نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2764Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 445
صفحه 7 از 56 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: روش های پخت مرغ

    دیروز خونه ی دوستم بودیم .... با تنورک پخت مرغ رو پخته بود و معرکه بود ... تا حالا مرغ به این خوشمزگی نخورده بودم .... شب قبلش توی آبلیمو و زعفران و پیاز خوابونده بود .... بعد چیده بود توی پلاستیک تنورک و روش 1 ذره کره گذاشته بود و 1.5 ساعت تو فر بود ...
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطیما 361 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۸
    محل سکونت
    ايران / آبادان
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    310
    پسند کرده
    186

    Re: روش های پخت مرغ

    بچه ها من هم همیشه مرغ رو توی تنورک پخت میذارم ( البته از قبل تور آبلیمو و پیاز و زعفرون یه کم سویا سس میخوابونم) بعد مرغ رو با یه کم از همون مواد نوی تنورک میذارم و کنارش هم چند تا سیب زمینی که پوستش رو خوب شسته باشم و چند تا گوجه و چند برگ سبزی معطر تازه میذارم و درش رو میبندم .خیلی خوشمزه میشه
    لازانیا
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ما اولین بار است که بندگی می کنیم ولی او قرن هاست که خدایی می کند

  3. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    brisbane -Australia
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط احسان
    سلام من همیشه وقتی مرغ درست می کنم مرغم بوی خاصی می دهد و یا کمی آبش سیاه می شود چکار کنم
    سلام دوست خوبم. اگه موقع خرید مرغ از فروشنده بخوای که مرغ رو طوری تیکه کنه که مفصلها درست از جای اتصال جدا بشن ( به عبارتی نشکنن) ماده وسط استخون بیرون نمیاد و آبش سیاه نمیشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هر آدم بزرگی هم روزی روزگاری بچه*ای بوده ،گيرم کم*تر کسی از آن*ها اين را به ياد می*آورد.
    شازده کوچولو

  4. #52
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: روش های پخت مرغ

    اینم مرغ من با تنورک پخت ... خوشگلتر از این بود:دی وقتی کیسه شو پاره کردم به این فضاحت دراومد:)) توی سولاردام ... 180 درجه 1.5 ساعت .... قشنگ سرخ هم شده بود ... مرغ و پیاز و زعفرون و آبلیمو رو مخلوط کردم و 2 ساعت توی یخچال گذاشتم ... بعد کف پلاستیک تنورک رو قارچ ریختم و مرغها رو بهمراه همون اب زعفرون و اینا توش ریختم و سیب زمینی هم ریختم توش .... خیلی خوشمزه شده بود:)

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: انواع خورش مرغ

    غذاهای همتون واقعا عالی بودن تمام پستهارو خوندم و در آخر می خواستم که تجربیات خودمو تو زمینه پخت مرغ براتون بزارم به نظر من یکی از اصلی ترین نکات تو پختن مرغ اینه که کاری کنیم که مرغ اصلا بو نداشته باشه من برای حل این مشکل 2 تا راه خیلی خوب رو به همه پیشنهاد می کنم
    1-از پیاز زیاد استفاده کنین:این جوری هم آب مرغتون خیلی غلیظتر میشه و هم بوی بد مرغ رو میگیره
    2-از 2 حبه سیر استفاده کنین:به هیچ عنوان دهنتون بو نمیگیره و اصلا هم بوی سیر تو ذوق نمی زنه بلکه باعث میشه مرغتون خیلی خیلی خوشمزه بشه و در ضمن بوی بدش رو هم میگیره
    من مرغ رو این جوری میپزم:
    اول مرغهارو توی روغن سرخ می کنم جوری که کاملا طلایی بشه حتی میزارم کمی هم تیره تر بشه...
    بعد توی یه ظرف دیگه مقدار زیادی پیاز داغ درست می کنم ترجیحا پیازهارو خلالی خورد می کنم زیادی هم نمی خواد که طلایی بشه
    بعد رب نمک ادویه کمی فلفل و (در صورتی که سیر نداشته باشم کمی پودر سیر) و زردچوبه رو به پیاز داغ اضافه می کنم تا رب کمی سرخ بشه و خوش رنگ بشه بعد هم مرغهارو داخل این سس میچینم و روش آبجوش میریزم و اگه سیر تازه داشتم تو این مرحله بسته به مقدار مرغم 1 تا 2 حبه سیر رو اسلایسی خورد می کنم و میندازم داخل مرغ زیادی ریزش نمیکنم تا بتونم بعد از پخت مرغها سیرهارو کنار بزارم بعد سرو کنم.
    مرغ معمولا یک ساعت طول میکشه تا بپزه آبش هم نباید زیاد باشه باید کم و غلیظ باشه
    امیدوارم چیزهایی که گفتم مفید باشهببخشید اگه پر حرفی کردم ولی واقعا مرغهام خوشمزه میشن دوس داشتم به شما دوستای عزیزمم بگم....
    باران67 و fingil 0 shishi این نوشته را پسندیده.
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  6. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: انواع خورش مرغ

    اینم مرغ من
    که اول مرغو سرخیدم بعد یکمی دارچین بهش زدم بعد یه پیاز رندیدم روش حسابی تفت دادم به کمی هویج و فلفل دلمه واسه عطرش بازم میتفتم بعد زعفرونو با آب حل میکنم میریزم توش که این تیکه بوش آدمو مست میکنه بعد ربو جدا میسرخم با 2 لیوان آب میریزم توش بعد چون جناب شوشو ترش و شیرین دوست دارن یه کم سرکه آبلیمو و شکر با هم حل میکنم میریزم توش که واقعا خوشمزه اش میکنه امتحان کنین
    باران67 و fingil 0 shishi این نوشته را پسندیده.

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anjelina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1166
    پسند کرده
    4851

    Re: روش های پخت مرغ

    مرغ و اول با کمی زعفرون و نمک فلفل وادویه و کره سرخ کردم بعد با زعفرون و پیاز خام و پیاز داغ و سیر و فلفل دلمه ای گذاشتم بپزه اخر سرم رب گوجه و آبلیمو اضافه کردم کمی بجوشه

    باران67 و fingil 0 shishi این نوشته را پسندیده.
    هر شامگاه با خود بخوانيد:
    هر روز.....همه چيز....از هر جهت بهتر ميشود
    و من در تمام زمينه هاي زندگي غني تر ميشوم


  8. #56
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط nazmida87
    راستش من نمی دونم تنورک چیه
    تنورک 1 جور پلاستیک مخصوصه که تو مغازه ها میفروشن ...
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

صفحه 7 از 56 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما