نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 444
صفحه 9 از 56 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۳
    نوشته ها
    126
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام این دستوری که میزارم اگه دقیقا همین جور درست کنید وهمه نکاتو رعایت کنید اونقدر خوشمزه میشه که نگو تازه حتی ممکنه بهتون بگن چه جوری سرخش کردی!!البته عکسشو ندارم هر وقت درست کردم عکسشو میزارم واستون! اینم بگم حتماتو ماهیتابه ی روی درستش کنید فقط تواین ماهیتابه خیلی عالی میشه به هیچ عنوان از چدن یاتفلون یا...استفاده نکنیدته مزه ی تلخی به خودش میگیره برا دوستان احتمالی ای!!که احتمالا !!میگن روی ضرر داره جونم بگه که:اینطو نیست روی باعث تقویت مغز واعصاب و بهتر کار کردن غدد درون ریز بدن میشه چون تو همه هورمون های بدن عنصر روی هستش البته ورود زیاد ذراتش به بدن موجب کندی ذهن وشعور میشه راه جلوگیری از این هم اسونه موقع طبخ غذا توشون'از قاشق چوبی استفاده کنید تا ذرات با مواد غذا ترکیب نشن هرچند وقت یه بار با شیر بجوشونیدشون اگه برا بار اول می خواید ازشون استفاده کنید حتما اول توش شیر بجوشونید
    خب حالا قدم به قدم با من پیش بیاید...موادی که لازم داریم'
    مرغ هر اندازه که دوس دارید-هفت هشت نه حبه سیر سیر سیر تو خوشمزه کردن مرغ خیلی موثره-پیاز متوسط دو یاسه تا -اویشن پودر شده اندازه ای که بپاشید روش نه کم نه زیاد البته اگه زیاد شد تلخ میشه -ادویه ها رو به ترتیب از بیشتر به کمتر مینویسم زردچوبه دارچین فللفل قرمز فلفل سیاه زنجبیل-زعفرا ن دم کرده یه کاسه کوچولو مربا خوری زعفران هم خوشمزه اش میکنه هم خوشرنگ-ابلیمو پایه اصلیمونه چون مزه ترشی باید غالب بشه البته نه خیلی زیاد -اب .سیب زمینی متوسط بسته به میل خودتون هرچند تا که خواستین-برگ بو دوتا
    ابتدا ابلیمو رو بریزید کف ماهیتابه به طوری که تا نصف یه بند انگشت بیاد بالا بعد اب رو اضافه کنید اندازه ای که مزه ترشی رونگیره هم بزنید اگه بچشید مزه ترشی بده حالا پیازو توش خرد کنید سیرها رو رنده کنید ادویه ها برگ بو اویشن وزعفرون رو اضافه کنیدنمک هم به مقدار لازم بریزیدمرغهای تکه تکه شده روبخوابونید توش اخطار مرغها نباد زیر مایع برن چون له میشن مقداری باید از مایع بیرون باشن سیب زمینی ها رو توش خرد کنید نه درشت نه کوچیک بذارید رو شعله زیاد درشو ببندیدبه جوش که اومد شعله رو متوسط کنید درو نیم باز بزارید باید ابش کاملا کشیده شه صدای جلز چلز!! بده نسوزه ها درحین پخت یکی دو مرتبه مرغارو زیر ورو کنید.بعد از پخت برگ بو رو خارج کنید بازم میگم اگه دقت کنید خیلی عالی در میاد مخصوصا سیب زمینی هاش من که واسه مهموناتم!همین جور درست میکنم.درست کنید سوالی داشتید بپرسید
    و خدایی که همین نزدیکی ست....






  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گونش آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    1016
    پسند کرده
    1074

    Re: روش های پخت مرغ

    خانما یه سوال
    من یه مرغ درسته (البته تمیز کرده بودما داخلشو) تو فریزر داشتم به نیت درست کردن مرغ درسته امروز یادم افتاد که حدود مال 6 ماه پیشه
    دعوام نکنید دیگه حواسم نبوده بهش
    دراوردم همینجوری گذاشتم تو قابلمه که بپزه وتوش هیج وپیاز هم ریختم ولی بوی خوشی نداشت
    البته من بعضا به بوی مرغ وماهی و...خیلی حساس میشم حتی کاملا تازه باشه
    ولی نمیدونم امروز از روی چی بود فاسد شدن مرغ یا حساس بودن من یا تلقین ؟
    به نظرتون چیکارش کنم بندازم بیرون برا گربه ها یا نه سالمه؟
    یه مرغ درسته بزرگ بود طفلی

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام مرغ اگه شش ماه در فريزر بماند خراب نمي شود پس مي توني با خيال راحت بخوري

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    من با روشي كه از سايت سفره خونه ياد گرفتم مرغ درست مي كنم و تو مهمونيهام همه تعريف مي كنند :
    اول يه پياز درشت رو حلقه مي كنم و كف يه ماهي تابه بزرگ مي ريزم . البته بستگي به تعداد مرغهاتون داره . يعني همه مرغها كف ظرف جا بشه . بعد مرغها رو رو پيازها مي ذارم و بقيه پيازها هم روش خورد مي كنم البته مهم نيست كه روش هم حتما پياز باشه بعد شعله رو كم مي كنم و درب ظرف رو مي ذارم حدود ربع ساعت تا 20 دقيقه بعدش در ظرف رو برمي دارم تا آبش تبخير بشه و يه كم هم تفت بخوره به هيچ عنوان از اول آب اضافه نمي كنم . چون به نظرم بوي مرغ رو حفظ مي كنه و هر كاري كني ديگه بوش نمي ره
    بعد شعله رو خاموش مي كنم پيازها رو مي ريزم دور مرغها هم با آب سرد مي شورم كه خونابه ها و كف هاش شسته بشه .( اگه از اول آب ريخته بشه همه خونابه ها كه باعث بوي بد مرغ هستند تو غذا مي مونه )
    بعد پياز داغ مي گيرم . كره و روغن و زعفران خيلي كم و زرد چوبه و رب گوجه ، فلفل دلمه اي ، هويج ،برگ بو ، سير درسته 3 تا 4 حبه ،*بعد مرغها رو تو اين مخلوط تفت مي دم و آب اضافه مي كنم . تو مرحله آخر هم گلاب مي يزم به اندازه نصف استكان كه حسابي رستوراني بشه و مي ذارم خوب بپزه .
    اگر هم حوصله داشتيد كه دمكني تون رو بشورين بعد از اين كه آب مرغ جوشيد دمكني بذاريد روش تا مرغ حسابيي نرم بشه . امتحان كنيد پشيمون نمي شيد
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    130

    Re: روش های پخت مرغ

    دوستان من برای اینکه مجبور نباشم دمکنی رو بشورم ، به جای دم کنی یک تکه فویل به اندازه ی تابه میبرم و وسطش رو 4-5 تا سوراخ ریز با چاقو میزنم ، روی تابه میذارم و در تابه رو هم روش.... اینطوری هم مزه ی مرغ عالی میشه ( به خاطر دم کردن ) و هم دردسر دمکنی شستن ندارید ;-)

  7. #70
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام

    من کلی از روش های شما چیز یاد گرفتم. ممنون. ما هم فقط سینه می خوریم.
    اینم روش من:

    سینه مرغ که معمولا بدون پوست و استخون می گیرم رو توی کره تفت می دم تا طلایی شه ، بعد دورش کمی پیاز داغ که جدا درست کرده ام می ریزم و با یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل می گذارم یک ساعتی توی همون ماهیتابه با در بسته بپزه. 5 دقیقه آخر زعفرون و بقیه ادویه ها رو اضافه می کنم. انصافا" اصلا خشک نمی شه. امتحان کنید. خیلی وقت ها اینقدر طعم خوبی از کره داره که زعفرون هم نمی زنم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    198
    پسند کرده
    180

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماه جبین 26
    چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا من هر وقت مرغ درست ميكنم احساس ميكنم بووووووووووووووو ميده
    حالم گرفته ميشه وقتي اينجوري ميشه
    شوشو ميخوره ولي خودم احساس ميكنم دارم زهرمار ميخورم بس كه مزه مرغ به دلم ميزنه
    ولي وقتي با شوشو ميريم رستوران عاشق زرشك پلو با مرغم
    نميدونم چه سريه كه مرغشون به اين خوشمزگي ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟1!!!!!
    منم اوایل این مشکل و داشتم و دیگه هم درست نکردم.همیشه وقتی می رفتم رستوران مرغ سفارش می دادم چون مال رستوران یه عطر و طعم خاصی داره.
    یه بار رفتم تو آشپزخونه و از آشپزشون اول تشکر کردم بعد پرسیدم مرغ و چطور درست می کنه.
    بهم کفت مرغ و با پیاز ریز شده فراوون بریز تو قابلمه تو یه کاسه رب و نمک و زعفرون و با کمی آب مخلوط کن و بریز روش.درش و بذار بپزه.
    کفتم من همه روش رو امتحان کردم.سرخ کردم.آبپز کردم حتی مثل این روشی که شما گفتی هم درست کردم اما خوب نمی شه.
    گفت ایراد شما خانوما اینه که پوست مرغ و می کنید و دور می ندازید.تمام مزه مرغ تو پوست و چربیه مرغه.وقتی اون و دور می ندازی تمام خوشمزگی مرغ و از بین می بری.مرغ و با پوست بپز قبل از سرو کردن پوستش و بکن.
    من با اینکه از پوست مرغ بیییزارم اما به همین روشی که گفتن درست کردم و جالبه تو اولین مهمونی که به این روش درست کردم همه گفتن مرغت عالی شده و با همیشه فرق داره و دستورش و می خواستن.البته من برای مهمون یه تفت خیلی کم هم دادم.رب و هم تفت دادم.عالیییییییی شده بود.
    پوست مرغ هم خیلی چربه و هم هورمونیه اینه که بهتره برا ی مصرف همیشگی خودتون به این روش درست نکنی.فقط برای مهمونی ها که لازمه خودی نشون بدی اینطوری بپزی!
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    784
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    169
    پسند کرده
    121

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    من با روشي كه از سايت سفره خونه ياد گرفتم مرغ درست مي كنم و تو مهمونيهام همه تعريف مي كنند :
    اول يه پياز درشت رو حلقه مي كنم و كف يه ماهي تابه بزرگ مي ريزم . البته بستگي به تعداد مرغهاتون داره . يعني همه مرغها كف ظرف جا بشه . بعد مرغها رو رو پيازها مي ذارم و بقيه پيازها هم روش خورد مي كنم البته مهم نيست كه روش هم حتما پياز باشه بعد شعله رو كم مي كنم و درب ظرف رو مي ذارم حدود ربع ساعت تا 20 دقيقه بعدش در ظرف رو برمي دارم تا آبش تبخير بشه و يه كم هم تفت بخوره به هيچ عنوان از اول آب اضافه نمي كنم . چون به نظرم بوي مرغ رو حفظ مي كنه و هر كاري كني ديگه بوش نمي ره
    بعد شعله رو خاموش مي كنم پيازها رو مي ريزم دور مرغها هم با آب سرد مي شورم كه خونابه ها و كف هاش شسته بشه .( اگه از اول آب ريخته بشه همه خونابه ها كه باعث بوي بد مرغ هستند تو غذا مي مونه )
    بعد پياز داغ مي گيرم . كره و روغن و زعفران خيلي كم و زرد چوبه و رب گوجه ، فلفل دلمه اي ، هويج ،برگ بو ، سير درسته 3 تا 4 حبه ،*بعد مرغها رو تو اين مخلوط تفت مي دم و آب اضافه مي كنم . تو مرحله آخر هم گلاب مي يزم به اندازه نصف استكان كه حسابي رستوراني بشه و مي ذارم خوب بپزه .
    اگر هم حوصله داشتيد كه دمكني تون رو بشورين بعد از اين كه آب مرغ جوشيد دمكني بذاريد روش تا مرغ حسابيي نرم بشه . امتحان كنيد پشيمون نمي شيد
    منم باروش سفره خونه که شاهزاده جون گفت درست میکنم عالی میشه ولی من دم کن نمیزارم درماهی تابم کیپپپپپپپ
    نمیدونم شاهزاده جون منو یادش هست یا نه
    ولی من یادم دم دمای عروسیت توسفره خونه
    [HIGHLIGHT=#31859b]حتی در بن بست ها هم راه اسمان باز است باید پروازرا بلد بود![/HIGHLIGHT]

صفحه 9 از 56 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما