نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 433 به 440 از 444
صفحه 55 از 56 نخستنخست ... 455253545556 آخرینآخرین
  1. #433
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3482
    پسند کرده
    841
    یک پیاز را خورد کردم ته قابلمه روش تکه های مرغ چیدم و چند تا تکه فلفل دلمه ای ادویه شامل نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زنجبیل و تخم گشنیز زدم و چند تا دونه آلوچه خشک حرات را کم کردم تا مرغ آب انداخت وقتی آب مرغ کشیده شد دو قاشق رب گوجه مامان پز را با کمی آب مخلوط کردم ریختم روی مرغ ها گذاشتم تا خوب مرغ بپزه
    نام: IMG_20160918_153019-1107096799.jpg نمایش: 562 اندازه: 68.6 کیلو بایت
    مینا.ک, m1361, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #434
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    265
    میزان امتیاز
    697
    پسند شده
    5743
    پسند کرده
    8806
    زرشک پلو با مرغ و سوپ ورمیشل ساده
    مرغ رو با یدونه پیاز،دارچین،ادویه،فلفل،نم ک،کمی زردچوبه واب جوش میگذارم بپزه.من همیشه مرغ رو توی زودپز میپزم.بعد از پخت و صاف کردن ،مرغ رو در روغن کنجد و کمی زعفران سرخ میکنم.با آب مرغ هم سوپ ورمیشل ساده درست کردم.به این صورت که پیازداغ گرفتم و رب گوجه رو توش سرخ کردم .اب مرغ و ورمیشل ریختم و گذاشتم تا خوب بپزه و جا بیفته
    نام: IMG_20160927_111059.jpg نمایش: 522 اندازه: 106.3 کیلو بایت
    مامان حدیثه, zakizadeh, *هما* و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  4. #435
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738
    مرغ پخته و سرخ شده در مهمونی :

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: مرغ.jpg
مشاهده: 476
حجم: 104.6 کیلو بایت

    ابتدا مرغ رو با پیاز می گذاریم بپزه ، بعد در روغن داغ سرخ می کنیم و سسی که از قبل با : آب مرغ و رب گوجه فرنگی و زعفرون درست کردیم روش می ریزیم و می زاریم یه جوش بزنه
    .
     
    fingil 0 shishi, *هما*, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  5. #436
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    iranrose63 آواتار ها
    رز
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    290
    میزان امتیاز
    175
    پسند شده
    3482
    پسند کرده
    841
    مرغ با همون روش همیشگیم
    نام: IMG_20161006_132630_1-192268342.jpg نمایش: 432 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    *هما*, zakizadeh, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #437
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    285
    میزان امتیاز
    123
    پسند شده
    1961
    پسند کرده
    1139
    مرغ با ادویه گرام ماسالا. فیله مرغ رو با ماست و گرام ماسالا و زیره و کمی دارچین و فلفل قرمز و نمک و خیلی کم روغن زیتون مخلوط کردم. پیاز داغ ولی ریز درست کردم سیر ریختم توش و کمی رب تفت دادم و مرغ رو با مواد ریختم داخلش و کمی تفت دادم و نصفه لیوان آب ریختم و گذاشتم حین پختن آبش کشیده شد. روش رو با جعفری خورد شده تزیین کردم
    نام: 20161019_143306.jpg نمایش: 378 اندازه: 80.8 کیلو بایت
    sita-golam, monir11, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

  7. #438
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86554
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    طبخ مرغ




    دغدغه ی اصلی در طبخ مرغ این هست که چیکار کنیم مرغمون بوی ضحم نده و همچنین موقع خوردن خشک و گلوگیر نباشه
    در ادامه ی این پست میخواییم در مورد نکات طبخ مرغ صحبت کنیم.


    ****
    خرید مرغ
    باور اکثر افراد بر این هست که اگر مرغ کوچک خریداری کنند غذاشون خوشمزه تر میشه و مرغ کوچک بوی کمتری داره
    در صورتی که این مساله اصلا درست نیست.
    در واقع این صحیحه که مرغ جوان تر خوشمزه تره ولی کوچکی جثه ی مرغ دلیل بر جوانی اون نیست
    مرغ ها در مرغداری ها گروهی هستند به این صورت که یک گروه مرغ با هم متولد میشن و با هم اون ها رو کشتار میکنند.
    ممکنه چند مرغ توی اون گروه کوچیک تر باشن که به خاطر بیماری و مشکلات اون مرغ هاست

    منتها اگر کلا یه گروه مرغ رو زودتر کشتار کنند و همه ی مرغ ها کوچیک باشند بحث جداست.
    پس موقع خرید دقت کنین
    اگر بین بیست مرغ موجود در مغازه فقط یکی کوچک هست اون رو خریداری نکنین و اگر کل بار به یک صورته با خیال راحت مرغ کوچولویی بخرین و از مزه ی خوبش هم لذت ببرین


    من معمولا مرغ سبز میخرم.
    مرغ سبز ،مرغ ارگانیک نیست چون در ایران هنوز توانایی پرورش مرغ ارگانیک وجود نداره
    منتها مزیتی که نسبت به مرغ معمولی داره اینه که هیچ نوع انتی بیوتیکی دریافت نمیکنه و این مساله محاسن بسیار داره.
    برای اطلاعات بیشتر سرچ بفرمایین


    *****

    سفید کردن مرغ
    سفید کردن مرغ یه اصطلاحه و به قول من به فرآیند سم زدائی از مرغ گفته میشه.
    به این صورت که مرغ رو همراه اب سرد داخل قابلمه ای روی حرارت قرار میدیم تا زمانی که آب به جوش بیاد.

    یکی دو قل که زد و روی اب پر از کف سیاه رنگ شد قابلمه رو زیر شیر آب میگیریم و دونه دونه تکه های مرغ رو میشوریم و داخل ابکش میگذاریم تا اب اون در بره

    من همیشه وقتی بخوام از مرغ استفاده کنم(در انواع غذاها و انواع روش های طبخ)حتما این کارو انجام میدم .
    این آب کدر رنگ و لرد ها همان آمپول های هورمونی هستند که به مرغ زده میشن که به این صورت ما خارجش میکنیم.
    در نتیجه غذاتون هم سالم تر میشه و هم خوشمزه تر










    بعد از سفید کردن مرغ،
    داخل تابه ای مقداری روغن و کره بریزین.
    تابه رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا روغن گرم بشه
    مرغ رو به تابه اضافه کنین و با حرارت بالا اون رو سرخ کنین.

    نکات)
    -حتما از زره و کلاه خود استفاده کنین چون قطرات روغن خیلی پرتاب میشن
    من همیشه روی حیاط مرغم رو سرخ میکنم و بعد از بار گذاشتن غذام سریع آثار سرخ کردن مرغ روی حیاط رو میشورم

    -حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخل مرغ خارج نشه
    به این صورت مرغ موقع خوردن خشک و گلوگیر نیست چون اب داخلش رو از دست نمیده

    -استفاده از کره موقع سرخ کردن مرغ عطر خوبی بهش میده
    اگر معذوریت در استفاده از کره دارین،میتونین اون رو حذف کنین






    تا اینجای کار مرغ ما اماده ست.
    من در حالی که مراحل سفید کردن و شستن مرغ رو انجام میدم ،سس مرغ رو آماده میکنم و وقتی مرغ هام سرخ شد اون ها رو داخل سس میگذارم و زمان میدم تا بپزن.

    به این صورت که یه پیاز رو خیلی نازک خلال کرده و خوب سرخش میکنیم
    بعد از اون بهش رب میزنیم و در حد 1-2 دقیقه رب رو تفت میدیم تا خامی رب گرفته بشه و رنگش بازتر بشه
    نمک و فلفل قرمز و سیاه رو اضافه کرده و به اون اب اضافه کنین.
    دقت کنین آب رو خیلی زیاد نزنین در حدی که آبکی بشه و انقدر کم هم نزنین که غلیظ باشه.

    آب رو انقدری میزنیم که فقط تا سطح مرغ رو اب بگیره نه اینکه مرغ ها غرق در اب بشن
    قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدین و با خیال راحت برین مرغ هاتون رو سرخ کنین.












    مرغ سرخ شده رو داخل قابلمه بگذارین و درب اون رو نیمه باز بذارین.
    چرا؟
    چون وقتی در قابلمه بسته باشه و حرارت زیرش هم زیاد باشه خیلی غلغل میکنه و باعث میشه مرغ ول کنه و استخوان هاش جدا بشه و بد فرم میشه
    منتها اگر با حرارت ملایم و در نیمه بسته روند پخت رو طی کنه هم کامل پخته میشه و هم بد فرم نمیشه
    بلکه خیلی خوشگل و مجلسی میشه
    کلا غذا رو با ارامش بپزین



    نکته)
    اینکه چه ادویه ای به مرغ بزنین و یا کنار مرغ چی بگذارین کاملا سلیقه ای و به دلخواه خودتون هست.
    بعضی ها به مرغ سیر میزنن
    بعضی ها زنجفیل و...

    پس خودتون ادویه رو به دلخواه بزنین و با مواد مختلف تجربه کنین و انچه که بیشتر میپسندین رو انتخاب کنین.


    در کنار مرغ هم مواد مختلفی میشه گذاشت
    از جمله فلفل دلمه ای،فلفل تند،هویج،آلو،آلوچه و...


    من خورش مرغ رو با طعم های مختلف درست میکنم که بسته به موادی داره که کنار مرغ میگذارم.
    لینک آموزشی هر کدام بالای تصاویر موجود هست



    *زرشک پلو با مرغ مجلسی:






    *خورش مرغ سبک مامان خانومی:





    *خورش آلو زرشک:





    خورش آلو قیسی:

    تارلا, RE79EL, sohei59 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #439
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86554
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    زرشک پلو با مرغ




    زرشک پلو با مرغ،غذای خیلی رایج و خوشمزه ی ایرانی
    آموزش این غذا دو قسمت داره:

    -پخت پلو
    -پخت مرغ

    در ادامه به بررسی هر کدوم میپردازیم


    پخت مرغ:

    طبخ مرغ رو به شیوه ای که در این پست عرض کردم خدمتتون انجام میدم.

    برای کنار خورش،هویج میگذارم.
    هویج رو خلال بزرگ کرده و داخل قابلمه بریزین.
    میتونین تفت مختصری هم به اون بدین منتها من اکثرا این کارو نمیکنم.
    تفت دادن باعث میشه هویج خودش رو بگیره و حالت ابپز و یا له به خودش نگیره منتها در شیوه ی طبخ با حرارت ملایم و در نیمه باز اصلا چنین اتفاقی برای هویج نمیافته


    اگر فلفل دلمه ای و یا فلفل سبز تند داشته باشم هم کنار مرغ میگذارم.

    میتونین سیب زمینی سرخ کرده هم موقع سرو کنار هر بشقاب بگذارین

    نکته)خانم گل آور معتقدند در اخر پخت مرغ برای زرشک پلو با مرغ 1 ق غ گلاب ،1 ق غ آبلیمو تازه و 1 ق غ زعفران دم کرده به خورش اضافه کنین تا عطر خیلی خوبی به غذا بده
    دقت کنین اصلا مزه هیچ کدوم به تنهایی مشخص نمیشه،بلکه ترکیب اون ها عطر خوبی به غذا میده
    دو دقیقه که روی حرارت موند بعد خاموش کنین تا عطرش حفظ بشه







    طبخ پلو:

    این قسمت رو خانم گل اور خیلی کامل توضیح دادن و من هم توضیحات ایشون رو مینویسم براتون

    مواد لازم:

    برنج : 4 پیمانه
    (برای هر فرد یک پیمانه برنج و یک تکه مرغ در نظر میگیریم.)

    گلاب: 1 ق غ
    زرشک: 1 پ
    شکر: 2-3 ق غ
    خلال پسته:100 گرم
    کره: 50 گرم
    زعفران دم کرده غلیظ
    نمک و روغن :به میزان لازم


    طرز تهیه:

    برنج را به شیوه ی معمول آبکش کرده و دم میگذاریم.

    برای مواد رویه ی زرشک پلو با مرغ به صورت زیر عمل میکنیم:

    داخل یک تابه 1 ق غ روغن مایع ریخته و کره را به ان اضافه میکنیم.
    (روغن مایه برای جلوگیری از سوختن کره هست)

    زرشک را به تابه اضافه کرده و شکر را روی ان میریزیم.

    دقت کنین شکر انقدر زیاد نباشه که حالت شکرک زده و شیرین به خودش بگیره و کم هم نزنین که خیلی ترش باشه

    1 ق غ زعفران دم کرده را هم به تابه اضافه کنید
    گلاب را اضافه کرده و به محض آب شدن دانه های شکر حرارت را خاموش کنین.
    اصلا و ابدا زرشک را بیش از حد و به هوای تبخیر شدن اب کف تابه حرارت ندین.چرا که زرشک بد رنگ و سفت میشه


    یک کفگیر برنج دم شده ی زعفرانی شده به محتویات تابه اضافه میکنیم و خلال پسته هم روی ان ریخته و مواد را مخلوط میکنیم.

    برنج را جداگانه زعفرانی کرده و به تابه بزنید تا رنگ زرد زعفرانی و زیبای خود را نشان دهد.
    دشمن پسته حرارت دیدن هست و به همین دلیل وقتی تابه روی حرارت هست پسته را اضافه نمیکنیم.


    حالا از برنج ساده در دیس کشیده و روی آن از مواد رویه میریزیم.
    دقت کنین جوری مواد رویه رو بریزین که نفر اخری که از دیس داره پلو میکشه هم بتونه از خودن مواد رویه لذت ببره





    من از زرشک تازه داخل غذاهام استفاده میکنم که اون رو به صورت زیر استفاده میکنم:

    نحوه ی استفاده از زرشک تازه در پلو ها


    نوش جونتون

    hana67, ترنم63, میس مهسا و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #440
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86554
    پسند کرده
    75931

    ویترین مدال ها

    خورش مرغ سبک مامان خانومی




    این غذا خیلی باحاله و من یکی شخصا خییییلی عاشقشم.
    هر کسی ابتدای کار بشنوه یا ببینه کنار مرغ چی گذاشتم کلی تعجب میکنه ولی بعد از خوردن مشتری میشه

    این غذا از نوستالزی های بنده محسوب میشه و فکر کنم اختراعی خود مامان خانومی باشه

    طبخ مرغ به شیوه ی ذکر شده در این پست انجام میشه و وقتی مرغ رو داخل سس میگذاریم که بپزه یه مشت خرما خرک و یه مشت آلوچه کنارش میریزیم.


    منظورم از خرما خرک همون خرمای مورد استفاده داخل گداخته هست
    میتونین در این پست اطلاعات کامل در موردش رو مطالعه بفرمایین.


    من که عاشق مزه ش هستم و همیشه مخلفات کنار مرغ زودتر از خود مرغ خورده میشه







    ظرف کناری جوانه ی گندم هست که میتونین اموزش کاملش رو در لینک زیر مطالعه بفرمایین:
    طرز تهیه جوانه ی گندم


    امیدوارم درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.


    *هما*, hana67, ترنم63 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 55 از 56 نخستنخست ... 455253545556 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما