٧ ساعت روی حرارت میزارم. بعد از این مدت زمان, مرغ و نمک رو اضافه میکنم و بعد از نیم ساعتی رب انار میریزم. از سه چهار قاشق شروع میکنم تا به طعم دلخواه برسم. معمولن ملس درست میکنم. در آخر کمی زعفران هم اضافه میکنم.

    مرغ رو هم به تکه های کوچک کرده و جداگانه میپزم که برای این مقدار یک سینه مرغ بود.

    گاهی اوقات یک سیب رنده شده هم قبل از ریختن رب انار اضافه میکنم.

    کیفیت عکس زیاد خوب نیست وگرنه روغن بیشتری انداخته بود.
    golnare atashin, raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #203
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    723
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    1 پیاز و رنده کردم و با 1 ق روغن کنجد تف دادم بعد برای 1 بشقاب 15 تاگردو رو آسیاب کردم و باز تف دادم بعد 15 تا آلو خشک رو جوشوندم و مثل لواشک صاف کردم و خوب گوشتاش و گرفتم و با آبش ریختم تو گردو ها و چند ساعتی موند روی حرارت تو این فاصله مرغ رو با پیاز رنده شده مزه دار کردم و بدون روغن با آب کم گذاشتم رو ی حرارت تا با آب و روغن خودش حسابی سرخ شدبعد 3 ق غ رب انار ملس ریختم و نصف ق غ شکر رژیمی و مرغ و السلام....خیلی طعمش بی نظیر و عالی بود راستی برای اینکه روغن بندازه یخ و آب سرد ننداختم یه جورایی چندشم میشه از روغن روی غذا ولی برای مهمان هم روغن حسابی میریزم هم یخ و مخ میندازم نکته ای نداشت ولی خیلی عالی بود برای اینکه غلیظ تر بشه 1 ق غ آرد رو هم با آب حا کردم و ریختم ......


    golnare atashin و باران67 این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  5. #204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورش فسنجون ملس

    * گردوی ساییده رو با یخ روی حرارت گذاشتم تا گردو روغنش رو پس بده .
    * بعد مرغ تفت خورده با پیاز رو اضافه کردم و در انتها رب انار ملس (مارک کامبیز بود)


    .............
     
    sara chef و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh-b آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    666
    پسند کرده
    308

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورش فسنجون با قلقلی


    گردو رو چرخ میکنیم و باآب و رب انار میگذاریم بپزه وقتی رنگش تیره شد گوشت چرخ کرده و پیاز رو و نمکو زردچوبه رو قلقلی میکنیم و بهش اضافه میکنیم صبر میکنیم جابیفته
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7945

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    گردو له شده رو بامرغ ورب الوچه میزاریم بپزه باشعله خیلی کم ومدت طولانی اواخر پخت رب میزنیم
    اینومادرشوشوپخته

    *BEHNAZ* این نوشته را پسندیده.

  8. #207
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورش فسنجون ملس

    * گردوی ساییده رو با یخ روی حرارت گذاشتم تا گردو روغنش رو پس بده .
    * بعد مرغ تفت خورده با پیاز رو اضافه کردم و در انتها رب انار ملس (مارک کامبیز بود)


    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #208
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7945

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون مامان پز خوچمزه
    post1937698.html#p1937698

    raheleh_fenel و *BEHNAZ* این نوشته را پسندیده.

صفحه 26 از 56 نخستنخست ... 162324252627282936 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما