نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 445
صفحه 14 از 56 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    1

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    مامان زهرا جون
    بله درست کردم
    خیلی خوب شد
    مامانم که تا حالا نپخته بود یه سری پخت بدون اینکه من کمکش کنم
    من با گوشت چرخ کرده درست کردم و اونو اصلا فرم ندادم کمی تفتش دادم و با قاشق کمی گوشت چرخ هارو جدا یا به قول معرف ریزش کردم

    شنیدم فسنجون با مرغ ریش ریش هم میشه کسی تجربه کرده؟

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    سلام عزیزان دل
    من برای بار دوم (بار اول با کمک مامی بود)خورش فسنجون درست کردم.
    که تجربه پیدا کنم.چون برای مهمانی های عید تصمیم دارم فسنجون یکی از غذاهام باشه.حالا چند مورد برام پیش اومده:
    1-پیاز رنده شده حتما باید رنگش طلایی بشه یا سبک بشه کافیه؟
    2- گردو چند دقیقه تفت میخواد؟
    من پیازم رو در حد سبک شدن سرخ کردم.یعنی خیلی طلایی نشد و گردو رو هم ترسیدم تفت بدم تلخ بشه به اندازه چند ثانیه تفت دادم
    3- من الان رب انار و شکرم رو از اول اضافه کردم خورشتم خراب میشه.
    4- با اینکه گردوم خیلی خوب بود اما تا الان که 2 ساعت جوشیده روغنی نداره زیاد.
    5-مقدار آب چقدر باشه خوبه
    6- و گردوم باید چرخ بشه یا رنده یا کوبیده؟من ریختم تو غذاساز ولی هنوز حالت زبری داره
    7- باید حتما تو گوشت چرخ کرده پیاز بزنم بعد قلقلی درست کنم
    8- و 100 گرم گردو آسیاب شده برای چند نفر خورش میده
    لطفا کمک کنید.چون برای عید فسنجون جزو یکی از غذاهای اصلیم خواهد بود
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     

  4. #107
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,471
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    466
    پسند شده
    19168
    پسند کرده
    26796

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    مژگان جون ما رشتی ها تو فسنجون پیاز نمی ریزیم
    گردوی فسنجون باید آنقدر سابیده شود مه بین دودانگشتت که بگیری نرم نرم باشد به اصطلاح سرمه شود من همیشه مولینکس می کنم
    گردو را با آب کم بذار بجوشه وهر نیم ساعت تا یه ساعت یکبار نصف لیوان آب سرد توش بریز باعث می شه گردو به روغن بیفته
    من همیشه رب انار رو از اول اضافه می کنم
    (فسنجون ما رشتی ها ترش است ولی گاهی اواخر پخت یکی دو حبه قند توش می ریزم)پس شکرت رو آخراش بریز
    برای 6 الی 7 نفر نیم کیلو گردو لازمه فسنجون باید خیلی غلیظ باشه من همیشه قبل از ریختن مرغ گردوی فسنجونم 12 تا 24 ساعت رو شعله کم اجاق است تا حسابی جا بیفتد
    بعدش ما رشتی ها آخر طبخ فسنجون گلپر ودارچین هم اضافه می کنیم
    نوش جان
    سیر قلیه
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درسای شرقی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    328

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون کمی شیرین
    گردوی خیلی سابیده رو با رب انار و کمی اب سرد که گذاشتم به روغن افتاد بعد مرغ رو بهش اضافه کردم
    چشمانت زمین سبز محبت است و من قانون جاذبه اش را وقتی سیب سرخ دلم افتاد فهمیدم

  6. #109
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21240
    پسند کرده
    15579

    ویترین مدال ها

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورش فسنجون با طعم خونه تکونی
    به دور و بر بشقاب نگاه نکنید .از گرسنگی زیاد ندیدم دورش کثیفه

    پیاز ریر رنده شده با گردو رو با روغن خیلی کم اول تفت دادم.بعد آب سرد ریختم و به مدت خیلی ساعت هی جوشید و هی آب سرد ریختم و هی جوشید و هی روغن پس داد.جندتا هم گردو رو خرد کرده ریختم که زیر دندونم گردو بیاد
    رنگش بدون رب کاملا قهوه ای تیره شده بود.

    بعد مرغ رو بهش اضافه کردم و کمی نمک و فلفل بهش زدم و گذاشتم مرغ نیم پز که شد رب انار رو اضافه کردم.چون رب انارم خیلی ترش بود کمی شکر زدم.من فسنجون رو ملس رو به ترش دوست دارم.
    بعد گذاشتم تا جا بیوفته و آبش غلیط بشه

    جای همگی خالی

    باران67 و somayeh-b این نوشته را پسندیده.


  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    41

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    من به این نکته رسیدم که رب انار و شکر(کلا مزه دار کردن خورش رو )بذارین برای 45 دقیقه آخر
    چون از اول که بریزیم بنظر من خوب نمیشه اصلا......خورش من مزه رب انار غالب بود.حالا یا زیاد زده بودم یا ربم خوب نبوده
    ولی تکنیک یخ حتما جواب میده برایه روغن انداختن
    باقلا قاتق - چلو
    گوشت
     

  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    93
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    سلام دوستا منم چندتا تجربه دارم اول اینکه شکرو باید نیمساعت اخر اضافه کنم اگه شکرو اوایل اضافه کنیم رنگ خورش سیاه میشه دیگه اینکه رب انارو یه ساعت اخر گردو را3-4دقیقه تفت بدیم من شب قبل فسنجونو بارمیذارم روشعله خیلی کم حسابی به روغن میافته
    اگر همه آدمها مثه تو باشن چی میشه
    لطفا کمی فکر کنید...

  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    وقتی خورشتتونو بار گذاشتید وقتی جوش اومد و کمی جوشید یکم نعنا بسته به اندازه یخورشتتون نو خورشتتون بریزید یه روغنی پس میده که بیا و ببین
    البته خورشتتون هم خوشمزه میشه
    البته من که دوست دارم امیدوارم شما هم امتحان کنید و خوشتون بیاد
    وایسا دنیا
    وایسا دنیا
    من میخوام پیاده شم

صفحه 14 از 56 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما