نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 444
صفحه 8 از 56 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط nazmida87
    راستش من نمی دونم تنورک چیه

    ببین عزیزم تنورک یه کیسه ایه که شبیهه نایلون فریزر که از تو میتونی مرغ یا ماهیو با مخلفاتی که دوست داری داخلش بذاری بعد درشو با نخش میبندی میزاری داخل فر توی فر مثل بادکنک باد میشه مرغ یا ماهی مغز پخت و لذیذ میشه.امتحان کن
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۸
    محل سکونت
    uae
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    من همیشه به یک روش یعنی تقریبن همون روشی که بهار گل عزیز توی ص 2 توضیح دادن میپزم ولی فقط وقتی مهمون دارم خیلی خشمزه میشه خیلی فکر کردم تا به این نتیجه رسیدم :))) دلیلش اینه که من وقتی مهمون دارم از صبح غذا رو درست میکنم یعنی با شعله کم و مدت طولانی برای همین لذیذ میشه و اینکه مرغ هر چقدر هم زیاد باشه ابش غلیظ تر و مزه اش بهتر میشه و خوب برای 2 نفر اینقدر زیاد نیست که مزه زیادی هم بگیره .
    یکی میپرسد اندوه تو از چیست؟ سبب سازه سکوته مبهمت کیست برایش صادقانه مینویسم برای آنکه باید باشد و نیست

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    اقدسیه
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    من مرغ رو اول با کمی آب و 2 تا پیاز و کمی ادویه و چوب دارچین و اگر هم پودر پوست پرتقال داشته باشم اگر هم نداشتم که هیچ و یک حبه سیر و در پایان نمک اضافه می کنم و 30 تا 40 دقیقه می پزه و بعد از پخت آب مرغ رو صاف می کنم و مرغها رو زیر آب می شویم در واقع سیاهیهایی که رو مرغ هست تمیز میشه و بعد زعفرون رو با بورس روی مرغها می مالم که تمامش زعفرونی بشه و داخل روغنی که با کره قاطی کردم و کمی زعفرون داره سرخش می کنم و بعد رب سرخ می کنم و روی رب از همون آب مرغ میریزم و پیاز سرخ شده هم روی مرغهای سرخ شده میریزم و قارچ تفت داده هم کنار مرغ میریزم و اگر خواستم مرغها نرمتر بشه از آب مرغ که رب دار هست کمی روی مرغ میریزم.
    پسر من به غیر از مرغهای من مرغ هیچ جایی رو نمی خوره چون طعم زعفرون موقع سرخ کردنش خیلی خوشمزه می کنه

    اگر مهمانی از قبل داشته باشم مرغ ها رو ازشب قبل توی پیاز و ادویه و نمک و فلفل دلمه می خوابونم

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atiyeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    146
    پسند کرده
    194

    Re: روش های پخت مرغ

    من برای پخت مرغ اول مرغ را با کمی نمک وخیلی کم پوذر سیر مخلوط میکنم وبعد مثلا برای یک سینه و ران یک لیوان ونیم اب جوش میریزم ویک پیاز رو دو تیکه میکنم و میندازم توقابلمه و یک دونه گوجه فرنگی و چند تا آلو خورشتی می ندازم وقتی که پخت تو ماهی تابه کمی پیاز داغ درست میکنم ومرغ رو خیلی کم داخلش تفت میدم وروش رو کمی دارچین میریزم وقتی سرخ شد رب تفت ذاذه شده را با اون اب مرغ مخلوط وروی مرغ سرخ شده میریزم خیلی خوشمزه میشه.
    زندگی هنر توست.
    هر چیزی هنراست وتو هنرمندی هر گاه نگاه و کردارت از دل برآید.

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atiyeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    146
    پسند کرده
    194

    Re: روش های پخت مرغ

    در حین پخت مرغ هیچ وقت فلفل نزنید چون مرغ وامیره
    زندگی هنر توست.
    هر چیزی هنراست وتو هنرمندی هر گاه نگاه و کردارت از دل برآید.

  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atiyeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    146
    پسند کرده
    194

    Re: روش های پخت مرغ

    یه مدل مرغ دیگه اینجوریه که مرغ رو از شب قبل روش نمک و کمی زرد چوبه و کمی روغن میزنیم روز بعد یا پیاز رو رنده میکنیم و نصفی شو کف ماهیتابه ومابقی رو روی مرغ میریزیم و.باحرارت کم میپزیم اصلا داخلش آب نمیریزیم چون خودش خیلی آب میندازه . وقتی پخت روش کمی سس دلخواه رو میریزیم
    این مدل رو درست کنید خیلی خوب میشه
    زندگی هنر توست.
    هر چیزی هنراست وتو هنرمندی هر گاه نگاه و کردارت از دل برآید.

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: انواع خورش مرغ

    مرغ زعفرونی

    تیکه های مرغ رو چیدم توی ماهیتابه پیاز رو خورد کردم گذاشتم روشون کمی نمک و آب رو اضافه کردم گذاشتم خوب بپزه(با حرارت ملایم) بعد زعفرون دم کشیده رو ریختم روش....

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300

    Re: انواع خورش مرغ

    دستور مرغ:

    پیازداغ کردم ومرغ رو توش تفت دادم وکمی رب زدم وبعد انواع ادویه از جمله...........فلفل سیاه .زعفرون.زنجفیل .پودر خردل ...تخم شوید وسیاهدانه وزیره ی سیاه ویه کم هم نمک زدم. از هر کدوم از اینها اندازه نوک قاشق زدم تو غذا ........بعدش کمی آب ریختم توی ظرف وزیرش رو کم کردم تا پخت.

    جاتون خالی واقعا عالی بود هم طعمش هم عطرش .شاید این یه نوع غذای سنتی مثلا هندی باشه اما دقیق نمیدونم. اما خیلی خوش طعم بود. کنارش برنج ایرانی نیم دونه هم کته کردم . خیلی خوب بود جاتون خالی.

    یه لفمه نون حلال
     
    مامان امید جون و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

صفحه 8 از 56 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما