نقل قول نوشته اصلی توسط Mrs Razieh نمایش پست ها
زرشک پلو با مرغ

فایل پیوست 252458

معمولا برای نذری زرشک پلو با مرغ رو این مدلی درست میکنن.البته به سبک ، رستورانی ، هم مشهور هست
.

.
مرغ رو فقط و فقط نمک زدم و کمی استراحت دادم.بعد با مقداری روغن سرخ کردم.بدون نیاز به ادویه یا زعفران یا ...

من نیازی نمیبینم که مرغ رو در پیاز یا ابلیمو مرینه کنم.(شما مختارید...)
.
✅از هر قسمتی از مرغ میتونید استفاده کنید
.
برای سس پیاز رو خلال کردم.با کمی روغن و زردچوبه حرارت دادم تا سبک بشه.مقداری هویج خلال شده و فلفل دلمه خرد شده رو اضافه کردم و سرخ کردم تا عطر فلفل دلمه بلند بشه + ادویه + فلفل سیاه +فلفل قرمز اضافه کردم و کمی تفت دادم

دو قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم و خوب سرخ کردم تا رنگشو پس بده.و آب جوش اضافه کردم.مقدار آب جوش نباید زیاد باشه.

.

مرغ رو داخل سس گذاشتم و درب قابلمه رو بستم .حرارت باید کم باشه

.

کمی بعد یکی دو قاشق زعفران دم کرده و مقداری آب نارنج(یا ابلیمو) اضافه کردم و دیگه صبر کردم تا مرغم کامل بپزه.غلظت سس دست خودتون هست.من خیلی سس رو رقیق بر نمیدادم*همون اول مقدار اب رو جوری تنظیم میکنم که اخر کار سسم کاملا غلیظ و جاافتاده باشه.از روغن روش نگم براتون


✅زمان سرو از سس مرغ در کنار غذا استفاده میکنم(سلیقه ای)
.
✅البته معمولا برای نذری اول سس مرغ رو توی طرف میریزن.مرغ رو میگذارن و برنج ساده و بعد هم ترکیب برنج زعفرانی و زرشک رو روش میریزن
.
✅زمان پخت و میزان پخته بودن مرغ رو با ذاعقه خودتون تنظیم کنید.
.
✅این مدل مرغ با بادام زمینی هماهنگی خاصی دارهالبته سلیقه ای هست.اگه میپسندین میتونید اواخر پخت کمی بادام زمینی(کازو) بدون پوست رو روی خورش بریزید و بگذارید با خورش بپزه و عطر و طعمشو به خورش بده.همسر من از مغز داخل غذا خوشش نمیاد بهمین دلیل من نمیریزم
وای چقد خوب بود
عالیه دستتون درد نکنه