نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 445
صفحه 13 از 56 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    غرب ایران عزیزم...
    نوشته ها
    96
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    دست همگی درد نکنه دوستان
    چند وقت پیش مامانم فسنجون پخته بود با گوشت بوقلمون ...........................
    عالییییییی....محشرررررررررر ررررر..........خوش طعم.......
    اگه گوشتشو داشتین امتحان کنید ضرر نمی کنید .....
    زندگی خیلی خیلی زیباتر از اون چیزیه که ما می بینیم .ما فراموش کرده ایم.......

  2. #98
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورشت فسنجان به روایت دیگر



    این فسنجان رو با ترکیب نصف به نصف گردو و کدو حلوایی درست کردم، چون هم گردوی زیاد کمی اذیتم میکنه و هم دوست داشتم این سبک رو امتحان کنم یکبار
    یک لیوان گردوی آسیاب شده و یک لیوان کدوحلوایی رنده شده رو با پیازهایی که از قبل تفت داده بودم مخلوط کردم و دوبرابر آب اضافه کردم و تا حدود 7 ساعت زمان دادم بهشون برای پخت روی شعله ملایم(ادویه ها یک قاشق چای خوری نمک و کمی فلفل غیر تند)
    بعد از اینکه موادم کاملا پخت و یک قاشق رب گوجه فرنگی و سه قاشق رب انار غلیظ اضافه کردم، مرغم رو هم که از قبل جدا پخته بودم داخلش گذاشتم.
    رب گوجه برای اینه که روغن خورشت به سبزی نزنه و قرمزی به رنگ قهوه ای فسنجان اضافه کنه.
    رب انار رو هم طبق تجربه و ذائقه باید اضافه کرد، من دوست دارم طعمش در خورشتم مشخص باشه، یک قاشق غذاخوری هم شکر اضافه کردم. (شکر رو بخاطر همسری اضافه میکنم - من فسنجان ترش رو ترجیح میدم)
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  3. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    853
    پسند کرده
    102

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورش فسنجان میهمانی که غیر ایرانی بودند و خیلی مورد پسند واقع شد:

    من اول پیاز رو خیلی ریز خرد کردم و کمی سرخ کردم بعد مخلوط پسته و گردو رو ریختم و تفت دادم. بعد کمی آب سرد ریختم و زیرش رو خیلی کم کردم. به مدت چهار ساعت روی حرارت کم بود و هر نیم ساعت یک استکان آب یخ بهش اضافه میکردم تا حسابی روغن بیندازه. گوشت مرغ نیم پز شده رو هم اضافه میکنم. در بیست دقیقه آخر هم رب رو اضافه میکنیم تا به رنگ و طعم دلخواه برسیم. البته باید کم کم اضافه کنیم تا زیاد ترش نشه.
    من برای مهمونی همیشه روز قبل درست میکنم (البته رب رو اضافه نمیکنم) چون با موندن تو یخچال بهتر جا میوفته.

  4. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورش فسنجان

    من با مرغ درست می کنم .اول گردو را به میزان لازم کاملا میکس می کنیم تانرم شود بعد داخل قابلمه میریزیم به مقدار لازم آب میریزیم 1عدد پیاز درشت را رنده ریز می کنیم وبه گردو و آب اضافه می کنیم آب که جوش امد شعله راکم میکنیم به مدت 3 ساعت تا گردو کاملا بپزد
    مرغ را تکه کرده به همراه نمک وفلفل وزرد چوبه مزه دار کرده در تابه سرخ می کنیم وبعد به گردو اضافه میکنیم
    درآخر ترشی را اضافه می کنیم که من ازرب آلو جنگلی شمال +رب انار مهرام استفاده می کنم که هم رنگ وهم طعم فوق العاده ای به دست میاد رب آلو جنگلی ترشه و رب انار مهرام ملسه که مخلوطه این دو تا معرکه میشه البته این کارابداع خودمه .شمالیا فقط از رب آلو استفاده می کنن
    در آخرنمک وکمی دارچین کمی هم رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم در ظرف را می گذاریم تا خورشت جا بیافتد و مرغ کاملا بپزد وقتی کاملا غلیظ شد شعله را خاموش میکنیم بعد از 10 دقیقه روغن خورشت بالا می آید نوش جان.

  5. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۹
    محل سکونت
    سرزمین پارس
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    مي بينم كه بين علما بر سر پختن فسنجون اختلاف افتاده .خوب كاري نداره كه هر دو تا درست كنيد منم داور مي خورم ببينم كي خوشمزه تر درست كرده

    حالا اگه من رو دعوا نمي كنيد من توي فسنجون به جاي شكر شيره خرما مي ريزم چون رب انارهاي شيراز خيلي ترشه.پيازش رو رنده ريز مي كنم و اما........اكثر شيرازي ها مرغ رو ريش ريش مي كنند يا مي كوبند و تو يفسنجون مي ريزند هر كي مرده بگه اينجوري خوب نيست!!!!!!!!!!!!!!!اتفاقا اينجوري تمام گوشت مزه مي گيره و از مال همتون خوشمزه تره!
    نجما جون منم یک شیرازی الاصل هستم و فسنجون رو فقط با مرغ ریش ریش درست میکنم به نظر من اینجوری خوشمزه تره تا اینکه تیکه های بزرگ توی خورش فسنجون دیده بشه
    سرما خورده ام بس که سرد شده ای!!!

  6. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گل گلاب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    217
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    80
    پسند کرده
    25

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )



    ملس و بسیوووور خوشمزه
    ای پیر ترین جوان تاریخ بیا ... اللهم عجل لولیک الفرج

  7. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1254

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    اینم خورش فسنجون ما که مزه ملسی داره.ما ترش و شیرین دوس داریم.با کوفته قلقلی نه مرغ >
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  8. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    129
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    106
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون ترش شمالی
    گردوی حسابیییییی له شده جوری که وقتی بین دو تا انگشت میزاری هی ذره ی سفتی احساس نشه +2 پیاز بزرگ رنده شده +گوشت اردک + ترشی الو و ترشی انار

صفحه 13 از 56 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما