نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 185 به 192 از 445
صفحه 24 از 56 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  1. #185
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )


    من فسنجونم با مرغ و هم با گوشت قلقلی درست میکنم
    دو روش دارم یا همه مواد و با هم میریزم و یا مثل این خورشم ابتدا بیاز و رنده میکنم بعد سرخش میکنم اونوقت گردو رو هم تفت میدم بعد مرغ و میبزم حالت نیم بز بعدم سرخ میکنم .توی موادم رب انار ترش 1 ق و رب انار شیرین 1 ق و رب گوجه هم نصف ق میریزم.اونوقت اب اضافه میکنم جوش که اومد زیرش و کم درشو و نیم باز میذارم و منتظر میمونم تا اماده شه.بعد مرغ و بهش اضافه و میذارم تا خوروشم اماده شه.
    رویای شما تاریخ انقضا ندارد
    نفسی عمیق بکشید
    و دوباره تلاش کنید

  2. بانک بند ناف
  3. #186
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4947

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )



    پیاز رو رنده کردم با گردوی اسیاب شده تفت دادم. من برای دو نفر 12 تا گردوی تقریبا متوسط برداشتم.
    بعد از اینکه تفت حوردن اب سرد ریختم روش و گذاشتم گردوها به روغن بیفته. البته یه ریزه زردچوبه زدم که دیگه نمیزنم خوشم نیومد روغن غذا زرد بود. نمک هم اصلا نزدم
    بعد گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و اب گرفته رو با کمی ادویه و یه قاشق چایخوری ارد نخودچی قاتی کردو خوب ورز دادم گذاشتم توی یخچال. یک ساعت بعد باهاش کوفته ریزه درست کردم و توی روغن سرخ کردم. و به گردوها اضافه کردم.
    رب انار زدم و چون ربم ملس بود حدود نصف پیمونه شکر ریختم توش. اخه من شیرین بیشتر میپسندم اما خیلی هم شیرین نه.
    بعد با چند تا تیکه یخ بهش شوک دادم و گذاشتم جا بیفته و روغن بندازه. تمام روغنی که توی عکسه روغن گردوهاست
    خورش بادمجون
     
    باران67, Behjat, khale leila و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #187
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mariiya آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران (•̪●)
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3446
    پسند کرده
    1962

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    سلام دوست جونیا
    من و همسرم فسنجون و با مرغ دوست داریم و ترش(البته نه خیلی)
    یه نکته دیگم این که گردو رو وقتی زیاد چرخ کنی و زیاد تفت بدی روغن زیاد میندازه
    ولی من چون همیشه موقع خوردن روغنش و جدا میکنم نمیذارم زیاد روغن بندازه
    اینجوری روغن گردو توش میمونه و من میخورمشخودم و گول میزنم
    البته یه ذره باید به روغن بیفته تا خوشگل شه
    اینم عکسش:

    sara chef این نوشته را پسندیده.
    من از نسل کوروش ام
    نه باقی مانده دختران
    زنده بگور عرب...

  5. #188
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    دوستان آیا برای فسنجون زعفرون لازمه؟ و اگر هست کی می ریزیم؟
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #189
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18097
    پسند کرده
    17200

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    نه عزیزم معمولن تو فسنجون زعفرون نمی ریزن خیلی زرد میشه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #190
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    زیبای عزیز
    ممنون از کمکتون
    می شه بگین نمک رو کی اضافه کنم؟ الان 4 ساعته گردوم داره با پیاز می جوشه. می خوام یکی دو. ساعت دیگه خاموشش کنم صبح مرغشو اضافه کنم. کی نمک بزنم؟
    ممنون
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #191
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9034
    پسند کرده
    8540

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون .پیاز رنده شده روبامرغ که نمک وزردچوبه زدم شده یه کم سرخ میکنم بعدش گردو اسیاب شده رو یه تفت میدم ورب انار رو هممیریزم هم میزنم یه هویچ رنده شده اضافه میکنمواب میریزم درشو میذارم تابجوشد وبه روغن بیوفتد حدودا دو ساعت تادو ساعتو نیم .من همیشه مرغ رو از همون اول میریزم مشکلی پیش نمیاد .بعضی از دوستان میگن که مرغ وا میره وخورد میشه و.. البته من بیشتر از سینه مرغ استفاده میکنم.



    raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #192
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18097
    پسند کرده
    17200

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    زیبای عزیز
    ممنون از کمکتون
    می شه بگین نمک رو کی اضافه کنم؟ الان 4 ساعته گردوم داره با پیاز می جوشه. می خوام یکی دو. ساعت دیگه خاموشش کنم صبح مرغشو اضافه کنم. کی نمک بزنم؟
    ممنون
    عزیزم چون مرغ با نمک سفت نمیشه میتونی هر وقت دلت خواست نمک یزنی
    من خودم چون مرغ رو جدا می پزم یه کم نمک به مرغ میزنم و به نظرم کافیه زیاد نمک نزن تا طعم کردو و رب رو تحت اشعاع قرار نده
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

صفحه 24 از 56 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما