نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 445
صفحه 16 از 56 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درسای شرقی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    328

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون با میت بال
    گردوی سابیده رو کمی تفت دادم تا روغنش در بیاد و رب الوچه بهش اضافه کردم و اب ریختمو شعله رو کم کردم یه 6 7 ساعت موند تا خوب به روغن افتاد بعدش قلقلی های سرخ کرده رو یه نیم ساعت قبل اینکه خاموشش کنم ریختم توش
    چشمانت زمین سبز محبت است و من قانون جاذبه اش را وقتی سیب سرخ دلم افتاد فهمیدم

  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2643
    پسند کرده
    1264

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    این هم فسنجون من . مغز گردوی اسیاب شده را با مقدار زیادی آب میذارم چند ساعت بپزه و روغن بندازه .پیاز نگینی خرد شده را سرخ میکنم و مرغو باهاش تفت میدم و با مقداری اب میذارم بپزه . بعد گوشت مرغ را از استخوانها جدا و ریش میکنم و میریزم توی گردوها . رب انار هم اضافه میکنم و اگه رب انارم ترش بود کمی شکر هم میریزم . خیلی خیلی خوشمزه میشه و کاملا یکدست و جا افتاده




    somayeh-b این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۶
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )


    اینم فسنجون جونم
    فسنجونای من تو فامیل معروفن و امروز اومدم تا برای شما دوست جونیا پرده از راز کارم بردارم:

    من پیاز زیادی رو ریز ریز میکنم و سر گاز میزارم تا طلایی بشن بعد گردوهارو اضافه میکنم وباز تفت میدم و باآب میزارم حسابی جا بیوفته (با حرارت کم) 2ساعت مونده به پایان پخت مرغارو با کمی روغن وزعفرون ودارچین و ادویه تفت میدم و بایه سیب رنده شده به غذا اضافه میکنم....یه ربع آخر هم رب انار و کمی شکر و ادویه هاتی کارا و نمک میریزم....آخر سر هم یه زعفرون
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20145
    پسند کرده
    13148

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    این هم از خورش فسنجون من با گوشت خروس محلی

    پیاز فراوون که طلایی شده+گردوچرخ شده+گوشت+رب انار+نمک فلفل ......................شد این غذای خوشمزه
    ...
     

    والعصر ..........

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    من فسنجون رو ترش دوست دارم وبا گوشت قلقلی اینم دومین بارم بود درست میکردم چون مهمون هام شمالی بودن و مادرو خاله شوهرم بودن بخاطر اونا یه کم شلش کردم چون اینجوری با این رنگ ولعاب دوست داشتن خداییشم کلی تعریف کردن

    گوشتش کم نیستا رفته زیرش
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1578
    پسند کرده
    245

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    واسه یه فسنجون 2 نفره من یه دونه پیاز متوسط رو می زارم توی خورد کن که خوب ریز بشه بعد میزارمش تو قابلمه 2 دقیقه که گذشت مرغ ها رو که معمولا به صورت جوجه ای تکه شدن میزارم روی پیاز ها (شعله باید کم باشه ) در قابلمه رو هم میزارم تا مرغ ها رنگشون تغییر کنه 2 طرف مرغ که رنگش تغییر کرد 100 تا 150 گرم گردوی آسیاب کرده و دارچین(به مقدار زیاد) میریزم روی مرغ ها و حدود 5/1 لیوان آب و میزارم روی شعله کم بپزه و روغن پس بده.وقتی مرغ پخت شکر و رب انار بهش اضافه می کنم.راستش نمی دونم بگم چقدر چون می چشمش تا ملس بشه.وقتی خورشتم آماده شد. 1 قاشق غذا خوری آرد رو تو کمی روغن تفت می دم و میزارم سرد بشه.سرد که شد 2 تا3 قاشق از آب خورشت میریزم توش و خوب همش میزنم بعد این مخلوط رو به کل خورشت اضافه می کنم و می زارم 10 دقیقه آروم بجوشه و جا بیوفته.






    باران67 و somayeh-b این نوشته را پسندیده.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pegah.r آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    1

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    سلام خانوم های محترم
    من یک سوالی داشتم می شود در فسنجون ملس از رب انار ملس استفاده کرد و دیگر توش شکر نریزیم ؟

    ممنون می شوم راهنماییم کنید.
    اگر آدمیان می دانستند بخشندگی چه داشته بزرگیست هیچ گاه از آن دوری نمی گزیدند

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1578
    پسند کرده
    245

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    نقل قول نوشته اصلی توسط pegah.r
    سلام خانوم های محترم
    من یک سوالی داشتم می شود در فسنجون ملس از رب انار ملس استفاده کرد و دیگر توش شکر نریزیم ؟

    ممنون می شوم راهنماییم کنید.
    به نظر من میشه این کار رو کرد.یا شکر به مقدار خیلی کم ریخت.برمیگرده به سلیقه خودت.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

صفحه 16 از 56 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما