نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 161 به 168 از 445
صفحه 21 از 56 نخستنخست ... 111819202122232431 ... آخرینآخرین
  1. #161

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    نقل قول نوشته اصلی توسط يازدا
    خانوما میشه به من کمک کنین؟من میخام برای اولین باربرامهمونام که ۱۵نفرند فسنجون درست کنم ولی مقدار گردو واناررو میشه بهم بگین؟من یه ران مرغ رو برا ۲نفردذنظرمیگیرم باتوجه به این مقدارچقدرگذدو رب لازم دارم مرسییییی
    عزیزم برای 15 نفر نزدیک یک کیلو گردو می خوایم و ربش هم بستگی به طعمش داره اگه ترش یا شیرین بود 1 قاشق یک قاشق و نیم اگه ملس بود 2 تا 3 قاشق.باید کم کم بریزی و مزه کنی تا اندازه اش دستت بیاد.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  2. بانک بند ناف
  3. #162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون ملس با مرغ و رب انار کامبیز که شیرینه و رب انار ترش شمال




    stew/topic232-152.html
    .............
     
    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #163
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sommy آواتار ها
    سمیـــــــــه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۹
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    850
    پسند کرده
    1783

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون ملس:
    اول پیازهام رو با یه کم روغن تفت دادم تا نرم شدن.بعدریختم توی غذاساز.گردو رو هم آسیاب کردم.تیکه های مرغم رو با یه کم روغن ونمک وزردچوبه وادویه تفت دادم.بعدش پیاز وگردو ورب انار ملس رو با یه قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی و یه کم آب گرم ریختم و گذاشتم خوب جا بیفته.
    امیــــــــــــــــــرالم ومنین علی (ع)
    انسان باهر نفس یک قدم بسوی مرگ پیش میرود

  5. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13034
    پسند کرده
    7965

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    گردوها رواسیاب کردم تا قشنگ له بشه
    با مرغ وکمی اب گذاشتم سراجاق تابپزه 2 ساعت بعدرب اناربهش زدم گذاشتم یه 4ساعت دیگه هم بپزه بعدشعله روکم کردم وبهش رب زدم یه 2ساعتی هم بارب گذاشتم بین پخت هم چندبار یخ انداختم تا روغن داد




    اینم توی قابلمه


    raheleh_fenel و *BEHNAZ* این نوشته را پسندیده.

  6. #165
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    33
    پسند کرده
    3

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    بچه ها چند تا نکته رو میگم حتما انجام بدید و از طعم و عطر بی نظیرش لذت ببرید.
    من فسنجونام به قول فامیل حرف نداره ( به خدا از خودم تعریف نکردما) دوست دارم شما هم بتونید لذت ببرید.
    من اول گردو رو آسیاب می کنم بعد داخل تابه بدون روغن تفت می دم بعد آب سرد میریزم روش میذارم با حرارت کم روغن می اندازه. تو یه ظرف دیگه به رو پوست می کنم( به رو به این دلیل استفاده می کنم که خاصیت سرد داره و غذا رو از نظر طب سنتی ملین می کنه، هم خوش عطر هم غلیظر تر) میذارم با کمی آب و شکر خوب خوب بپزه که راحت له بشه. البته من اکثرا نصف به رو استفاده می کنم.
    مرغ رو هم مثل همیشه میذارم می پزه
    بعد از اینکه کمی پخت استخوان هاشو در میارم می اندازم داخل گردویی که در حال روغن انداختنه
    بعد به رو بهش اضافه می کنم کمی زعفران- رب انار ترش رو هم اضافه می کنم(قبلش حتما داخل آب تو کاسه حلش می کنم) بعد شکر کمی بهش اضافه می کنم که ملس بشه.
    باور کنید این به تو خورشتتون غوغا می کنه و اصلا هیچ طعمی ازش تو غذا به جا نمی مونه
    درست کردید خبرم کنید
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1254

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجان ملس با کوفته قلقلی
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  8. #167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۶
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    ببخشید دوستان میشه منم راهنمایی کنید واسه 10 نفر چه مقدار گردو و رب انار و گوشت چرخ کرده میخواد؟
    ممنون
    آهان و اینکه شب مهمون دارم اگه از صبح بذارم تا ظهر و شب فقط گرمش کنم بد نمیشه آخه دست تنهام و کلی کار دارم

  9. #168
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    اولین فسنجون شیرین من

    هیچ وقت به خودم جرات درست کردن فسنجون رو نمیدادم آخه توی تموم فامیل رتبه دار ترین فسنجون پز منحصراا مادر هنرمند بنده س
    ولی دل به دریا زدم و با کمک مادر خانمی اولین تجربه رو داشتم - خدارو شکر عالی ی شده بود

    گردو و رب انار مخصوص شهرستان پاوه است که بینطیرن 2 تا شون
    راستی ما موقع تفت دادن آرد 1 تیکه ی بزرگ کدو حلوایی هم که از قبل حسابی پخته شده به آرد تفت داده اضافه میکنیم مادر میگه سرگیجه ی ناشی از چربی گردو رو از بین میبره ه

    راستی اینم بگم که شعله اینقددددد باید کم باشه که روغن گردو خودشو جدا کنه ه

    اینجوری که قبل کشیدن تو ظرف کاملا زرد رنگه روی خورش



    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 21 از 56 نخستنخست ... 111819202122232431 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما