نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2756Likes

موضوع: روش های پخت مرغ

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 444
صفحه 5 از 56 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: روش های پخت مرغ

    لیدا جون اون زمانی که به قول خودت میخواهی دم کنی باز هم آب توش میریزی خودت ؟یا در حد همون زعفرون آب کرده ؟
    و اینکه قبل از اینکه سرخ کنی چقدر میجوشونی ؟
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    کسی تا حالا با سس سویا مرغ پخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوشمزه میشه؟دستور پختش چطوریه؟

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    شیدا جون مرغ رو در حدی می جوشونم که کف بیرون بده مثل قدیم که مامانها آبگوشت می ذاشتن اول کفشو می گرفتند ! بعد از این جوش مرغ رو میریزم تو آبکش تا اون کف کثیف ازش جدا شود ، در مورد آبش هم همان آب زعفرون دم کرده است . نیازی دیگه به آب اضافی نداره حالا بعضی ها دوست دارند در کنار غذا آب مرغ هم داشته باشند بسته به سلیقه اتون هست
    مقصد جایی نیست در انتهای مسیر ، لذت بردن از لحظات قدم زدن است

  5. #36
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6747
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: روش های پخت مرغ

    به نظرم اومد که این مرغ رو باید اینجا بذارم!

    اول مرغارو به روشی که ص قبل گفتم سرخیدم (حرارت بالای روغن وسرخ شدن تو این حرارت بالا باعث میشه مرغا روغن کمتری جذب کنن) بعد چون میخواستم با گوجه سرو کنم سس (ص قبل) رو درست نکردم در عوض با سبزیجات موجود چیدمش توی یه ظرف و با نصف لیوان آب گذاشتم توی فر 220 درجه توی نیم ساعت و نهایت تا 45 مین میپزه

    قبل پخت توی فر (بعد از سرخ شدن مرغا،روغن اضافی مرغا رو با دستمال کاغذی آشپزخونه بگیرین)



    آماده ی خوردن!



    والبته بدون تزیین
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #37
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6747
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مژگان
    سامره جون منم دقیقا مرغ رو برای مهمونی مثل شما و با سسی که گفتی درست می کنم خیلی هم عالی می شه البته همیشه سرگاز درست میکنم (راستش از سرخ کن زیاد خوشم نمی یاد جمع کردم گذاشتم بالا ولی الان یه سوالی برام پیش اومد من جمعه حدود 30 نفر مهمون دارم اگه بخوام تو سرخ کن سرخ کنم هم همونطور که تو قابلمه سرح می کنم خوب می شه یا روغنی می شه زیاد مممنون از راهنماییتون
    مامان مژگان جون من برای دو نفرمون رو گاز میدرستم اما واسه مهمون که مقدار زیاده و برام مهمه که خوشرنگ و یکدست سرخ شن همیشه تو سرخ کن میدرستم، نه اصلا روغنی نمیشه خصوصا که من همیشه از دستمال کاغذی آشپزخونه واسه چیزای سرخ کردنی استفاده میکنم یعنی توی یه سبد از این حوله کاغذیا (به صورت +) میذارم بعد مرغا رو که سرخ شدن از سبد سرخ کن انتقال میدم اینجا (البته اینکارم نکنی روغنی نمیشه) تو پست بالا هم نوشتم حرارت بالای روغن وسرخ شدن تو این حرارت بالا باعث میشه مرغا روغن کمتری جذب کنن!من بسته به اینکه چقدر بخوام تو سس بذارم درجه حرارت رو متفاوت انتخاب میکنم مثلا اگه روی 190 درجه بذاری باید بیشتر تو سس پخته شن اما اگه با زمان بیشتر و با درجه حرارت کمتر بذاری خب مطمئنا زمان پختش توی سس هم کمتر میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    404
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    317
    پسند کرده
    5

    Re: روش های پخت مرغ

    سامره جون دستت درد نکنه منم این مرغهای مهمونیم رو تو سرخ کن سرخ کردم و بعد به همون روشهای بالا پختم

    باران67 و سامره این نوشته را پسندیده.
    موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    `لعیا` آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    511
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2193
    پسند کرده
    626

    Re: روش های پخت مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط sara-20
    شیدا جون مرغ رو در حدی می جوشونم که کف بیرون بده مثل قدیم که مامانها آبگوشت می ذاشتن اول کفشو می گرفتند ! بعد از این جوش مرغ رو میریزم تو آبکش تا اون کف کثیف ازش جدا شود ، در مورد آبش هم همان آب زعفرون دم کرده است . نیازی دیگه به آب اضافی نداره حالا بعضی ها دوست دارند در کنار غذا آب مرغ هم داشته باشند بسته به سلیقه اتون هست
    sara20جون اون کف کثیف همون چربی مرغه چون از آب سبکتره روی آب قرار میگیره ,اگه موقع پاک کردن مرغ همه چربیهایی که زیر پوست مرغ هستند رو بگیرید دیگه کف خیلی کم تولید میشه.
    باران67 و گیسو خاتون این نوشته را پسندیده.

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: روش های پخت مرغ

    پیرامون جون من یه دفعه مرغ بی استخون درست کردم.کار خاصی نیست وفقط باید حوصله داشته باشی.یه نفر کمکی هم داشته باشی خیلی راحتتری.باید با یک چاقوی تیز اروم اروم گوشت رو از استخونها جدا کنی.

صفحه 5 از 56 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما