نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2764Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 445
صفحه 6 از 56 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    مامان من وقتي كه مهمون زياد باشه.آب 2تا3 كيلو هويج رو ميگيره.مرغ رو در تابه هاي بزرگ ميچينه همراه با پياز و اگر خواست فلفل دلمه اي در تابه ميچينه و فقط روش آب هويج و رب ميريزه.عالي ميشه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #42

    Re: روش های پخت مرغ

    نسرین جون اشتباه نمیکنی این همه آب هویج! مزهشو بد نمیکنه؟

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    نه نوشين جان 2 كيلو هويج رو كه آب ميگيره فوقش بشه 1 كيلو آب هويج براي 30 ، 40 تامرغ.در حدي ميريزه كه روي مرغها رو ميگيره، البته رب را هم با آب رقيق ميكنه.
    بايد آب هويج اندازه اي باشه كه يكدفعه مرغت شيرين نشه. چاشني اش هم آبليمو ميريزه.

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۱
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    164
    پسند کرده
    55

    Re: روش های پخت مرغ

    من یه مدل مرغ می پزم که خیلی خوب می شه:

    از شب قبل (یا چند ساعت قبل از پخت) مقداری زردچوبه را بانمک قاطی می کنیم(مواظب باشید که اگر درصد نمک زیاد بشه شور می شه) بعد دستمون رو به این مخلوط آغشته کرده و به تکه های مرغ می مالیم-به طوری که همه جای اونو بپوشونه و خوب بعد هم برای چند ساعت داخل یخچال می مونه تا مزه دار بشه. برای پخت ،کمی روغن داخل ظرف نچسب می ریزیم و تکه های مرغ را تفت می دهیم(فقط تفت،احتیاجی به سرخ شدن نیست!) و همزمان هویج حلقه شده را هم کنار اون تفت می دهیم،بعد برای 4 تکه مرغ، یکی دوتا گوجه فرنگی ونصف یک فلفل دلمه ای و یک پیاز متوسط را داخل غذاساز ریز ریزخورد می کنیم(لازم نیست پوره بشه ها!) و بعد مرغهارو که کامل تفت خوردن از قابلمه/ظرف در میاریم و دوقاشق رب گوجه فرنگی رو توی همون ظرف تفت می دهیم و بعد مخلوط پیاز و و فلفل و گوجه رو هم اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه تفت می دهیم و بعد یه کمی زعفران و یک قاشق آبلیمو و یک استکان آب رو قاطی می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و روی این مخلوط می ریزیم بعد مرغها و هویجهارو می چینیم داخل قابلمه و درش رو می گذاریم و زیرش رو کمی زیاد می کنیم و بعد هم با شعله کم می زاریم تا بپزه!
    توجه:دیگه اصلا نمک اضافه نکنید. با این مدل پختن مرغ خیلی خوشمزه و خوش طعم و خوش رنگ می شه .ما معمولآ از بوی مرغ پخته ای که می مونه خیلی بدمون میاد ولی با این روش اصلآ بوی بد نمی گیره .آب و مخلفاتی هم که مرغ با اون پخته مثل یه سس غلیظ و خوشمزه می شه.(وای چقدر تعریف کردم!!!!!!)
    امیدوارم حداقل یک نفر اونرو امتحان کنه و نظرش رو بگه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بـیا بـبار و مرا خیس عطر بــاران کن
    بدون یــاد تــو قـلبم کویر خواهد شـد ....

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۹
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام خانوما .من برای از بین بردن بوی بد مرغ از ساقه کرفس استفاده میکنم و کمی زردجوبه و آبلیمو

  7. #46
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,144
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1490
    پسند کرده
    1163

    Re: روش های پخت مرغ

    من ازمامانم یاد گرفتم که مرغ رو توی پیاز نرم شده و رب و نمک وفلفل تفت می دم و به اندازه یک قاشق چایخوری شکر اضافه می کنم
    شکر باعث براق شدن مرغ میشه وقتی خوب تفت خورد کمی آب زعفرون اضافه می کنم و مرغ رو با حرارت کم می پزم فوقالعاده مجلسیه
    غذا
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    145
    پسند شده
    4266
    پسند کرده
    5312

    Re: روش های پخت مرغ

    سلام به همه
    منم اینجا از تجربیاتم میگم انشاالله به دردتون بخوره.

    درجواب سوال اصلیه لادن خانوم بگم که اگر دوست دارین سینه ی مرغ نرم بشه از مغازه دار بخواهین مرغهای متوسط وکم سن رو بهتون بده هر چی بزرگتر گوشتش سفت تر .دوم اینکه سعی کنین خروس بگیرین نه مرغ چون گوشت خروس هم نرم تر هست وهم لذیذتر..سوم اینکه مرغتون رو حتما یک ساعت قبل طبخ توی روغن زیتون بخوابونین ویا از کیوی رنده شده برای سینه استفاده کنین البته خیلی کم....کیوی گوشت وخیلی نرم میکنه واگر زیاد استفاده کنین از هم میپاشه.


    طرز تهیه مرغ به روش اکبر جوجه»:

    مرغ جوان رو که با پوست هست نمک میزنم به پوستش نسبتا بیشتر از حد معمول وبعد در داخل ظرف گودی که توش کره محلی ریختم به صورت تکه تکه سرخ میکنم فقط به اندازه ته ظرف نه بیشتر هر مرحله دویا سه تکه از مرغ....دوروی مرغم رو خوب سرخ میکنم وکنار میذارم وتکه های بعدی ...بعداز اینکه همه ی مرغها رو سرخ کردم تکه ها رو توی قابلمه میذارم وبا حرارت خیلی کم میذارم یک تا یک ونیم ساعت بپزه توی همون کره ای که از اول همشون رو سرخ کردیم. خیلی خوشمزه میشه واصلا هم بوی مرغ نمیده...(بعضی از کره ها دوغ دارند اما این مشکلی ایجاد نمیکنه یه کم که روی حرارت بمونه دوغش هم تبخیر میشه..


    روش دیگه:

    معمولا برای مجالس استفاده میشه .

    تکه های رون یا سینه مرغ رو توی روغن سرخ میکنیم وتوی ظرف جداگانه پیاز ریز ریز خرد شده تفت میدیم وبعد سیر خرد شده رو اضافه میکنیم وکمی تفت میدیم و سپس رب اضافه میکنیم وبعد از تفت رب بهش آبلیمو وآبغوره اضافه میکنیم.مرغها رو در ظرفی مثل ماهیتابه بزرگ کنار هم وبا نظم میچینیم ومایع آماده شده رو بهش اضافه میکنیم نمک وفلفل میزنیم ومیذاریم بپزه دقت کنین از آب استفاده نمیکنیم ومقدار آبلیمو وآبغوره هم خیلی زیاد نیست که ترشی غذا رو زیاد کنه این مرغ رو توی دم میذاریم وبا حرارت خیلی کم میذاریم بپزه نیم ساعت به پایان پخت فلفل دلمه ای وچند تا دونه هل وآب وزعفران غلیظ به مرغها اضافه میکنیم وموقع سرو غذا رونها رو توی دیس چیده از آب سس که خیلی کمه کنار مرغها میریزیم وبا خلال پسته وبادام زعفرانی شده تزئین میکنیم..فلفل دلمه ها رو برای عطر خوب وطعمی که به گوشت مرغ میده استفاده میکنیم وتوی دیس نمیذاریم. ما تو ماه رمضون برای سفره افطاری سفارش میدیم واین غذا خیلی خوشمزه است که از سر آشپز دستورش رو گرفتم. به نظر ما که کمی ذائقه ترش میپسندیم عالی میشه واینکه نباید مرغ مجلسی رو خیلی بپزین که موقع سلف کردن مرغ خرد نشه وشکل اصلیش از هم نپاشه.

    امیدوارم کمک کرده باشم.
    سالادوسبزیجات
     
    باران67 و fingil 0 shishi این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  9. #48
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط احسان
    سلام من همیشه وقتی مرغ درست می کنم مرغم بوی خاصی می دهد و یا کمی آبش سیاه می شود چکار کنم
    زهره جون دقیقا بگو چیکار میکنی برای پخت مرغت تا دوستان بتونن کمکت کنن:)
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

صفحه 6 از 56 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما