نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 445
صفحه 25 از 56 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    meloodi_joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    بيرجند
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    33

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )


    فسنجون من با دستور هيون جون تو صفحه 3 كه من با يك چهارم مواد درستش كردم
    نكته خيلي مهم: دفعه اولم بود درست مي كردم.
    خوشمان آمد.
    raheleh_fenel, باران67 و sara chef این نوشته را پسندیده.
    گاهي بايد زياد فكر كردن را متوقف كنيد و جايي برويد كه قلبتان شما را مي برد.
    http://bmiclerk.blogfa.com

  2. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    581
    پسند شده
    36153
    پسند کرده
    55051

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجان با مرغ
    اول پیاز و مرغ و یک هویج ونمک و زردچوبه را می گذارم بپزه وقتی پخت گردو را با مولینکس له کردم می ریزم توش یک جوش که زد دو قاشق رب سفت را می ریزم(وقتی رب می ریزم کلی هم با قاشق رب می خوریم حسابی مستفیض می شویم بخصوص اینکه کلی ویتامین داره به درد آفت دهان هم می خوره ) و می گذارم شعله کم بپزه و روغن بیاندازه در اخر هم یک یا دو قاشق شکر بهش اضافه می کنم

    اگر می خواهید پربرکت و به صرفه باشه می توانید هویج رنده شده یا کدو سبز رنده شده اضافه کنید (رستورانهای بیرون بیشتر کدو می ریزند روغن روش را نگاه کنید سبزه سبزه کاملا )



    مدیر جون اجرای امر شد شرمنده

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  3. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    723
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )




    برای دو نفر 15 گردو رو میکس کردم با کمی روغن سرتف دادم (به نظر من پیاز تو فسنجون خوب نیس)بعد آب ریختم تا 4 تا 5 ساعت میجوشید هی آبش که کم میشد یخ میریختم گوشت رو جدا با پیاز خالی پختم بع آبش و با پیازاش با گوشت کوب برقی میکس کردم بعد ریختم داخل گردو ها 1 ساعت که گذشت و خوب گردو ها سیاه شد گوشت +رب انار+کمی لواشک آلوی با آب جوش حل شده+هل+2 ق غ شکر رو به گردو ها اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته آخرش 2 تکه یخ و تمام .......بسیار عالی شده بود مزش با بیرون مو نمیزد
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  4. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13034
    پسند کرده
    7965

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    *BEHNAZ* این نوشته را پسندیده.

  5. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۹
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    51
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )



    این فسنجون رو هفته پیش درست کردم . اینم بقایاش که دیشب از فریزر استخراج شد .

    من گردو رو بدون روغن یا پیاز با حرارت ملایم تفت میدم تا جایی که بوی خامیش بره بعد در چند مرحله یخ میریزم توش و صبر میکنم تا کمی روغن پس بده ولی نه زیاد .
    بعد پوره کدو حلوایی رو بش اضافه میکنم و کمی بعد زعفرون ودر نهایت رب انار و شکر میزنم تا جایی که ملس بشه مزه اش.

    30_20 دقیقه بعد هم زیر شعله رو خاموش میکنم .

    فیله مرغ رو جداگونه میپزم و با زعفرون سرخ میکنم . وقتی خورشو ریختم توی ظرف سرو فیله ها رو می چینم روش که خودشون میرن توی خورش و یه قسمتی ازشون هم بیرون میمونه که خوشگل و خوشرنگه .
    جهان بیمار و رنجورست ...
    دو روزی را که بر بالین این بیمار باید زیست
    اگر رنجی ز دوشش برندارم ناجوانمردیست ...

  6. #198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دلبر آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    417
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    568
    پسند کرده
    372

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    نقل قول نوشته اصلی توسط دلبر
    فسنجون با گوشت قلقلی و البته مزه به شیرینی میزنه چون ما این جوری دوست داریم جمیعا"

    دستورش
    گردو را به همراه اب وزردچوبه میگذاریم جوش بیاد بعدگوشتمون را با پیاز و نمک قلقلی میکنیم و به گردوها اضافه میکنیم بعد از 1ساعت شکر و رب انار بهش اضافه میکنیم و حرارت را کم کم میکنیم تا جابیفته و روغن بندازه
    مایوس مباش زیرا ممکن است اخرین کلیدی که
    در جیب داری قفل را بگشاید.......

  7. #199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    470
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    گردو پیاز به سرخ شده همه رو با هم میکس کردم با1قاشق روغن تفت دادم زردچوبه زدم
    گذاشتم خوب پخت بعد شکر و رب انار زدم مرغو اضافه کردم گذاشتم جا بیفته



    sheida sheida و raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  8. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    amitis آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۶
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    407
    پسند کرده
    173

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    مرغ رو با هویج و سیر و پیاز میپزم بعد میریزم تو گردویی ک با پیاز تفت خورده و با آب چند جوش زده.بعد رب رو اضلفه میکنمو هرچند دقیقه 1قالب یخ میندازم توش تا اینکه مرغاش له بشهه:) (آخه وقتی خودمونیم اینو بیشتر میپسندیم:)

    آموخته ام قبل از آنکه ما را بفهمند دیگران را درک کنم!

صفحه 25 از 56 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما