نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1880Likes

موضوع: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 445
صفحه 11 از 56 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    78
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    پیاز.مرغ پخته و ریش شده.گردو.رب انار ورب الو. زعفران واق ارد
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  2. بانک بند ناف
  3. #82

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    خورش فسنجون
    مرغ رو با کمی روغن و پیاز سرخ میکنم.
    حدود نصف لیوان زعفران محلول در آب بهش اضافه میکنم و میذارم با شعله کم بپزه.
    ربه انار+ شکر+ مقداری کم هل کوبیده و نرم +گردوی خرد شده و آب رو مخلوط میکنم تا رقیق شه.
    میریزم روی مرغها ی پخته شده و صبر میکنم تا با هم بجوشه و جا بیفته !





    گاهی خدا درب ها را میبندد و پنجره ها رو قفل میکند..
    زیباست بدانی ..شاید طوفانی در راه است!

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    ولین بار بود پختم
    و چون هم من هم همسری شیرین دوست داریم شیرین کردم
    رنگشم خوشگل بودا تو عکس زشته اما خوشمزه بود به خودم امیدوار شدم
    1 دونه پیاز رنده کردم سرخ کردم بعدم کردوی چرخ کرده رو بهش اضافه کردم تفت دادم و بعد 1 لیوان آب سرد ریختم گذاشتم روغن بندازه
    مرغم سرخ کردم و گذاشتم پخت بعد که پخت انداختم توی گردوها زیرشو کم کردم نیم ساعت آخرم رب انار ملس با 1 قاشق شکر اضافه کردم

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges goli آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    1,447
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    281
    پسند کرده
    54

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون اینجانب

    پیاز رو رنده کردم و تفت دادم بعد گردو چرخ شده رو هم کمی تفت دادم و حدود دو ساعت موند گاهی هم توش یخ مینداختم بعد مرغ رو یه کوچولو تفت دادم و بهش اضافه کردم نکته ای که برام پیش اومد و خوبه که بگم اینکه مرغ چون خودش تو حرارت پایین اب میندازه بعد مرغ دیگه اب یا یخ نریزین 45 دقیقه اخرم رب انار ریختم و یه کوچمولو شکر
    روزهای خوب تو راهه

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yarauf آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    119
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    72

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    سلام دوستان

    من فسنجونو با رب انار و رب ازگیل درست میکنم خیلی خوشمزه میشه


    کافیه یه بار امتحان کنید
    [HIGHLIGHT=#b2a2c7]تنها بنائی که اگر بلرزد، محکمتر میشود ، دل است [/HIGHLIGHT]

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    پیاز داغ می کنم و گردو رو توش تفت می دم با شعله خیلی کم که نسوزه و خوب هم تفت بخوره کمی آب می ریزم و می ذارم تقریبا 2 ساعتی بجوشه تا گردوها حسابی بپزه
    رب انار ترش محلی (من ساروی هستم و از رب انار ترش های اینجا استفاده می کنم) و رب انار شیرین ساوه رو از اولی 1 قاشق و از دومی 2 قاشق بهش اضافه می کنم و شکر (ترجیحا شکر قهوه ای) بهش اضافه می کنم البته خیلی شیرینش نمیکنم
    نمک هم می زنم و می ذارم نیم ساعت دیگه با هم بپزن
    مرغها رو که قبلا سرخ کردم در کمی آب و رب انار شیرین و پیاز داغ می پزم و به شیره ای که درست کرده بودم اضافه می کنم و می ذارم با هم یه یه ربعی جوش بخورن

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    غزل باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۷
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    68
    پسند کرده
    21

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    نقل قول نوشته اصلی توسط @زهرا@
    فسنجون به روایت من
    از ساعت 2 گردو و پیاز رنده شده تفت داده رو با آب گذاشتم جوشید تا ساعت 7 حسابی روغن انداخته بود بعدش کمی آرد نخودچی رو تفت دادمو ریختم توش بعدشم کوفته قلقلی درستیدم ریختم توش و تا ساعت 8 و نیم قل خورد رب انار م شکرم با کوفته ها ریختم توش...

    زهرا جون میشه دستور دقیق بدی مثلا برای 10 نفر دقیق چه قدر مواد لازمه ؟ خیلی خوش آب و رنگه من خیلی از کارها رو دیدم اما دستوردقیق نداشت .اونوقت همین قدر خوشرنگ هم میشه فسنجونه ؟

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۱
    نوشته ها
    111
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    0

    Re: خورش فسنجان (ترش ، شیرین ، ملس )

    فسنجون من چون ایندفعه گردوش خوب نبود نه زیاد روغن انداخت و نه رنگش خوب شد(مامانم میگه این گردوها چینی هستن ):
    [HIGHLIGHT=#ffffff]نفسم هم که باشی ، دیر برسی من رفته ام...[/HIGHLIGHT]

صفحه 11 از 56 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما