نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 445
صفحه 18 از 56 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    سلام. من برای اولین بار فسنجون پختم و یه سوالی برام پیش اومده.نمیدونم چرا فسنجونم دست به هم نداده بود و آب و مرغای ریش شده هی از هم جدا میشد و باید مرتب اونو هم میزدم.کسی میتونه کمکم کنه؟

  2. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    اگر تعريف از خود نباشه فسنجون ما گيلانيها حرف نداره
    ولي ما چندين نوع درست ميكنيم حتي تو نوعي از فسنجون سبزي سرخ شده ميريزيم كه بهش اناربيج ميگن
    ما فسنجون رو با انواع گوشتها ( غاز ، اردك و پرنده هاي شكاري درست ميكنيم كه البته من با كوفته قلقلي و مرغ رو ترجيح ميدم )
    توي فسنجون هاي ما پياز سرخ كرده نيست البته چون خوشمزش ميكنه خيليها هم ميريزن ولي فسنجون گيلاني پياز نداره
    ضمنا ما اينجا فسنجون رو تيره و تقريبا سياه ميپسنديم
    ولي از همه ياينها بگزيريم خيلي خورشت دلچسبيه حالا به هر نوع ميخواد پخته شده باشه ولي جا بيافته و روغن بندازه
    ضمنا براي روغن انداختن از گردويي بايد استفاده بشه كه خيلي تازه نباشه و همچنين در طول پخت بايد بهش در چند مرحله آب سرد يا حتي قالبهاي كوچولوي يخ اضافه بشه و خوب فسنجون روغن ميندازه
    گر نگه دار من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

  3. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    حالا يك نكته جالب درباره ي اينكه چرا اكثرا قديمها و حتي الان مخصوصا در گيلان براي مهمان فسنجون ميپزند؟
    در بيشتر نقاط كشور فكر كنم اينطوريه ولي ما هميشه يكي از غذاهايي كه ميپزيم فسنجون
    برعكس نام پر ابهتش كسي كه قلق كار رو بلد باشه فسنجون خورشت ساده اي هست و اما مواد تشكيل دهنده ي با ارزپي مثل گردو توش بكار رفته
    ايرانيها واسه مهمانان فسنجون ميپزند و اين نشانه اي است از تدارك ديدن و وقت گذاشتن براي مهمان و به اين شكل به مهمانميفهمانند كه براي آمدنش ارز قائل شده اند و تدارك ديده اند
    خدايي وقتي آدم ميره مهموني دوست داره فسنجون هم رو سفره باشه حتي توي عروسيها هم زينت سفره هاست مخصوصا در گيلان كه اينطور جاهاي ديگر رو نميدونم
    موفق باشيد
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    گر نگه دار من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

  4. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    اینم فسنجون ترش وشمالی من برای20 نفرمهمون ازساعت 12شب گذاشتم تا 4صبح بعدازساعت8صبح گذاشتم تا اومدن مهمونا حسابی هم جا افتاده بودوروغن داده بوداین عکسو ساعت4صبح توی دیگ گرفتم دیگه نتونستم عکس بگیرم

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    8

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون با گوشت قلقلی...



    گردو رو بدون روغن تفت دادم و آب اضافه کردم و گذاشتم آروم آروم 3-4 ساعتی بجوشه. بعد گوشت چرخ شده و پیاز رو با هم یه کم ورز دادم و قلقلی کردم، یه کوچولو تو ماهیتابه تفتشون دادم و ریختم تو فسنجون. نیم ساعت آخر هم رب انار و شکرش رو اندازه کردم...

  6. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۱
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    54

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون ملس به روش شمالی با مرغ
    ما که این رنگی میپزیم ولی خیلی از شمالیا مثل تهرونیا سیاه میکننش
    مامانم بهم اینجوری یاد داده
    مرغ رو با یه پیاز کوچیک رنده شده گردو ساییده و رب انار و خیلی کم رب گوجه میذاریم باهم بپزن و جا بیفته
    همین خیلی اسون
    somayeh-b این نوشته را پسندیده.
    مجــــازی هستیم امــــا
    دلمــــــان مجازی نــــیست
    ××× میشکند ×××
    حواست به تایــــپ کردنت باشــــد!

  7. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    سلام ببخشید یه سوال من دارم ولی نمیدونم درسته اینجا بگم یا نه ؟
    راستش جاری خانوم برام از شمال رب انار اورده بنده خدا زیادم اورده حالا به نظرتون در کابینت بزارم خراب نمیشه ؟ آخه من زیاد وقت غذا درست کردن ندارم مگه اینکه مهمون ویژه داشته باشم بخواهم آستین بالا بزنم اونم فسنجون درست کنم

  8. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    نقل قول نوشته اصلی توسط kamand67
    سلام ببخشید یه سوال من دارم ولی نمیدونم درسته اینجا بگم یا نه ؟
    راستش جاری خانوم برام از شمال رب انار اورده بنده خدا زیادم اورده حالا به نظرتون در کابینت بزارم خراب نمیشه ؟ آخه من زیاد وقت غذا درست کردن ندارم مگه اینکه مهمون ویژه داشته باشم بخواهم آستین بالا بزنم اونم فسنجون درست کنم
    چراتوی یخچال یا فریزر نگه نمیداری؟
    تو مابینت فکرنکنم مدت زیاد بمونه
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

صفحه 18 از 56 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما